- 30 Ağustos 2015
- 267
- 318
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.681
Bende pazartesi idrarda intihap çıktı toz verdi tek kullanımlık asla yanmadır bilmem nedir belirtisi yok her gittiğimizde de çıkıyor hep toz veriyor merak etme geçiyor bebeğede Allah izin vermediği sürece zararı olacağını düşünmüyorumKızlar ya bugün doktora gitti kan ve idrar tahlili verdim.Şimdi çıkmış sonuçlar da İdrar yolu enfeksiyonu varmış. Hiçbir belirti yoktu idrar yaparken yanma açıma ya da kaşınma gibi nerden çıktı anlamadım çok da dikkat ederim. çok tedirgin oldum şimdi başına gelen var mı?
Benimde bugün, kültür iki gune cikack,ilaç verdi tek kullanimlik şase. Ayrıca protein de +1 bişey demedi ama bu konuda insallah bisey olmaz yaaKızlar ya bugün doktora gitti kan ve idrar tahlili verdim.Şimdi çıkmış sonuçlar da İdrar yolu enfeksiyonu varmış. Hiçbir belirti yoktu idrar yaparken yanma açıma ya da kaşınma gibi nerden çıktı anlamadım çok da dikkat ederim. çok tedirgin oldum şimdi başına gelen var mı?
Canım ben doktor arkadaşıma da sordum zaten antibiyotiği bebek için içiyorsun içmezsen asıl enfeksiyon bebeğe zararlı dediAntibiyotik içmeye korkuyorum idrar enfeksiyonu için de antibiyotik veriyorlarmış bir şey olmaz değil mi? Kendi kendime nazar ettim bir şeyim yok diye diye 2 3 gündür çok halsizim ama enfeksiyon ne zamandır beri var hiç bilmiyorum
İdrarda benim de kan vardı ama enfeksiyon sonrası tekrar bastırdığımda düzelmişti.tek kullanımlık şase de antibiyotik zatenBenimde bugün, kültür iki gune cikack,ilaç verdi tek kullanimlik şase. Ayrıca protein de +1 bişey demedi ama bu konuda insallah bisey olmaz yaa
Ben ondan değilde,protein + cikti buna skildm ama bisey demedi bu konuda, ben Allah korusun premklampsi olmaktan korkuyorum. Tansiyonumu günlük ölçüyoruz 11/6 11/7 civarı ama neden pozitif cikti anlamadım. Sislik vs yok gerçi doktor önceki hamileligimde tansiyonm çıktığını biliyor. Önemli görse söylerdi ay sürekli kurmamak gerekİdrarda benim de kan vardı ama enfeksiyon sonrası tekrar bastırdığımda düzelmişti.tek kullanımlık şase de antibiyotik zaten
Canım belki idrar verirken iyi temizlememişsindir ondan olabilir ya da bi hata olabilir diğer şeylerin normalseBen ondan değilde,protein + cikti buna skildm ama bisey demedi bu konuda, ben Allah korusun premklampsi olmaktan korkuyorum. Tansiyonumu günlük ölçüyoruz 11/6 11/7 civarı ama neden pozitif cikti anlamadım. Sislik vs yok gerçi doktor önceki hamileligimde tansiyonm çıktığını biliyor. Önemli görse söylerdi ay sürekli kurmamak gerek
Arkadaşlarim ebe iste biri dedi tek + çıktığı icin dememiştir. Fazla olsa söylerdi dedi. Ben ilacida alamadım şaseyi ,whatsapptan atti reçeteyi özel Muayeneye olduğu icin islak imzalı lazim. Yarin asm de yazdırmayi düşünüyorm ama kızacak kesin doktorCanım belki idrar verirken iyi temizlememişsindir ondan olabilir ya da bi hata olabilir diğer şeylerin normalse
İnşallah canım Allah şifa versin hepimizeBende pazartesi idrarda intihap çıktı toz verdi tek kullanımlık asla yanmadır bilmem nedir belirtisi yok her gittiğimizde de çıkıyor hep toz veriyor merak etme geçiyor bebeğede Allah izin vermediği sürece zararı olacağını düşünmüyorum
Anladım canım teşekkür ettim. Şimdi internette de araştırdım çok sık rastlanan bir şeymiş gebelikte hemen hemen her gebede görülür yazıyorCanım ben doktor arkadaşıma da sordum zaten antibiyotiği bebek için içiyorsun içmezsen asıl enfeksiyon bebeğe zararlı dedi
Canım daha çıkmadı günler geçmiyorCanım ne çıktı sonucun hayırlı haberler ver inşallah
Ben de 24 Kasımda dış gebelikten kürtaj oldumYa benim ilk hamileligim çok heyecanlıyım ama daha hiçbir şey almadım. Aralik ayında kürtaj olduğum için hala korkusunu atamadım sanırım
Ne için verdi acaba doktor bana böyle birsey vermediler yada kaçıncı ayda veriliyorMagvital di sanırım öyle bi ilaç, suya katıp içiyorum sabah ve akşam
Vinalac olan ilaç İçin yazmıştımCanım bunu multivitamin olarak mı verdi dr un ben de alayım bana verdiğinde folik asitte var ben folat olarak kullandım hep kan pıhtilaşması da olunca sentetik folik asit daha zararlı oluyormuş
Ben de 7 haftalıkken olmuştu. Hiç bir belirtim yoktu, tek kullanımlık şase verdi sonraki idrar tahlilimde çıkmamıştı. Olabiliyor endişelenmeyinKızlar ya bugün doktora gitti kan ve idrar tahlili verdim.Şimdi çıkmış sonuçlar da İdrar yolu enfeksiyonu varmış. Hiçbir belirti yoktu idrar yaparken yanma açıma ya da kaşınma gibi nerden çıktı anlamadım çok da dikkat ederim. çok tedirgin oldum şimdi başına gelen var mı?
Teşekkür ederim canım. İnşallah bir an evvel geçsin.Ben de 7 haftalıkken olmuştu. Hiç bir belirtim yoktu, tek kullanımlık şase verdi sonraki idrar tahlilimde çıkmamıştı. Olabiliyor endişelenmeyin
Vinalaci ben de kullaniyorum hem folik asit destegi hem de vitamin mineral destegi icin veriyor doktor. Icerigi cok zengin yararli bakteriler de var icinde bir de bulanti icin zencefil var.Vinalac olan ilaç İçin yazmıştım_peri_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?