2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Göbeğim normalde hiç yoktu. İlk hamileliğim. 10.hafta ayva göbeği olarak başladı. 14. Haftada gören hamile olduğumu anlamaya başladı.

İlk hamileliğimde 4,5 aydan sonra çıktı karnım ama bu ikincide 3. Ayda epey belli karın kasları önceden gevşediği için ikincide ve sonrasında daha büyük oluyormuş

Kızlar mide yanması çekiyorum iki gündür yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü bişey yiyemiyorum sizlerde böyle sıkıntılar başladı mı

vallahi bende 2.aydan beri falan çıkık gazla , şişkinlikle karışık efsane bir göbek yaptım

Karnım yoktu 17. Haftaya girince birden çıktı :))

Kızlar ben de emzirmeyi sonlandırdım bir hafta kadar oluyor, oğlum 26 aylık.. üzerimde bir hüzün var. Hele anne diye ağlayıp süt istediğinde çok kötü oluyorum içim cız ediyor

Bir de sezaryen dikişimin bir tarafında şişlik oluşmuş, dışardan belli değil ama dokununca elime geliyor daha bebiş 15+1 çok büyük değil ama karnım çıktı epey. Ondan mı şişti dikiş hattı acaba? İlerleyen zamanlarda daha beter olacak mı demek oluyor ki

Kızlar mide yanması çekiyorum iki gündür yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü bişey yiyemiyorum sizlerde böyle sıkıntılar başladı mı
Canım bende de çok vardı özellikle yemeklerden sonra daha çok oluyodu.gaviscon kullanılabilirmiş.çok kötü olduğumda bi kaşık içtim.hala var ama azaldı gibi.bi ilaç daha verdi hatta doktor ama onu kullanmadım.bi de asdik özelliği fazla olan limon gibi yiyeceklere dikkat et demişti

Ateşim hiç o kadar yukselmedi Max 37 oldu ama titreme var içim ateşli gibi. Tuhaf bı hastalıkmis. Benim korkum içtiğim parol bebeğime zarar verir mi ki bilginiz var mı
Ben migrenimden dolayı her gün parol içiyorum bazen birden fazla dün doktoruma parol zarar verir mi dedim parol hiçbirşey yapmaz baş ağrısının stresi daha zararlı 2 farklı doktor bunu söyledi biri perinatolog günde 3 taneye kadar içebilirsiniz korkmayın elimizdeki tek silah parol zaten. Çok geçmiş olsun

Kızlar günaydın
Biliyorsunuz istiharat halinde olmam.gerektiginden ev isi yapamiyorum. Annem bakiyordu uzun zamandir.gorumcem ogretmen tatil olunca 3 haftaligima geldi memleketten sağolsun.
Ama oyle bir grip olmuski ödüm patlıyor ya koronaysa diye.burnu tikali sesi degisti ins hava degisiminden
Test ol diye zorlayamiyorum ama icimde hic rahat değil sonucta yemegi de o yapiyor birlikte yiyoruz felan. Bir sekilde dikkat eder uzak kalirim ama bir oğluşum var bi onu opuyor bi beni opuyor

İnşallah korona değildir canım bu ara vakalar çok arttı inan

İlk hamileligimde 7. Aydan sorna ortaya çıktı bunda on altıncı haftadan itibaren çok belli

Maske tak için rahat edecekse canım.benim de oğlum okula başlayacak eylülde ondan geriliyorum.okuldan gelince maske takmayı düşünüyorum.3 ay kalıyor ozaman doğuma 3 ay idare ediyim diyorum

Maske tak için rahat edecekse canım.benim de oğlum okula başlayacak eylülde ondan geriliyorum.okuldan gelince maske takmayı düşünüyorum.3 ay kalıyor ozaman doğuma 3 ay idare ediyim diyorum
Yani ayni masada yiyoruz birde o hazirliyor benim durumum dan dolayi.keske test olsa ,kotu hissediyorsan test yaptiralim dedim ama yok hava değişikliğinden deyin ce israr edemedim Ayyy ben okul olayini unuttum 4eylul de baslayacak hic opmeden duramaz bi ara grip diye maske taktim opturmedim ben uyurken gelip dudagima bir yapisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…