2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar sizin bebekler tam nerede hareket ediyo ya bizimki hep kasıklarımda doktor aşağıda oldgnu söylemişti ama hiç mi çıkmaz yani sürekli kasıklarımda hissediyorum göbek deliğine bile denk gelmiyor
Bende oyle dun doktora gittim pozisyonu durdugu yer normal dedi kafa atiyormus resmen ondan kasiklarda hissediyorum sonra dikkat ettim yukardada ayaklarini hissediyorum demekki normal bir durum yoksa doktor uyarirdi bisey derdi. Bugun kaaigimda siddetli bir agri hissettim bayada surdu 10 dakka kadar korkuttu beni ama gecti sonra

Benim ikinci sezeryan daha kolaydı ilkinden. O kisisden kişiye değişiyor. Seninde belki daha iyi geçer. Bana da annemdense kayınvalidem gelsin daha iş bitirici yardımcı valla aslında benim 4 ve 6uasindaki oğullarımla ilgilenseler ben bebege bakarım zaten tecrübeliyim artık ama o zamanda eşim devreye girecek büyüklerle o ilgilenir. Bana sadece yemek getirip gitsinler büyükler en iyisi

Kızlar bilgisi olan varmı gebelikte ama erken belirtilerden olarak cilt kuruluğu gören varmı cildim erezyonlu toprak gibi oldu deli gibi su içmeme rağmen hatta cildimin yağlı dediğim yerleri bile kuruyor aranızda varmı bu durum

Diycem bakalım umarım bakar devlet doktorlarida pek bı sınırlı ama

Bakalım çok korkuyorum randevuma az kaldı 29nda belli olur

Açlık şekerinden anlaşılır mı benim çok az düşük çıktı geçen hafta sağlık ocağında bakmışlar. Şeker yükleme testi istemedi daha kimse.
Bilmiyorum ki ama bence şeker yüklemesi için erken diye biliyorum
Sonucunu paylaşırsan çok sevinirim
Geç gittiğim için bakmadilar aslinda şekerle alakali bir belirti olmadığı için aile hekimim bakma gereği duymadi bende doktoruma gidince sorucam bu durumu mutlaka bakalım o ne diyecek

Bencede kesinlikle bakıyorlar çünkü. Ben bir kaç kere ahrinicin gitmiştim mesela servikal uzunluğa bakıyorlar kesinlikle

Benim tam tersi çok yağlandı ve sivilce dolmuştu adetine ne kadar var peki

Benimde vajinama baskı, affedersiniz dis dudaklarda sizi gibi değişik oluyor..doktor alttanda baktı herşey normal yani hic şundan denilecek bisey cikmadi. Bence doktor kötü bisey görse söyler

Benim tam tersi çok yağlandı ve sivilce dolmuştu adetine ne kadar var peki
Benim bir adet tarihim yok. Pcos var adet olmadan üst üste yumurta oluyor ama tabi büyümüyor fakat geçen gün ayın 8.inde değerlendirdim.sonra doktora gittiğimde rahim 10mm Olmuştu kalınlaşmış dedi bu hem gebelik geliyor olabilir hemde bir yumurtan var büyüyor onun için olabilir dedi sen bunu değerlendir dedi ama bir önceki içinde halen ihtimal devam ediyor yumurtlama sonrası 8. Gün akşam test yaptım hafif mavimsi oldu testim(çizgileri maviydi ) bir yandan da doktorun dediği yumurtlama oldu bugğn ve değerlendirdim.bu bedenle biraz karmaşık bir durumun var

Genelde hormonların artışından dolayı yağlanma oluyor canım . Yeni gebesin sanırım biraz daha 10. Haftadan sonra sivilceler cikiyor

Ah canım ahh benim kizda ayni bademcikler fena oksuruk ateş dun gece acildeydik sabaha karsi uyuduk. Okul başladı virüsler selamun aleyküm dedi
Şükür ben iyiyim.
Cok gecmis olsun kuzuya.
Senin kesin magnezyum kullnman şart oldu yaa. Ne zmn gidiyordun doktora?
Nasil bir agri ki kramp snrasi gibi mi bacak ağrısi gibi mi?

6 buçuk 7 ama çok genişledi göbeğim ya
5 kilo aldim bende canim. Heryerime alıyorum galiba ya komsular yanaklar dolmuş demeye başladı gobegi zaten hic demiyorum asiri istahliyim doymuyorum bu ara. En rahat aylarımız valla son 2 ay zor tuzlu kaçırınca aninda ödem oluyor son ay bende.

Benimde gebelik olduğu zamn doktorum rahmin kalınlasiyor demişti umarım seninde gebelikte sonuçlanır n

O salgin bi bitmedi heryerde var.dun yine acil kusma ishal doluydu.dikkat edin kuzum ishalde olursa ihmal etme.cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…