- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.081
Hayirli olsun canimmmmmmKızlar 13+3 doktora gittim ölçümde 14+1 çıktı bu kesin kız değişmez dedi 10. Hafta da kız demişti erken diye inanmamıştımrahim ağzı, suyu iyi dedi, ense 1.2 iyi dedi arkası dönük olunca burun ölçemedi, covid aşını sakın aksatma ol dedi bende haberler bu
Geçmedim 7 haftalığız sıkıntılı miGeçmiş olsun canim yaa.Hamileligin baslarindayken azalmisti bu illet simdiyse etraf korona dolu. Kimse onemsemiyor 2 gunde hafif geçiyor diye ama bizler iki canli olunca korkuyoruz tabi. 12. haftayi geçmiştn demi canim.
Teşekkür ediyorum limonlu su tüketiyorum. Doğum yaptı mı nasıl bebeğiCanim gecmis olsun. Korkma. Benim arkadasim da gecirdi korona hatta 3 ayinda bile degildi, Allahin izniyle atlatti. O hatta inadindan sadece gunde bir minoset icti o kadar ve hep yatti uyumaya calisti vs.
Doktorun ne dediyse yap.
Paroldan bisiy olmaz. Kanama vs gibi problemlerin yoktuysa eger bir de limonlu su ic lutfen gunde bir bardak. Doktoruna danis tabi ve okay derse alic sirkesi tuket. Ya suyuna karistir bikac damla ya salatana yemegine ekle.
Acil sifalar diliyorum.
Sağolun bebeğime bir şey olmasın başka bir şey istemiyorum. Ateşim çıkıyor mecburen parol içmek zorunda kalıyorum. Ateş bebeğe daha zararlı. Ateşim çıkmasa keşke bütün ağrılara katlanirdim. Çok korkuyorumU Uykucupandaa cok geçmiş olsun Inşallah kolaylikla atlatirisiniz. Moralinizi bozmayin
Yok ondan sormadim kuzum.Canim biliyorsun koronayla ilgili net bilimsel bir aciklama yok hani dusuk yapar veya yapmaz gibi. Cogu kisi sorunsuz olarak atlatiyor .ins senin ki de oyle olacak cok gecmis olsunGeçmedim 7 haftalığız sıkıntılı mi
Allah im insAllah sorunsuz atlatirimYok ondan sormadim kuzum.Canim biliyorsun koronayla ilgili net bilimsel bir aciklama yok hani dusuk yapar veya yapmaz gibi. Cogu kisi sorunsuz olarak atlatiyor .ins senin ki de oyle olacak cok gecmis olsun
bendede e nabızda yoktu bugün doktordan aldımKizlar ikili tarama ile ilgili sonuc mesaji geldi ama enabiz da tahlillerimde bulamadim.farkli yerden mi bakiliyor?
Su an 30.haftada. Herhangi bir sorunu yok cok sukur.Teşekkür ediyorum limonlu su tüketiyorum. Doğum yaptı mı nasıl bebeği
Öyle demeyin Allahın izniyle olmaz bisey, kaç haftalık hamilesiniz? 3 aylıktır heralde merak etmeyin siz. Parol alın , çocuklara limon suyuna batırılmış çorap atesi düşürür derler belki fayda eder. Siz doktorunuzla iletişimde olun yineSağolun bebeğime bir şey olmasın başka bir şey istemiyorum. Ateşim çıkıyor mecburen parol içmek zorunda kalıyorum. Ateş bebeğe daha zararlı. Ateşim çıkmasa keşke bütün ağrılara katlanirdim. Çok korkuyorum
Malesef daha bir buçuk aylık hamileyim 7 haftalikÖyle demeyin Allahın izniyle olmaz bisey, kaç haftalık hamilesiniz? 3 aylıktır heralde merak etmeyin siz. Parol alın , çocuklara limon suyuna batırılmış çorap atesi düşürür derler belki fayda eder. Siz doktorunuzla iletişimde olun yine
Daha hamileliğini öğrenmeden covid olanlar okudum hep grupta endişe etmeyin.bu varyant hafif geçiyormuş.ayrıca ateş 3 gün falan 39 üzeri seyrederse risk oluşturabilirmiş onun dışında endişe etmeyin.grip de olsanız aynı belirtileri yaşardınız öyle düşünmek lazımMalesef daha bir buçuk aylık hamileyim 7 haftalik
Ateşim hiç o kadar yukselmedi Max 37 oldu ama titreme var içim ateşli gibi. Tuhaf bı hastalıkmis. Benim korkum içtiğim parol bebeğime zarar verir mi ki bilginiz var mıDaha hamileliğini öğrenmeden covid olanlar okudum hep grupta endişe etmeyin.bu varyant hafif geçiyormuş.ayrıca ateş 3 gün falan 39 üzeri seyrederse risk oluşturabilirmiş onun dışında endişe etmeyin.grip de olsanız aynı belirtileri yaşardınız öyle düşünmek lazım
Olsun daha öncede okudum kk da ilk haftadan Covid olanlar.hatta bilmeden 8 +8 ilaç içenler. Şükür sağlıklı doğdu hepsiMalesef daha bir buçuk aylık hamileyim 7 haftalik
Parol ü baş ağrısında dahi kullanabilirsin diyorlar. Korkma Allah büyük. Şu haftayı bir atlatıp dr a göründüğünde kalp atışları ile şenlenirsin inşallahAteşim hiç o kadar yukselmedi Max 37 oldu ama titreme var içim ateşli gibi. Tuhaf bı hastalıkmis. Benim korkum içtiğim parol bebeğime zarar verir mi ki bilginiz var mı
İnsAllah sağlıkla gelir bebeğimiz 1 yıldır istiyoruzOlsun daha öncede okudum kk da ilk haftadan Covid olanlar.hatta bilmeden 8 +8 ilaç içenler. Şükür sağlıklı doğdu hepsi
Dün korktum muayeneye gittim bebeğim iyi mi diye kalp atışları gayet iyiydi şükürler olsunParol ü baş ağrısında dahi kullanabilirsin diyorlar. Korkma Allah büyük. Şu haftayı bir atlatıp dr a göründüğünde kalp atışları ile şenlenirsin inşallah
Geçen haftadan beri ben de aynı durumdayım buraya da yazmıştım çok şükür bişey olmadı bebişime ama dikkatli ol yine de ıhlamur iyi toparladı beni hamdolsun mutlaka deneSağolun bebeğime bir şey olmasın başka bir şey istemiyorum. Ateşim çıkıyor mecburen parol içmek zorunda kalıyorum. Ateş bebeğe daha zararlı. Ateşim çıkmasa keşke bütün ağrılara katlanirdim. Çok korkuyorum
Canım ben gebeliğimin 6. Haftasında anestezi alıp ameliyat oldum, üstüne 2 kere enfeksiyon geçirdim antibiyotik içtim.hepsi ilk 3 ay içerisinde oldu ama çok şükür bebeğim sağlıklı.Paroldan hiçbirşey olmazAteşim hiç o kadar yukselmedi Max 37 oldu ama titreme var içim ateşli gibi. Tuhaf bı hastalıkmis. Benim korkum içtiğim parol bebeğime zarar verir mi ki bilginiz var mı
Canım çok sağol çok içimi rahatlattinCanım ben gebeliğimin 6. Haftasında anestezi alıp ameliyat oldum, üstüne 2 kere enfeksiyon geçirdim antibiyotik içtim.hepsi ilk 3 ay içerisinde oldu ama çok şükür bebeğim sağlıklı.Paroldan hiçbirşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?