- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.481
Benim de şansım olsa öyle yapardımBen her iki hafta ayarladım randevularıdaha fazla dayanamıyorum. Böyle içim daha rahat
KesinlikleNe tuhaf adam ya
Benim en başından beri ağzımın içi berbat hergun dişimi fircaliyorum o rahatlatıyor. Mide bulantısı hala var eskisine göre daha iyi tabi ama hala bazı şeyleri yiyemiyorum dun tavuk kizartcaktim o kadar kötü koktuki burnuma hemen tabaga alıp sokak kedilerine verdim.. Halbuki dışarıda döner içinde yiyebiliyorum. Neyse Yumurta zeytin çayla beraber yedim işteGünaydın kızlar ben yine ağzımın içi berbat bir şekilde uyandım. Ağzımın içi midem hep böyle her sabah. Sizde durumlar nasıl bulantılarınız geçti mi? Bi de dişinizi fırçalayabiliyor musunuz benim midemi bulandırıyor diş macunu
Evet bugün sonuncuyu alıcam.pruluton depot da pazar bitecek.daha önce de kesmişti doktor kanamam olunca geri başladık.inşallah bir daha olmazGeçmiş olsun, progestan kullanıyor musunuz?
Benim devam ediyor ama ilk kanamadan sonra her iğne dozundan bir iki gün sonra peceteye silmelik bir iki kez geliyor uzun sürmüyor, cuma günü gideceğim ben de kontrole. Ama doktorun sorun yok dediyse endiselecegin bir durum olduğunu düşünmüyorum.Arkadaşlar merhaba, bi soru sormak istiyorum. 10 gün önce ciddi bir kanama geçirdim. Doktor sorun yok dedi, prulaton iğne vurdu ve progestana başladık. İkinci kontrolümde dr kanama alanı geçmiş dedi şükür. Progestana hala günde 1 kere olarak devam ediyorum. Sorum şu ki hala kahverengi akıntım oluyor normal mi? Bazen sıvı şeklinde bazen kuru şeklinde. Kontrolüm cuma günü. Başına kanama gelen arkadaşların kahverengi akıntısı kaç gün devam etti?
Ya öyle de tik oluştu bende sürekli tuvaletteyim, peçeteyle siliyorumBenim devam ediyor ama ilk kanamadan sonra her iğne dozundan bir iki gün sonra peceteye silmelik bir iki kez geliyor uzun sürmüyor, cuma günü gideceğim ben de kontrole. Ama doktorun sorun yok dediyse endiselecegin bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Ay çok kötü yaa ne yesem bi süre sonra ağır geliyor herşey. Bi de acı Bi tat hep hiç geçmiyorAynı ben. Benim birde asla tükürüğümü yutamama durumu var devamlı tukuruyordum. Yutarsam anında midem bulanıyor aşırı kusarim yani. 3hamileligimde de böyle oldu. 4.ayimin dolmasını bekliyorum sonra azalıyordu diğerlerinde inşallah bunda da geçer gider valla. Kimseyle 2laf bile edemiyorum tukurmekten
Ya ben fırçalayamıyorum midem bulanıyor fırçalarken daha çok. Acaba macunu mu değiştirsem. Yumurtayı ben de yiyebiliyorum gerçekten onu yiyebilmek garip geliyor herşey mide bulanırken. Ama elimden gelse sadece meyve yiycem.Benim en başından beri ağzımın içi berbat hergun dişimi fircaliyorum o rahatlatıyor. Mide bulantısı hala var eskisine göre daha iyi tabi ama hala bazı şeyleri yiyemiyorum dun tavuk kizartcaktim o kadar kötü koktuki burnuma hemen tabaga alıp sokak kedilerine verdim.. Halbuki dışarıda döner içinde yiyebiliyorum. Neyse Yumurta zeytin çayla beraber yedim işteay allahtan yumurta yiyebiliyorum ne tuhaf limon tuzlayip yiyorum o da iyi geliyor
Merak etmeyin, kuruyup içerde kalanlar geliyordur. Zaten iyileşmiş kanama alanı demiş doktorunuz, endişe etmeyin panik şuanda en son yapmamız gereken şey. Cumaya kadar kafanızı dağıtın inanın bebeğinizi görünce o kanları unutacaksınız. Bir de günlük içtiğiniz su miktariniza da dikkat etmeyi unutmayın.Ya öyle de tik oluştu bende sürekli tuvaletteyim, peçeteyle siliyorum
Kızlar Merhabalar,
Umarım hepimizin bebişleri sağlıkla en rahat gebeliklerle gelir
Bir arkadaşım 7 haftalık hamile bu grupta değil ama belki bu grupta yaşayan vardır diye sormak istedim. Acayip derecede diş ağrısı çekiyor. Sağ göz ve kulağına vurmaya başladı. Hamilelikte diş çekilebiliyor mu bilginiz var mı ? Bir de böyle bir ağrı çekip de ağrıyı hafifletici şeyler bulan oldu mu hiç? Şimdiden çok teşekkür
Canım lokal anestezi yapıldığı için internette hamilelikte dolgu falan yapılabileceği yazıyor.zorunlu hallerde diş çekimi de yazılabiliyormuş.bende doktoruna sorsun.eğer enfeksiyon varda dişte antibiyotik kullanması gerekir yoksa çok tehlikeli.diş hekimine de mutlaka gitsin enfeksiyoj falan var mı dişte bi muayene olsun.antibiyotik birkaç ay diş ağrısını kesebilir.Kızlar Merhabalar,
Bir arkadaşım 7 haftalık hamile bu grupta değil ama belki bu grupta yaşayan vardır diye sormak istedim. Acayip derecede diş ağrısı çekiyor. Sağ göz ve kulağına vurmaya başladı. Hamilelikte diş çekilebiliyor mu bilginiz var mı ? Bir de böyle bir ağrı çekip de ağrıyı hafifletici şeyler bulan oldu mu hiç? Şimdiden çok teşekkür ederim
Ben de hamile kaldığımdan beri şiddetli diş ağrısı çekiyorum doktora gitmedim kaçıyorum halaKızlar Merhabalar,
Bir arkadaşım 7 haftalık hamile bu grupta değil ama belki bu grupta yaşayan vardır diye sormak istedim. Acayip derecede diş ağrısı çekiyor. Sağ göz ve kulağına vurmaya başladı. Hamilelikte diş çekilebiliyor mu bilginiz var mı ? Bir de böyle bir ağrı çekip de ağrıyı hafifletici şeyler bulan oldu mu hiç? Şimdiden çok teşekkür ederim
Ay inşallah yoktur. Kan sulandirici kullaniyor bir de kendisi direkt müdahale de mümkün değil önce ilacı bırakması gerekiyor gibi görünüyor. Bakalım doktoru ile görüşecek ama diş un ufak oluyor ağzında dolgu olacak gibi değilCanım lokal anestezi yapıldığı için internette hamilelikte dolgu falan yapılabileceği yazıyor.zorunlu hallerde diş çekimi de yazılabiliyormuş.bende doktoruna sorsun.eğer enfeksiyon varda dişte antibiyotik kullanması gerekir yoksa çok tehlikeli.diş hekimine de mutlaka gitsin enfeksiyoj falan var mı dişte bi muayene olsun.antibiyotik birkaç ay diş ağrısını kesebilir.
Hamilelik sürecince en zoru diş sanırım. Tavsiyenizi kendisine ileteceğim, çok teşekkürlerBen de hamile kaldığımdan beri şiddetli diş ağrısı çekiyorum doktora gitmedim kaçıyorum halaağrıyı hafifletmek için tuzlu su ile çalkalıyorum ben canım biraz rahatlatıyor
Benim tüp bebek. Aktif olarak 2 3 gün sürdü. Kanama alanım 2 hafta devam etti ama aktif kalmadı. Fitil günde 6 kullanıyordum, günde 2 defa göbekten iğne vuruyordum. O yüzden kanama alanı için ekstra olarak sadece proluton iğne vurdular. Bir de serum. Dinlendim geçti şükür. Senin de geçecektir. Burda çok kişide kanama olduğunu okudum. Kimse kaybettim demedi şükür. İyi düşün iyi olacak inşallahKanamanız her gün oluyormuydu. Benimde minik bir kanama alanı görüldü ama bazen kahverengi bazen kan şeklinde sildikce geliyor..
İnşallah canım korkuyorm bana progestandan başka brsey vermediler fitil kullanıyorum . Coraspirin bıraktım kanama oluyr arada kahverengi oluyr sildikce geliyor. NapalimBenim tüp bebek. Aktif olarak 2 3 gün sürdü. Kanama alanım 2 hafta devam etti ama aktif kalmadı. Fitil günde 6 kullanıyordum, günde 2 defa göbekten iğne vuruyordum. O yüzden kanama alanı için ekstra olarak sadece proluton iğne vurdular. Bir de serum. Dinlendim geçti şükür. Senin de geçecektir. Burda çok kişide kanama olduğunu okudum. Kimse kaybettim demedi şükür. İyi düşün iyi olacak inşallah
Evet hatta ben şehir hastanesine gittiğimde çok yoğun kanamam vardı pazar günü diye şehir hastanesine gitmiştim 12 hafta yeni bitmişti.doktor bana kanama tabiki düşük riski oluşturur ama bu haftadan sonra kanama olunca yaşama ihtimali düşükten daha yüksek demişti çok rahatlamıştımBenim tüp bebek. Aktif olarak 2 3 gün sürdü. Kanama alanım 2 hafta devam etti ama aktif kalmadı. Fitil günde 6 kullanıyordum, günde 2 defa göbekten iğne vuruyordum. O yüzden kanama alanı için ekstra olarak sadece proluton iğne vurdular. Bir de serum. Dinlendim geçti şükür. Senin de geçecektir. Burda çok kişide kanama olduğunu okudum. Kimse kaybettim demedi şükür. İyi düşün iyi olacak inşallah
Ben de ekoprin kullanıyorum. Kanama olunca kestim, aktif kanama kesilince tekrar başladım ilaca. Kanama alanım olduğu halde doktor devam et kullan dedi. Kahverengi akıntıdan korkma, İkide bir hastane yoluna çıkma, eğer ağrılı kırmızı aktif kan olursa gel o zaman problem vardır demişti. Tüp bebek hemşiremi aradığımda kan geliyor diye düşmez ama stres yapıp ağlarsan vücudu kasarsan o zaman düşüğe sebep olabilirsin, sıkıntı yapma dinlen, uyu, kanama geçene kadar sadece tuvalet için kalk demişti. Sakinliği i koru geçecek inşallahİnşallah canım korkuyorm bana progestandan başka brsey vermediler fitil kullanıyorum . Coraspirin bıraktım kanama oluyr arada kahverengi oluyr sildikce geliyor. Napalim
Ne güzel doktorlar varEvet hatta ben şehir hastanesine gittiğimde çok yoğun kanamam vardı pazar günü diye şehir hastanesine gitmiştim 12 hafta yeni bitmişti.doktor bana kanama tabiki düşük riski oluşturur ama bu haftadan sonra kanama olunca yaşama ihtimali düşükten daha yüksek demişti çok rahatlamıştım
Benim aktif kanama 5.haftada olmuştu. Sanırım kesenin biri düştü. Ben öyle tahmin ediyorum. 12 den sonra ben de rahatladım. Risk daha az. Yine de 2 3 haftada bir gidiyorum dr a. Ayda bir gel dedi ama ben o kadar bekleyemem dedimEvet hatta ben şehir hastanesine gittiğimde çok yoğun kanamam vardı pazar günü diye şehir hastanesine gitmiştim 12 hafta yeni bitmişti.doktor bana kanama tabiki düşük riski oluşturur ama bu haftadan sonra kanama olunca yaşama ihtimali düşükten daha yüksek demişti çok rahatlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?