2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hayirli olsun canimmmmmm

Teşekkür ediyorum limonlu su tüketiyorum. Doğum yaptı mı nasıl bebeği

U Uykucupandaa cok geçmiş olsun Inşallah kolaylikla atlatirisiniz. Moralinizi bozmayin
Sağolun bebeğime bir şey olmasın başka bir şey istemiyorum. Ateşim çıkıyor mecburen parol içmek zorunda kalıyorum. Ateş bebeğe daha zararlı. Ateşim çıkmasa keşke bütün ağrılara katlanirdim. Çok korkuyorum

Öyle demeyin Allahın izniyle olmaz bisey, kaç haftalık hamilesiniz? 3 aylıktır heralde merak etmeyin siz. Parol alın , çocuklara limon suyuna batırılmış çorap atesi düşürür derler belki fayda eder. Siz doktorunuzla iletişimde olun yine

Malesef daha bir buçuk aylık hamileyim 7 haftalik

Malesef daha bir buçuk aylık hamileyim 7 haftalik
Daha hamileliğini öğrenmeden covid olanlar okudum hep grupta endişe etmeyin.bu varyant hafif geçiyormuş.ayrıca ateş 3 gün falan 39 üzeri seyrederse risk oluşturabilirmiş onun dışında endişe etmeyin.grip de olsanız aynı belirtileri yaşardınız öyle düşünmek lazım

Ateşim hiç o kadar yukselmedi Max 37 oldu ama titreme var içim ateşli gibi. Tuhaf bı hastalıkmis. Benim korkum içtiğim parol bebeğime zarar verir mi ki bilginiz var mı

Ateşim hiç o kadar yukselmedi Max 37 oldu ama titreme var içim ateşli gibi. Tuhaf bı hastalıkmis. Benim korkum içtiğim parol bebeğime zarar verir mi ki bilginiz var mı
Parol ü baş ağrısında dahi kullanabilirsin diyorlar. Korkma Allah büyük. Şu haftayı bir atlatıp dr a göründüğünde kalp atışları ile şenlenirsin inşallah

Parol ü baş ağrısında dahi kullanabilirsin diyorlar. Korkma Allah büyük. Şu haftayı bir atlatıp dr a göründüğünde kalp atışları ile şenlenirsin inşallah
Dün korktum muayeneye gittim bebeğim iyi mi diye kalp atışları gayet iyiydi şükürler olsun

Geçen haftadan beri ben de aynı durumdayım buraya da yazmıştım çok şükür bişey olmadı bebişime ama dikkatli ol yine de ıhlamur iyi toparladı beni hamdolsun mutlaka dene

Canım ben gebeliğimin 6. Haftasında anestezi alıp ameliyat oldum, üstüne 2 kere enfeksiyon geçirdim antibiyotik içtim.hepsi ilk 3 ay içerisinde oldu ama çok şükür bebeğim sağlıklı.Paroldan hiçbirşey olmaz

Canım çok sağol çok içimi rahatlattin

Arkadaşlar merhaba benim sizlere bir sorum olacak, ilk hamileliğim 12. Haftayı yeni bitirdim henüz karnım çıkmadı sizlerin karınları kaçıncı haftada belli olmaya başladı bende henüz hiçbir değişiklik yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…