- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.461
Bende aynı yemekten önce aç karna günde bi taneGün içinde 1 içiyorum, içmeden önce 1.5 2 saat aç kalıyorum. İçtikten sonra da 1 saat süt ürünleri, fındık fıstık vs yemiyorum
Kpss günü, belki cogunluk sınava girmiştirHerkes için bol aktiviteli pazar olmuş anlaşılan
Valla bende heyet raporluyum güya ama cocuk ev isi bitmiyor,hic tatilde gibi hissetmiyorum kendimi.Ama en azindan stres yokNapiyosunuz hanımlar ben yemek telaşıbugün grup çok sessiz kalmış
Bu hamilelik döneminde ev işi yapmak beni çok mutlu ediyor yaValla bende heyet raporluyum güya ama cocuk ev isi bitmiyor,hic tatilde gibi hissetmiyorum kendimi.Ama en azindan stres yok
Benim oluyordu canım ilacı tek kullanirken.ilacı sabah akşama çıkarınca 3 4 gündür olmuyor. Her akşam onun kasılmasına uyaniyordum. Sabah dediğin gibi yuruyemiyordum.Günaydın kızlar,
Sabah ve akşam hem magnezyum hem multivitamin içmeme rağmen geceleri bacaklarıma kramp giriyor, sonra ağrısı da geçmiyor yürüdükçesizde de oluyor mu?
Benimki de oyle.yinede sivi birseyler vermeye calis cok zorlamadan.Canım kramp gibi değil değişik bir ağrı... Valla mahvolduk kaç gündür hiç birşey yemiyor çocuk kafagi yiyeceğim. Bende hasta oldum bugün
2 ay sonra tekrar konusalim bu konuyuBu hamilelik döneminde ev işi yapmak beni çok mutlu ediyor ya
Farkindaysan ben bu saatler anca girip bakabiliyorumNapiyosunuz hanımlar ben yemek telaşıbugün grup çok sessiz kalmış
Sağol canım zorla kavgayla iciriyorum antibiyotiğin ama. Benim çocuk üç yasonda değil de on sekiz yaşında sanki. Saati gelmemiş, içmek istemiyormuş, icemezmis sürekli bahane delirtexek beniBenimki de oyle.yinede sivi birseyler vermeye calis cok zorlamadan.
Antibiyotik vermislerdir muhtemelen.
Nebuluzator ile serum fizyolojik veriyorum geceleri rahat uyusun diye. Oksuruk gece geliyor ya.
Cok gecmis olsun sanada mi aynısı gecti tüh. Bol c vit al.
Cocuga da adaçayı icir iyi geliyormus
Merhaba bende sezeryan oldum oncelikle lavman yapılmıyor yani bna yapılmadı.
Kum torbasını da senden ilk duyuyorum.
Ben spinal tercih etmistim ama uyusmadim.
Genele aldilar.
Iki anestezi olunca cok kotu oldum doğumdan sonra. Birdaha mi asla belden uyusturmalra bulasmam. Herkeste olmayabilir ama bende oldu ne hikmetse
Hayır bana lavman da yapılmadı kum torbası da konmadı ama kanı boşaltmak için hemşire bi ara gelip karnına bastırıyor maalesef biraz can yakıcı. Panik atak ya da biyolojik bir engel yoksa kesinlikle belden uyuşturma diğer türlü ayılman uzun sürer anestezinin yan etkisi olur bebişini ilk anda göremezsin. Genel anestezinin en kötü yanı ne diye sorsalar kayınvaliden bebeği senden önce görüyor
Benim ilk bebekte genel yapmışlardı. Bebek kordona dolandığı için. Ama lavman yapmadilar. kum torbasıni ilk defa duyuyorum
Kizlar sizin bebekler tam nerede hareket ediyo ya bizimki hep kasıklarımda doktor aşağıda oldgnu söylemişti ama hiç mi çıkmaz yani sürekli kasıklarımda hissediyorum göbek deliğine bile denk gelmiyor
Kum torbasi değil ama karina baskiyi bende de yaptılar cok kötü bişeydi insallah olmaz bidahaBurada kimse yaşamamış bu durumu, yaşayan tek kişi benim ama ikincisinde yaşamam inşaAllah
Gyno ferro sanol içen arkadaşlar günde kaç tane içiyorsunuz 1 mi 2 mi
Kum torbasi değil ama karina baskiyi bende de yaptılar cok kötü bişeydi insallah olmaz bidaha
Lavman yapılmadı. Belden uyusturuldum ve bunda da belden uyusmak istiyorum. Ayaklarında ciddi ödem vardı. 37 giyerken 40 numara ile doğuma gitmiştim ama şükür bir problem olmadı. Kum torbası konulmadı ama bastirilma olayı yapıldı... Benim çok kanamam oldu belki o yüzden de bastırmış olabilirler parca mi kaldı diye... Alttan muayane yapmak istediler yaptıramadim. Doğumdan sonda sürekli yurumemi istedi doktor hem kanama hem ödemden hem de kilodan ötürüBana belden uyuşturulmak istendiğim halde ilk doğumda ayaklarım da çok ödem olduğu için belden uyuşturamam komple uyutucam dediler genel uyguladılar bu sefer belden uyuşturulmak istiyorum bakalım nasip olur inşaAllah. Doğum sonrası uyandığımda karnımda kum torbası vardı çok fena ağrı yapmıştı korkuyorum tekrar öyle bir şey olur diye ama burada sadece ben yaşamışım sanırım bunu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?