- 11 Nisan 2022
- 3.062
- 2.706
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.101
Göbeğim normalde hiç yoktu. İlk hamileliğim. 10.hafta ayva göbeği olarak başladı. 14. Haftada gören hamile olduğumu anlamaya başladı.Arkadaşlar merhaba benim sizlere bir sorum olacak, ilk hamileliğim 12. Haftayı yeni bitirdim henüz karnım çıkmadı sizlerin karınları kaçıncı haftada belli olmaya başladı bende henüz hiçbir değişiklik yok:)
İlk hamileliğimde 4,5 aydan sonra çıktı karnım ama bu ikincide 3. Ayda epey belli karın kasları önceden gevşediği için ikincide ve sonrasında daha büyük oluyormuşArkadaşlar merhaba benim sizlere bir sorum olacak, ilk hamileliğim 12. Haftayı yeni bitirdim henüz karnım çıkmadı sizlerin karınları kaçıncı haftada belli olmaya başladı bende henüz hiçbir değişiklik yok:)
Merabalar dün ikili test yaptırdım. Ölçüm. Sirasinda ilk 1.5 mm dedi sonra bir daha ölçtü 2mm yazildi,burun var. Ama yastan dolayi ve ense kalınlığı eklenince riskli çıkacak büyük ihtimalle dedi kan testi. Siz smdi karar verin bi testte risk çıkarsa bebeği tahliye edecek misiniz ona göre amniosentez, cvs vs yapacam dedi . Dünden beri moralim bozuldu. Ben zaten yaştan dolayı böyle olabileceğini biliyordum ama bu şekilde konuşmasi vs bilmiyorum kötü oldum. Fetal dna önermiyor, yurt dışına kanimiz gidiyor diye. Ayrica Diyetisne gönderdi kilo kontrolünü sağlamak icin, gittiğim doktor, perintalog ve genetik Uzmani bilemedim. Maddi olarak şuanda cok zorlayacak dün 2 bin tl , doktor ,kan testi. V3 diyetisyene verdik. Valla bilemedim dünden beri canim.skildi. tayinimiz cikti ama henüz eve yerleşmedik lojman boşalmasını bekliyoruz. Aile.evindeyiz kalabalıkta diyette cok zor olack hayırlısı olsun
Aaa hangisi bu pandemi sebebiyle olan mı geri geldi?Kizlar günaydın bugün güne güzel bir haberle başladım. Sağlık bakanlığı 24. Haftada idari izne ayrılma hakkını tekrar verdi çok mutlu oldum kaldı 7 hafta
vallahi bende 2.aydan beri falan çıkık gazla , şişkinlikle karışık efsane bir göbek yaptımArkadaşlar merhaba benim sizlere bir sorum olacak, ilk hamileliğim 12. Haftayı yeni bitirdim henüz karnım çıkmadı sizlerin karınları kaçıncı haftada belli olmaya başladı bende henüz hiçbir değişiklik yok:)
evet bide pek keyif almıyorum yediğim şeyler lezzetsiz geliyorKızlar mide yanması çekiyorum iki gündür yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü bişey yiyemiyorumsizlerde böyle sıkıntılar başladı mı
Karnım yoktu 17. Haftaya girince birden çıktı :))Arkadaşlar merhaba benim sizlere bir sorum olacak, ilk hamileliğim 12. Haftayı yeni bitirdim henüz karnım çıkmadı sizlerin karınları kaçıncı haftada belli olmaya başladı bende henüz hiçbir değişiklik yok:)
Ben şimdilik ilçedeyim buradaki devletteki doktora gidiyorum .merkeze daha yeni gelicem.2 3 saat yol olunca acele etmek istemedim 16 haftayı bekledim .vitaleye de gidenler var sanırım ama daha karar vermedimSiz nereye gidiyorsanız??
Canım bende de çok vardı özellikle yemeklerden sonra daha çok oluyodu.gaviscon kullanılabilirmiş.çok kötü olduğumda bi kaşık içtim.hala var ama azaldı gibi.bi ilaç daha verdi hatta doktor ama onu kullanmadım.bi de asdik özelliği fazla olan limon gibi yiyeceklere dikkat et demiştiKızlar mide yanması çekiyorum iki gündür yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü bişey yiyemiyorumsizlerde böyle sıkıntılar başladı mı
Ben migrenimden dolayı her gün parol içiyorum bazen birden fazla dün doktoruma parol zarar verir mi dedim parol hiçbirşey yapmaz baş ağrısının stresi daha zararlı 2 farklı doktor bunu söyledi biri perinatolog günde 3 taneye kadar içebilirsiniz korkmayın elimizdeki tek silah parol zaten. Çok geçmiş olsunAteşim hiç o kadar yukselmedi Max 37 oldu ama titreme var içim ateşli gibi. Tuhaf bı hastalıkmis. Benim korkum içtiğim parol bebeğime zarar verir mi ki bilginiz var mı
Merak etmeyin parol bebeğinize zarar vermez.Ateşim hiç o kadar yukselmedi Max 37 oldu ama titreme var içim ateşli gibi. Tuhaf bı hastalıkmis. Benim korkum içtiğim parol bebeğime zarar verir mi ki bilginiz var mı
Valla canım bana bir arkadaş öyle bir yazı attı ama ben nette bulamadım idare daha tam kabul etmedi bilmiyorum bakalım bekliyorumAaa hangisi bu pandemi sebebiyle olan mı geri geldi?
İnşallah korona değildir canım bu ara vakalar çok arttı inanKızlar günaydın
Biliyorsunuz istiharat halinde olmam.gerektiginden ev isi yapamiyorum. Annem bakiyordu uzun zamandir.gorumcem ogretmen tatil olunca 3 haftaligima geldi memleketten sağolsun.
Ama oyle bir grip olmuski ödüm patlıyor ya koronaysa diye.burnu tikali sesi degisti ins hava degisiminden
Test ol diye zorlayamiyorum ama icimde hic rahat değil sonucta yemegi de o yapiyor birlikte yiyoruz felan. Bir sekilde dikkat eder uzak kalirim ama bir oğluşum var bi onu opuyor bi beni opuyor
İlk hamileligimde 7. Aydan sorna ortaya çıktı bunda on altıncı haftadan itibaren çok belliArkadaşlar merhaba benim sizlere bir sorum olacak, ilk hamileliğim 12. Haftayı yeni bitirdim henüz karnım çıkmadı sizlerin karınları kaçıncı haftada belli olmaya başladı bende henüz hiçbir değişiklik yok:)
Maske tak için rahat edecekse canım.benim de oğlum okula başlayacak eylülde ondan geriliyorum.okuldan gelince maske takmayı düşünüyorum.3 ay kalıyor ozaman doğuma 3 ay idare ediyim diyorumKızlar günaydın
Biliyorsunuz istiharat halinde olmam.gerektiginden ev isi yapamiyorum. Annem bakiyordu uzun zamandir.gorumcem ogretmen tatil olunca 3 haftaligima geldi memleketten sağolsun.
Ama oyle bir grip olmuski ödüm patlıyor ya koronaysa diye.burnu tikali sesi degisti ins hava degisiminden
Test ol diye zorlayamiyorum ama icimde hic rahat değil sonucta yemegi de o yapiyor birlikte yiyoruz felan. Bir sekilde dikkat eder uzak kalirim ama bir oğluşum var bi onu opuyor bi beni opuyor
Yani ayni masada yiyoruz birde o hazirliyor benim durumum dan dolayi.keske test olsa ,kotu hissediyorsan test yaptiralim dedim ama yok hava değişikliğinden deyin ce israr edemedimMaske tak için rahat edecekse canım.benim de oğlum okula başlayacak eylülde ondan geriliyorum.okuldan gelince maske takmayı düşünüyorum.3 ay kalıyor ozaman doğuma 3 ay idare ediyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?