- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.401
Monurol tek kullanimlik şase degil miydi idrar yollarini temizlemek icin.Kızlar ya bu sabah e nabızdan sağlık ocağında yapılan testlerin sonuçlarına bakayım dedim hep kıpkırmızı. Birden moralim bozuldu. Kendi doktoruma attım enfeksiyon var dedi monurol verdi. Bi de magnezyum çok düşük dedi. Daha ne kadar magnezyum alıcam bilmiyorum günde 2 tane alıyorum akşamları Bi de soda içiyorum hep
Vücut kilo almaya basliyo gün içinde taşırken bacaklar zorlaniyo gibi geliyo banaGünaydın kızlar,
Sabah ve akşam hem magnezyum hem multivitamin içmeme rağmen geceleri bacaklarıma kramp giriyor, sonra ağrısı da geçmiyor yürüdükçesizde de oluyor mu?
Benim de aşağıda ya, ondan kanama bitmiyor ben de..Benim genelde göbek deligimde
Dinlenme veriyor genelde canım bu süreçlerde hayırlısıyla vakti zamanında bir kocağımıza alsak bebişlerimiziBenim de aşağıda ya, ondan kanama bitmiyor ben de..
Ahahaa ne guldum yaa. Valla cok haklisin önce görmeyi de gec bebeği getirirken arabadan alip kucagina alıvermis benimki gogsune basmis.hemsireler de kızmış.Hayır bana lavman da yapılmadı kum torbası da konmadı ama kanı boşaltmak için hemşire bi ara gelip karnına bastırıyor maalesef biraz can yakıcı. Panik atak ya da biyolojik bir engel yoksa kesinlikle belden uyuşturma diğer türlü ayılman uzun sürer anestezinin yan etkisi olur bebişini ilk anda göremezsin. Genel anestezinin en kötü yanı ne diye sorsalar kayınvaliden bebeği senden önce görüyor
Benimde belim agrimaya bsladi kızımi zor yikiyorum çoğunluk babasi yıkıyor klozete oturtamiyorum belim kopuyor. Biraz iş yapayım yine ayni. Kac kilo aldin basindan beri senVücut kilo almaya basliyo gün içinde taşırken bacaklar zorlaniyo gibi geliyo bana
Monurol tek kullanimlik şase degil miydi idrar yollarini temizlemek icin.
Kullan onu bnde kullndim cok rahatlatir.
Magnezyum konusunda bilgim yok canim ben simdilik gunde 1 kullniyrm rahatim
6 buçuk 7Benimde belim agrimaya bsladi kızımi zor yikiyorum çoğunluk babasi yıkıyor klozete oturtamiyorum belim kopuyor. Biraz iş yapayım yine ayni. Kac kilo aldin basindan beri sen
Ne zaman cikcaksin izne canim kaçıncı haftada ?Kizlar geceden beri gram uyumadım oğlanın bademcikler şişmiş ateşlendi sürekli hiçbir şey yemiyor... Benim sol kalcam benden gitmiş durumda artık ağlayacağım sinirimden bu kadar ağrı normal mi bilmiyorum... İlk hamileligimde son bir ay böyle bir ağrı yaşamıştım ama onda dinlenebiliyordum. Bunda hiç dinlenemiyirum... Böyle bir ağrı yok resmen ağlayacağım
32. Haftada ayrılabilirim ama doğumdan sonra sadece iki ay evde kalabilirim ben bir ay daha fazladan evde bebeğimle kalabilmek için 37yr kadar çalışmaya çalışacağım ama hiç umudum yok...Ne zaman cikcaksin izne canim kaçıncı haftada ?
Bende böyle sanki iğne batma ya da elektriklenme hissi oluyor sanki rahim agzindaBende çok vajinada ağrı hissediyorum cikicak gbi oluyo aynı
enBende böyle sanki iğne batma ya da elektriklenme hissi oluyor sanki rahim agzinda
Bilmiyorum ki neden bilen var mı acaba neden rahim ağzında ingne batması yanda elektriklenme gibi birsey hissederizNeden acaba ya
en
Bilmiyorum ki neden bilen var mı acaba neden rahim ağzında ingne batması yanda elektriklenme gibi birsey hissederiz
Çok teşekkürler canımVlla çok araştırdım ama bı yere varamadim
Canim benimki gobek deliginin oralarda da takiliyor, cook asagilarda da :) Cervix uzunlugu onemli. Vajinal bakilir ona. O uzunsa yani olmasi gereken kadarsa nerede oldugunun onemi yok. Erken dogum vs olmaz. Doktorunuza soyleyin bakar o.Ya ben hiç göbekte hissetmiyorum ayaklarını bile yani açaba diyorum çok mu aşağıda ya kasilmalarfa bitmiyo 28nde randevum daha çok var ya
Yani benim mi söylemem lazım onun icinCanim benimki gobek deliginin oralarda da takiliyor, cook asagilarda da :) Cervix uzunlugu onemli. Vajinal bakilir ona. O uzunsa yani olmasi gereken kadarsa nerede oldugunun onemi yok. Erken dogum vs olmaz. Doktorunuza soyleyin bakar o.
Kuzum beni takip eden doktor perinatolog oldugundan en basindan beri her anlamda hep detayli olarak takipte. Mesela bu 21-22.haftalarda yapilan detayli ultrasonlar bizim hep olagan surecimizdi. Dolayisiyla ben hicbir sey soylemek durumunda kalmamistim.Yani benim mi söylemem lazım onun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?