2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Arkadaslar benim 3 gündür bacaklarım kasılıyor, kramp giriyor. Doktoruma mesaj attım da henüz geri dönüş yapmadı. Sizler magnezyum takviyelerinize başladınız mı?

Ikili test sonucum cikmis doktor iyi dusuk risk dedi ama bir bakar misiniz anlayanlar? Bir de herkes free b hcg hormonunundan bahsetmis benimkinde yazmiyor o.

Eklentiler

• 20220728_171148.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 75
Yaa çok anlıyor delirtiyor beni bakalım şimdilik sessiz kalıyorum biraz dhaa doğum yaklaşsin da o zaman bir daha konuşacağım... Benim ki bu hamileligi pek istemediğinden aşırı nazlamiyor ama alışacak yapacak bir şey yok

Yok ya dedim ya adı özel ama aynı devlet hastanesi gibi... Bebeğe bakmıyor bile. Bebeğin bir şeyini izleyemiyorum bile sinir oluyorum. Haftaya carsamba gideceğim bakalım nasıl davranacak bana 18+1 oluyor mecbur söyler artık

Arkadaşım ama inanki bir sorunum varsa da asla göremez o ne bicim bakmaktir ya.bebegin sadece kalp atisina mi bakilir boyunu felan bile olcmedi.son anda sekreter sordu da haftasi icin olcum yapti ins iyi zamanina denk gelirsin

Arkadaşım ama inanki bir sorunum varsa da asla göremez o ne bicim bakmaktir ya.bebegin sadece kalp atisina mi bakilir boyunu felan bile olcmedi.son anda sekreter sordu da haftasi icin olcum yapti ins iyi zamanina denk gelirsin
Sen on günlük kontrol sürecinde mi gittin? Öyle gittiğinde de yapıyor

Kizlar benim ilk hamileligim de o kadar çok midem yanıyordu ki deliriyordum. Ve oğlum gerçekten saçlı doğdu ama ben mahvoldum. Bunda ne güzel yanmiyor diyordum ki iki gündür yanmaya başladı. Resmen 17 hafta bitti mide yanmalarim başladı... Ağlayacağım valla ya

Ayyy deme benim de ilkinde çok midem yanıyordu, gaviscon içiyordum yarım saat sonra yine başlıyordu delirtiyordu. Bu hamileliğimde henüz hiç yaşamadım diye seviniyordum, 15+6’yız inşallah başlamaz seninki de bi seferlik nazarlık bi şey olsun çok amin

15+5 oldum bugün. 2 gündür vajinada batma hissi var. İğne batar gibi oluyor arada. Rahim büyüdüğü için normal diye düşünüyorum ama tedirginim. Sabahları coraspin, akşamları 1 progestan fitil kullanıyorum ekstra bişe kullanma kan değerlerin iyi demişti. Kontrol 3 hafta sonra. Bu şikayetle dr a giden var mı? Normal diyip gönderirler diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…