2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Monurol tek kullanimlik şase degil miydi idrar yollarini temizlemek icin.
Kullan onu bnde kullndim cok rahatlatir.
Magnezyum konusunda bilgim yok canim ben simdilik gunde 1 kullniyrm rahatim

Ahahaa ne guldum yaa. Valla cok haklisin önce görmeyi de gec bebeği getirirken arabadan alip kucagina alıvermis benimki gogsune basmis.hemsireler de kızmış.
Goturmeyin demiş flan.onlarda anne cikana kadar bizimle kalacak diyip götürmüşler

Kizlar geceden beri gram uyumadım oğlanın bademcikler şişmiş ateşlendi sürekli hiçbir şey yemiyor... Benim sol kalcam benden gitmiş durumda artık ağlayacağım sinirimden bu kadar ağrı normal mi bilmiyorum... İlk hamileligimde son bir ay böyle bir ağrı yaşamıştım ama onda dinlenebiliyordum. Bunda hiç dinlenemiyirum... Böyle bir ağrı yok resmen ağlayacağım

Ne zaman cikcaksin izne canim kaçıncı haftada ?

Ay kızlar güne mide bulantısı ile başladım hala bile geçmedi geri mi geldi bulantılar yoksa rahatsızmiyim onu bile anlamadım.. 1 buçuk yasindaki kizim da 2 gün önce ateşi yükseldi midesi bulandı hastaneye götürdük acaba salgın mi var sizler nasılsınız

Ya ben hiç göbekte hissetmiyorum ayaklarını bile yani açaba diyorum çok mu aşağıda ya kasilmalarfa bitmiyo 28nde randevum daha çok var ya
Canim benimki gobek deliginin oralarda da takiliyor, cook asagilarda da :) Cervix uzunlugu onemli. Vajinal bakilir ona. O uzunsa yani olmasi gereken kadarsa nerede oldugunun onemi yok. Erken dogum vs olmaz. Doktorunuza soyleyin bakar o.

Yani benim mi söylemem lazım onun icin
Kuzum beni takip eden doktor perinatolog oldugundan en basindan beri her anlamda hep detayli olarak takipte. Mesela bu 21-22.haftalarda yapilan detayli ultrasonlar bizim hep olagan surecimizdi. Dolayisiyla ben hicbir sey soylemek durumunda kalmamistim.
Ama son kontrolumde, soyle bir sey olmustu. Doktora “bu bebek vajinaya yakin yerlerde de takiliyo, erkenden gelmeye calismaz di mi” demistim. O da, alttan muaynede serviks uzunluguna baktim simdi, iste bu tur durumlar olabilir mi diye ve senin serviks uzunlugun gayet iyi, oyle bir tehliken yok demisti.

O nedenle sen bence citlat bir doktora. Yukarilarda degil hep asagida de. Acaba erkenden gelmeye calisir mi? Serviksim yeteri kadar uzun mu ki, baksak mi filan de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…