- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.661
Benim de oyle canim kıymetini bilememisim ilk hamileligim ne kadar güzeldi benim.ne bulanti ne kanama ne ağrı.Benim de 20. Haftaya kadar Önceki gebelik erkek dediler diye kızım maviş maviş olmuştubu sefer kesinlikle alışveriş için sabırlı olacağım birde diğer gebelikte hiç kanama yoktu bunda var malesef
Aynen bulantı da olmamıştı neredeyse hiç kızım çok eziyetsiz bir hamilelik geçirtti bana bu kez yaramaz bir bebek oldugunu ultrason hareketliliğinden de belli yaşta 30 oldu bakalım nasıl olacak iki çocuklu hayat huniyi takmam inşallahBenim de oyle canim kıymetini bilememisim ilk hamileligim ne kadar güzeldi benim.ne bulanti ne kanama ne ağrı.
Size de mi doktorunuz direkt fetal dna dedi yoksa ikili sonucunda mi yaptirdiniz?Panaroma teste yaptırdım henüz sonuç çıkmadı ama ben de 33 yaşındayım. 420 dolara yaptırdım
Doktor bana bu dönem göğüslerinden süt falan gelebilir çok elleme dediMerhaba kizlar, 15+4 gunluk gebeyim, dun aksamdan beri göğüslerimden su ve süt benzeri sıvılar geliyor ve goguslerim asiri aciyor, bu kadar erken olmasi normal mi?
Benim ikinci olmasına rağmen bende ne alacağım kafamda çok oturtturamadimO kısmı atlatınca daha bir aklımız rahat olur sankisonrasında başlarım gibi ama nerden nasıl bilmiyorum Allahım hiç anladığım işler değil
Haklısın insan korkuyor sonrasın da bir şey olur diye... Biraz beklemek daha doğru belki deYa benim ilk hamileligim çok heyecanlıyım ama daha hiçbir şey almadım. Aralik ayında kürtaj olduğum için hala korkusunu atamadım sanırım
Klamoks agumentin ise kullanabilirsiniz…Günaydın kızlar kaç gündür mesane ağrısı idrar yanmasıyla dün acile gittim böbreğimde taş olduğunu öğrendim acil doktoru 1000 mg antibiyotik yazmış bugün kadın doğum doktoruma gidip danisacagim ne yapacağımızı dualarınızı esirgemeyin
Benim arkadaşımda bebek böbreğine doğru yerleşmiş.Taş düşüşe geçerse sancısı doğum sancısı gibi diyolar bebeği tetiklerse doğumu baslatirsaaklıma herşey geliyor
Çok geçmiş olsun canım, iyi düşün iyi olsun lütfen
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer
Olumlu düşün canım.öyle olsaydı sadece antibiyotik vermezdi taşı almamız lazım vs derdi.belki antibiyotikle biraz daha idare edebilirsin
Hiç endişelenmeyin benim arkadaşım 6 aylıkken böbrek sıkıntısı geçirdi. Hastanede yatmıştı 3 gün serumlar ile çok şükür ne erken doğum oldu ne başka bir sıkıntı. Kötüyü düşünüp kendinizi strese sokmayın, bebişko da etkilenmesinİnşallah en kısa zamanda atlatırsınız
Sanci geçmesi icin serum
İlk hamilelik tecrubemden ogrendigim her turlu sanci da doktora gidip sanciyi kesmesini saglamak serum agri kesiciler ile. Ben ilk hamileligimde o hatayi yaptim acil doktorlari dogum sancisi degil diye hic mudahale etmedi.bana sonra gun sonunda acilma oldugundan dogum yaptim. O yuzden ne olursa olsun mutlaka sanciyi kesecek mudahale yaptirin.doktorum ishal sancisi bile dogumu tetikler demisti.
Yaa taş çok zor Allah yardımcın olsun canım inşaAllah daha fazla zorlanmadan atlatırsın bu süreci
Geçmiş olsun tas ağrısı kotu kötü olur derler , insallah o şekilde bir ağrınız yoktur.
Bende sabah idrar testi verdim rengi hic hoşuma gitmedi neden böyle oldu anlamadim baya da su içiyorum.
Sizde inşallah en ağrısız sekilde halledersiniz
Geçmiş olsun canım ya inşallah kolaylıkla geçer
Canımm çok geçmiş olsunn Allahın izniyle hic bir şey olmaz merak etme o olur bu olursa diye strese sokma kendini
İnşallah benimkide öyle olur canımCanım çok gecmiş olsun korkmana gerek yok bizim üst komşunun gelinin de böbreğinde taş çıkmıştı bir kac gun hastanede yatti sancısı oluyordu ama onun ikiz bebekti.. Geçen ay bebeklerini tam 40 haftasında dünyaya getirdi sorun yaşamadı böbrek taşından. Korkutma kendini.
Amoklavin canimKlamoks agumentin ise kullanabilirsiniz…
Teşekkür ederim kızlar inşallah dediginiz gibi olur doktorum sancı gelirse erken doğum ve ya kanama olabileceğini söyledi ne yapacağım bilemiyorumBenim arkadaşımda bebek böbreğine doğru yerleşmiş.
Doğum sonrası böbrek nakli gerekebilir bebeğiniz böbrekte su toplanmasına sebep oluyor demişler
Baya ağrılar yaşamış ona rağmen bebek 42.haftada sezeryan ike doğmuş..
Korkmayın hiç..
Evet bir de ilk gebelikte karın kasları hala güçlü olduğu için hissetmek zor gerçektenİlk hamilelikte ayırt etmek zor gerçekten genelde 18 20 civarı hissediliyor. Ama benim 3.gebelik 13.haftada anladım. Oda hergun herzaman değil nadiren oluyordu ama bu hafta arttı. Ve herzaman aynı yerde aynı baloncuk patlaması gibi oluyor tecrübe olunca anlaşılıyor yani. Birde annenin kilo durumu da önemli
Canım serumla sancini durduracaklar sonucta olmaz bence. Yasayan arkadaslar da olumlu seyler yazmis Allahin izniyle seninkide öyle olurİnşallah benimkide öyle olur canım
Amoklavin canim
Teşekkür ederim kızlar inşallah dediginiz gibi olur doktorum sancı gelirse erken doğum ve ya kanama olabileceğini söyledi ne yapacağım bilemiyorum
İnşallah canımCanım serumla sancini durduracaklar sonucta olmaz bence. Yasayan arkadaslar da olumlu seyler yazmis Allahin izniyle seninkide öyle olur
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah çok sancılı geçmezGünaydın kızlar kaç gündür mesane ağrısı idrar yanmasıyla dün acile gittim böbreğimde taş olduğunu öğrendim acil doktoru 1000 mg antibiyotik yazmış bugün kadın doğum doktoruma gidip danisacagim ne yapacağımızı dualarınızı esirgemeyin
Ben varım canım 7 gün antibiyotik kullandım.gebeliğin 2. Ayı falandıKızlar ya bugün doktora gitti kan ve idrar tahlili verdim.Şimdi çıkmış sonuçlar da İdrar yolu enfeksiyonu varmış. Hiçbir belirti yoktu idrar yaparken yanma açıma ya da kaşınma gibi nerden çıktı anlamadım çok da dikkat ederim. çok tedirgin oldum şimdi başına gelen var mı?
Ben de ilk haftalarda oldum doktor tek şaseşik suya karıştırılıp içilen bir ilaç veriyor. Ama en önemlisi aslında bol bol su içmek.Kızlar ya bugün doktora gitti kan ve idrar tahlili verdim.Şimdi çıkmış sonuçlar da İdrar yolu enfeksiyonu varmış. Hiçbir belirti yoktu idrar yaparken yanma açıma ya da kaşınma gibi nerden çıktı anlamadım çok da dikkat ederim. çok tedirgin oldum şimdi başına gelen var mı?
Bende de oldu bulanti ve halsizligi cok arttiriyor. Bana da 2. ayda doktor monurol tekli sase antibiyotik verdi. Bulantilarim bicak gibi kesildi ondan sonra. Oluyor yani bol bol su icin.Kızlar ya bugün doktora gitti kan ve idrar tahlili verdim.Şimdi çıkmış sonuçlar da İdrar yolu enfeksiyonu varmış. Hiçbir belirti yoktu idrar yaparken yanma açıma ya da kaşınma gibi nerden çıktı anlamadım çok da dikkat ederim. çok tedirgin oldum şimdi başına gelen var mı?
Hangi doktora gittiniz acabaBen bugün gittim bikereye mahsus ilk ve son oldu gerçekten durduk yere azarlanmak isteyen oraya gidebilir ben yorumlarda okumuştum ama böyle beklemiyordum daha fazlasını yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?