- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.081
Esimden geçti canim benim. Esimde bogaz agrisi olmuştu 3 gün sonra oglum d bogazim ağrıyor demeye basladi 3 gundur gun icinde atesleniyor mudahale ediyorum düzeliyor sonra tekrar ateşleniyor.Ben almıştım okuldan canım benimle karıştırmış olma. Almadım da uzun zamandır gondermiyrm şükür hastalikta gecti sürekli bı öksürük burun akıntısı vardı o yok evde kalalı şükür. Yenidoganlari koruma konusunda da şey dusunuyorm. 15 tatil sonrasıni beklicem durums göre de biraz daha göndermem belki. Ortalık biraz sakinleşirse virüslerden o zmn devam ettiricem hem kardeşe alışır bu süreçte kabullenir vs. Gerçi hevesli ama doğunca ne olur bilinmez. Okul konusu kafamı çok ksrstiriyordu böyle iyiyim. Sınıf ta hasta olmasa serviste oluyordu vs. Tamamrn bitmez ama azalır belki tatil sonrası. Bu hfta bı partileri var sanırım bi ona katılacak. A Aklimtrakyada sana demiştim hstrlarsan ateşli çok diye çok geçmiş olsun başka nesi var
Of hic rahat edemedin gerçekten.Kızlar inanılmaz kabizim şimdi de zaten ya ishal oldum ya kabız 9 aydır hiç rahatim yok bu bağırsaktanaglicam artık.ne etki eder ki hemen. Magnezyum u bırakmıştım ishal ypti diye onu içeyim bari eritip
Pazartesiye kadar üst tarafi biraz yuksek kalacak sekilde yatırmayi denesen canim. Reflu yatağı mantigi ile yatır. Reflu olmuştur belki.benimki de cok kusardi ama ilk anne acemiliği bilmiyordum o zmn bebeklerde reflu oldugunu.3 gün oldu çıkalı kuzum ama iyi değil ya beni emmisti ama önce ama şuan emmiyo kaşıkla ver dedi Dr ama çok kusuyo bugün kontrolden geldik pazartesiye bu kadar bu şekilde kusarsa geri. Yatırmayı düşünüyo doktor daha tamamen toplayamamis
Benim de yaklasık 40 dk falan sürüyor hastaneye ulasmam. Cantamı yeni toparladım. Pazartesi 36 kontrolünden sonra duruma göre bagaja koyarız sanırım canım.Kızlar yarın sabah kontrolum var. 35+2 yim.doktor kontrollerinizde çantanizi yaninizda goturmeye başladınız mi ? Benim hastane bir saatten fazla sürüyor. Yarin degilde bir sonrakinde baslayayim artik diyorum.
Aynıyız girdim ciktim bugün doktora okadar. Haftaya gitcem bende muhtemelen güne kararlastircaz. Hafif düzensiz 1-2 tane sancı çıktı normal dedi zaten. Böyle sakin çıkarsa haftaya da nst Ocak 13olsun dicem ben bakalım ne olacak tabiNaptın ne dedi canım yeni okuyorum mesajları
Geçmezse demicen onuda. İshalden de korkuyorum bu defa iki ucu b.. u anladın sen onuOf hic rahat edemedin gerçekten.
Gunde bir kase yulaf ezmesi denesen hem faydali bir sey. Ben oglumun kabizligindan doktor önerisiyle bu sekilde kurtulmuştum. Halen cok sever ara ara ister.yulaf ezmesi ile sut veya su ile kaynatarak muhallebi kivamina getirip bi yk bal koyup tüketiyor.
Ayni dusunmusuz o zmn canimBenim de yaklasık 40 dk falan sürüyor hastaneye ulasmam. Cantamı yeni toparladım. Pazartesi 36 kontrolünden sonra duruma göre bagaja koyarız sanırım canım.
Ay evet oda sancı ve doluluk hissi yapıyor yürütüyor insani.bende de sıkıntı buara. Demir hapı yapıyor bana da. Bende magnezyumu kestim başlayayım olmazsa yine iyi hatırlattınKızlar inanılmaz kabizim şimdi de zaten ya ishal oldum ya kabız 9 aydır hiç rahatim yok bu bağırsaktanaglicam artık.ne etki eder ki hemen. Magnezyum u bırakmıştım ishal ypti diye onu içeyim bari eritip
Ayy birde evde kurutup hastanede nst de uslu olmuyorlar mi hele kasılmalar bile duruyor. Bakalım hayırlısı aynı gidiyoruz nasıl olacakAynıyız girdim ciktim bugün doktora okadar. Haftaya gitcem bende muhtemelen güne kararlastircaz. Hafif düzensiz 1-2 tane sancı çıktı normal dedi zaten. Böyle sakin çıkarsa haftaya da nst Ocak 13olsun dicem ben bakalım ne olacak tabi
Demiri de düzenli yutmuyorum kabız yaptı diye. Aman şaşırdım artık tek düzenli kullandığım multivitamin im. Arada d damla ve demir.. nadiren de magnezyum. Ne yapayım fayda yarar i gozetiyorum.hani magnezyum olmasada olur ama kasılma ağrı kramplara iyi icincede bağırsak bozuyo. Öyle işte durumlarAy evet oda sancı ve doluluk hissi yapıyor yürütüyor insani.bende de sıkıntı buara. Demir hapı yapıyor bana da. Bende magnezyumu kestim başlayayım olmazsa yine iyi hatırlattın
Sahi seninkinin kilosu nasılmış canım 2500 dedi Dr bugün bna. Bu ablasına göre daha minnoş olacak galibaAynıyız girdim ciktim bugün doktora okadar. Haftaya gitcem bende muhtemelen güne kararlastircaz. Hafif düzensiz 1-2 tane sancı çıktı normal dedi zaten. Böyle sakin çıkarsa haftaya da nst Ocak 13olsun dicem ben bakalım ne olacak tabi
Benimki sağolsun heryerde kuduruk buara. Önümde baya kişi vardı birşeyler yiyip gittim ondandır belkiAyy birde evde kurutup hastanede nst de uslu olmuyorlar mi hele kasılmalar bile duruyor. Bakalım hayırlısı aynı gidiyoruz nasıl olacak
Nst anlayan varsa atayımBenimki sağolsun heryerde kuduruk buara. Önümde baya kişi vardı birşeyler yiyip gittim ondandır belki
Allah'tan sayılı günümüz kaldı. Eşime de normal insan olmayı özledim diyorum gülüyorDemiri de düzenli yutmuyorum kabız yaptı diye. Aman şaşırdım artık tek düzenli kullandığım multivitamin im. Arada d damla ve demir.. nadiren de magnezyum. Ne yapayım fayda yarar i gozetiyorum.hani magnezyum olmasada olur ama kasılma ağrı kramplara iyi icincede bağırsak bozuyo. Öyle işte durumlar
At bakalım bildigimi soylerim yine deNst anlayan varsa atayım
Anlayan bir yorumlarsa sevinirimAt bakalım bildigimi soylerim yine de
Alttaki çizgi düz genelde bak. Hatta seninki 10la 20arasi seyrediyo. Ama sabit. Orda işte arada heleki düzenli uzama oldu mu sancı çıkıyor işte. Benimde sıfırlarda gidip 2yada 3kere 30a çıktı. Ama buzamanda normal kabul ediliyor zaten. Düzenli de değildi benim bu sefer. Doktor normal dedi banadaAnlayan bir yorumlarsa sevinirim
Şüphelendi ama takip edecez dedi bence sütü kabul etmiyo midesi ya sindiremeden çıkarıyorReflu falan bişey dediler mi canım.
İnşallah düzelir biran evvelkıyamam ona.
Canm zaten reflü yataginda yatıyo vardı bizdePazartesiye kadar üst tarafi biraz yuksek kalacak sekilde yatırmayi denesen canim. Reflu yatağı mantigi ile yatır. Reflu olmuştur belki.benimki de cok kusardi ama ilk anne acemiliği bilmiyordum o zmn bebeklerde reflu oldugunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?