• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Off iyice artmis rakamlar sonucunuz geldi mi peki? Bana da doktor yastan dolayi riskin fazla çıkabilir dedi
Benim de yaşım size yakın ben fetal DNA yaptırdım sonra ikili de yaptırdım ikili test de çık düşük çıktı. Ben de net hatırlamıyorum 400-450 dolardı galiba ödedim. Seçenekler var bu arada biz Amerika’ya yollanmasını tercih ettik

Kizlar bebeklerinize bir şey aldınız mı? Ben sadece bir tane muslin bez aldım ona da mecbur kaldım 😂 LC de para kalmıştı ona yetti sadece onu da gidip o zaman mavi almıştım hani mavi kızda olsa üzerine orterim diye 😂
Bi tane hastane çıkışı var Galatasaraylı🤣🤣🤣tam 5 yıl bekliyor

Valla ben de bunu hiç anlamıyorum 11 haftalıkken söyledi benim devletteki doktor belli oluyor erkek dedi. 12 haftalıkken özele gittim ikili için o da çok net erkek dedi. İnternetten bakıyorum 15 16 olmadan belli olmaz yazıyor ee benimkiler nasıl net konuştu bu kadar anlamadım😂😂 yarın gideceğim bakalım ne durumda değişiklik var mı yok mu🤣🤣
12.haftada olusuyormus canım genital bölge. Erkeklerin ultrason cihazı iyiyse birde güzel pozisyonda durursa belli oluyor. Benim iki oğlumda tam 12+0 da belli oldu

Benim de yaşım size yakın ben fetal DNA yaptırdım sonra ikili de yaptırdım ikili test de çık düşük çıktı. Ben de net hatırlamıyorum 400-450 dolardı galiba ödedim. Seçenekler var bu arada biz Amerika’ya yollanmasını tercih ettik
Bakalim benim de ikilinin bugun ya da yarin belli olmasi lazim ne cikacak sonuc doktor ne diyecek? Kizimda 10 yil once 50000:1 cikmisti o zamanlar genctik☺️ Peki cinsiyeti de ogrendiniz mi?

Canım belki bağırsak hareketlerini hissediyor olabilirsin. Ben de 15. haftada hissediyorum diyordum ama şimdi 18. haftada hissettiğim ile 15. haftada hissettiğim çok farklı şeyler. Büyük ihtimalle 15. haftada aslında hissetmemişim:))) Başka bir şeymiş bebek diye düşündüğüm :)
İlk hamilelikte ayırt etmek zor gerçekten genelde 18 20 civarı hissediliyor. Ama benim 3.gebelik 13.haftada anladım. Oda hergun herzaman değil nadiren oluyordu ama bu hafta arttı. Ve herzaman aynı yerde aynı baloncuk patlaması gibi oluyor tecrübe olunca anlaşılıyor yani. Birde annenin kilo durumu da önemli

Eklentiler

• 16589207134991450987652785040455.webp
    16589207134991450987652785040455.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar günaydın 🥰🥰bugün randevu aldım 14 de. Doktora Bi gidiyim sonra yıllık izni çıkıyormuş. Bi bakalım bugun kesin söylecek mi cinsiyet. O bana 11+4 kıza benziyor dedi ama bayramdan sonra gel Bi daha bakalım dedi. Dayanamadım başka doktora gittim geçen hafta o da kız gibi dedi))inşallah bugün benimki kesin söylecek. Galiba sadece ben kaldım herkese öğrendi 😆😆😆
Bende kaldım öğrenmeyen ☺️ 12+0 da kız gibi dedi ama bakalım 16 da gideceğim haftaya bekliyorum heyecanla. İnşallah senin de belli olur güzel haberlerle gelirsin 🌸

Günaydın kızlar kaç gündür mesane ağrısı idrar yanmasıyla dün acile gittim böbreğimde taş olduğunu öğrendim acil doktoru 1000 mg antibiyotik yazmış bugün kadın doğum doktoruma gidip danisacagim ne yapacağımızı dualarınızı esirgemeyin 🥺
Geçmiş olsun canım ya inşallah kolaylıkla geçer

Kızlar günaydın 🥰🥰bugün randevu aldım 14 de. Doktora Bi gidiyim sonra yıllık izni çıkıyormuş. Bi bakalım bugun kesin söylecek mi cinsiyet. O bana 11+4 kıza benziyor dedi ama bayramdan sonra gel Bi daha bakalım dedi. Dayanamadım başka doktora gittim geçen hafta o da kız gibi dedi))inşallah bugün benimki kesin söylecek. Galiba sadece ben kaldım herkese öğrendi 😆😆😆
Yok yok ben de öğrenemedim 😂😂

Taş düşüşe geçerse sancısı doğum sancısı gibi diyolar bebeği tetiklerse doğumu baslatirsa 😭aklıma herşey geliyor 😭
Canım çok gecmiş olsun korkmana gerek yok bizim üst komşunun gelinin de böbreğinde taş çıkmıştı bir kac gun hastanede yatti sancısı oluyordu ama onun ikiz bebekti.. Geçen ay bebeklerini tam 40 haftasında dünyaya getirdi sorun yaşamadı böbrek taşından. Korkutma kendini.

Kizlar bebeklerinize bir şey aldınız mı? Ben sadece bir tane muslin bez aldım ona da mecbur kaldım 😂 LC de para kalmıştı ona yetti sadece onu da gidip o zaman mavi almıştım hani mavi kızda olsa üzerine orterim diye 😂
Aa Bana da bugün muslin örtüsü geldi ama hediye :)

Ben bir süredir pıt pıt hissediyordum ama birkaç gündür hiç tık yok, endişeleniyorum köydeyim 😢
Canım ilk gebelikse endişelenme ilk gebeliğimde bende pit pit hissederdim uzun sure hissetmezdim o haftalarda öyle oluyor ama tam hareketini hissettikten sonra bak hic durmicak 🤭sonraki haftalarda surekli artık hep hissedersin

Back
X