- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.121
Aynı durumdayız deseneYani ayni masada yiyoruz birde o hazirliyor benim durumum dan dolayi.keske test olsa ,kotu hissediyorsan test yaptiralim dedim ama yok hava değişikliğinden deyin ce israr edemedimAyyy ben okul olayini unuttum 4eylul de baslayacak hic opmeden duramaz bi ara grip diye maske taktim opturmedim ben uyurken gelip dudagima bir yapisti
Geçmezse parol serum hastaneden yaptırabilirsin dedi Dr benim de migren var daBen migrenimden dolayı her gün parol içiyorum bazen birden fazla dün doktoruma parol zarar verir mi dedim parol hiçbirşey yapmaz baş ağrısının stresi daha zararlı 2 farklı doktor bunu söyledi biri perinatolog günde 3 taneye kadar içebilirsiniz korkmayın elimizdeki tek silah parol zaten. Çok geçmiş olsun
Hangi hastaneye gidiyorsun canım ben hayata gittim vasat mediantep de öyle hateme gittim kan grubumu bile yanlış girmişler Bi düzen tutturamadımBen Gaziantep'teyim canım
Gecen sene kresteyken ilcede yasanan butun salginlari tasidi eve cok sukurAynı durumdayız desenebenimki de gelip suratıma suratıma hapşırıyor ara ara.oğlum yüzüme hapşırma diyorum kime diyorum geçen sene de kreşten virüs getirdi eve hepimiz korona olduk sağolsun.bu sene tedbir almayı düşünüyorum
İnşallah dediğiniz gibidir ama bende İnternette öyle birsey bulamadim 24 saat nöbetler zaten zor 24 haftadan sonra hergün işe gitmek de işkence gibi geliyor hemde o kadar enfeksiyonun arasına savunmasızca girmek Allah bebişlerimizi korusunValla canım bana bir arkadaş öyle bir yazı attı ama ben nette bulamadım idare daha tam kabul etmedi bilmiyorum bakalım bekliyorum
İlk gebeliğimde benim damla kanamam yokken bu gebeliğimde başından beri kanamam var canım.endişelenme doktoruna bilgi ver.çevremde 9 ay boyunca kanaması olan bir sürü kişi var.başlarda panikliyordum artık biraz daha rahatımBenim de kanamam oldu gene, 14. Haftadayim korkuyorum, benim gibi kanaması olan var mı? İlk gebeligimde hiç kanama olmamıştı, tedirgin oluyorum yaa...
Ekşi şeyleri gayet iyi yiyorum bilmem psikolojik mievet bide pek keyif almıyorum yediğim şeyler lezzetsiz geliyor
Biz bayramda esimin ailesine gittik, görümcem kpssye calisiyor odadan pek cikmadi ama ilk gun arife günü uzaktan hastayim yaklasmayim dedi. Bayramin 1. Günü sesi daha kötüydü neyin var dedm heryerim agriyor dedi yine uzaktan konuştuk. Bizde hizli test kiti vardi odasinin önüne koyduk pozitif cikti. O gün ayrildik ordan o dersaneye vs gidiyor . Sanirim ordan oldu evdekilere geçmedi pek odadan çıkmadığı için. Yinede söyleyin siz yani sonuçta hepiniz olsanjz daha zor izole eder kendini, şuanda cok testte yapmıyorlar sanirim herkes kendini koruyacakKızlar günaydın
Biliyorsunuz istiharat halinde olmam.gerektiginden ev isi yapamiyorum. Annem bakiyordu uzun zamandir.gorumcem ogretmen tatil olunca 3 haftaligima geldi memleketten sağolsun.
Ama oyle bir grip olmuski ödüm patlıyor ya koronaysa diye.burnu tikali sesi degisti ins hava degisiminden
Test ol diye zorlayamiyorum ama icimde hic rahat değil sonucta yemegi de o yapiyor birlikte yiyoruz felan. Bir sekilde dikkat eder uzak kalirim ama bir oğluşum var bi onu opuyor bi beni opuyor
AaaaaCanım bende de çok vardı özellikle yemeklerden sonra daha çok oluyodu.gaviscon kullanılabilirmiş.çok kötü olduğumda bi kaşık içtim.hala var ama azaldı gibi.bi ilaç daha verdi hatta doktor ama onu kullanmadım.bi de asdik özelliği fazla olan limon gibi yiyeceklere dikkat et demişti
Ooo canım artık test yaptırsa da pek işe yaramaz inşallah kovid değildir diye dua etmek kalıyor sanırım,ben de griptim koku da alamıyordum önceki haftalarda hala öksürük bitmedi kendimi izole ettim milletten ama görümcem bişey olmaz dedi geldi evime sonra kayınvalidemlere hep bulaştı.Öncekinden daha hafif geçirdik hepimiz bol C vitamini aldıkKızlar günaydın
Biliyorsunuz istiharat halinde olmam.gerektiginden ev isi yapamiyorum. Annem bakiyordu uzun zamandir.gorumcem ogretmen tatil olunca 3 haftaligima geldi memleketten sağolsun.
Ama oyle bir grip olmuski ödüm patlıyor ya koronaysa diye.burnu tikali sesi degisti ins hava degisiminden
Test ol diye zorlayamiyorum ama icimde hic rahat değil sonucta yemegi de o yapiyor birlikte yiyoruz felan. Bir sekilde dikkat eder uzak kalirim ama bir oğluşum var bi onu opuyor bi beni opuyor
Ne kadar ucuza gelmişhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07C9YCTKJ/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_12DN9KXFM4WYT9A6E6WW
Merhaba kızlar almak isteyen olursa prime üyelere güzel indirim var ben ekstra algida koduyla 35 tlye almış oldum. Algida kodu algida sitesinden alınıyor sanırım, alacak varsa eşime nasıl aldığını sorarım
Algida uygulamasını indir telefonuna canım, orada kod oluyor bir de + prime üyelere indirim veriyorNe kadar ucuza gelmişnasıl alınıyor canım kod
Nasil bakmadılar ya dun gidecektin sen degil mi? Kontrol randevun yok.muydu kuzum?Bana ultrason bile bakmadılarhayırlı olsun canım Benimmm
ikili tarama sonuçlarını görmeye gittim canım ama sadece sonuçları yorumladı şöyle böyle diye ultrasonu söyledim 16.haftada bakarız şuan gerek yok dedi valla sinir oldum çıktımNasil bakmadılar ya dun gidecektin sen degil mi? Kontrol randevun yok.muydu kuzum?
Ha-ri gözün aydin canim.Bizim bebekte gostermemekte cok ısrar etti ama doktorumuzun tahmini kız hayırla sağlıkla olsunlar insallah
Oncesinde ne zaman gtmistin peki canım? Devlet mi ozel mi ? Ikili tarama nasıl ciktiikili tarama sonuçlarını görmeye gittim canım ama sadece sonuçları yorumladı şöyle böyle diye ultrasonu söyledim 16.haftada bakarız şuan gerek yok dedi valla sinir oldum çıktım
Kız olduğunu net gördüm dedi bizimki burnunu göstermedi lütfedipNasil bakmadılar ya dun gidecektin sen degil mi? Kontrol randevun yok.muydu kuzum?
Ha-ri gözün aydin canim.Bizim bebekte gostermemekte cok ısrar etti ama doktorumuzun tahmini kız hayırla sağlıkla olsunlar insallah
Ayyyy kızçe miiiiiiKız olduğunu net gördüm dedi bizimki burnunu göstermedi lütfedipaynen öncelik sağlıklı olsun yeterki
Alem bebeler. Bizimki amuda kalkmisti once bi gezinip geldim bu kezde yüzüyor yüz üstü dizleri de kırmış. Göstermedi ama tahmin yurutebildi doktor bakalim haftaicide devlet e kontrolum var. Ben devlete ve önceki dogum doktorum ozel e gidiyorum. Onun yorumu ne olacak bakalim. Ikili testim olumlu cıktı şükür olcumler iyiymişKız olduğunu net gördüm dedi bizimki burnunu göstermedi lütfedipaynen öncelik sağlıklı olsun yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?