• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar bebeklerinize bir şey aldınız mı? Ben sadece bir tane muslin bez aldım ona da mecbur kaldım 😂 LC de para kalmıştı ona yetti sadece onu da gidip o zaman mavi almıştım hani mavi kızda olsa üzerine orterim diye 😂
Ya benim ilk hamileligim çok heyecanlıyım ama daha hiçbir şey almadım. Aralik ayında kürtaj olduğum için hala korkusunu atamadım sanırım 😔

Ya benim ilk hamileligim çok heyecanlıyım ama daha hiçbir şey almadım. Aralik ayında kürtaj olduğum için hala korkusunu atamadım sanırım 😔
Bende ayni sebepten bir sey almak istemiyorum.20. haftamdan sonra almayi düşünüyorum daha cok erken benim icin ☺️

Merhaba kizlar, 15+4 gunluk gebeyim, dun aksamdan beri göğüslerimden su ve süt benzeri sıvılar geliyor ve goguslerim asiri aciyor, bu kadar erken olmasi normal mi?

Iyi gunler Arkadaslar . 36 yaşındayım bebegin doğacağı tarih 31.01.2023. 12. Haftada kanama oldum. Dr. igne ve progestran verdi. İğneler uc gunde bir 8 taneler. Başka dr. da bir iğne yeterli Progestrana devam et dedi. Hangisini yapsam bilemedim.
Bana da aynı şekilde 1 tane iğne ve progestan devam iki haftadır kullanıyorum

• Beğen
Reactions: zyk
Back
X