2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın kızlar,
Sabah ve akşam hem magnezyum hem multivitamin içmeme rağmen geceleri bacaklarıma kramp giriyor, sonra ağrısı da geçmiyor yürüdükçe sizde de oluyor mu?
Benim oluyordu canım ilacı tek kullanirken.ilacı sabah akşama çıkarınca 3 4 gündür olmuyor. Her akşam onun kasılmasına uyaniyordum. Sabah dediğin gibi yuruyemiyordum.

Canım kramp gibi değil değişik bir ağrı... Valla mahvolduk kaç gündür hiç birşey yemiyor çocuk kafagi yiyeceğim. Bende hasta oldum bugün
Benimki de oyle.yinede sivi birseyler vermeye calis cok zorlamadan.
Antibiyotik vermislerdir muhtemelen.
Nebuluzator ile serum fizyolojik veriyorum geceleri rahat uyusun diye. Oksuruk gece geliyor ya.
Cok gecmis olsun sanada mi aynısı gecti tüh. Bol c vit al.
Cocuga da adaçayı icir iyi geliyormus

Sağol canım zorla kavgayla iciriyorum antibiyotiğin ama. Benim çocuk üç yasonda değil de on sekiz yaşında sanki. Saati gelmemiş, içmek istemiyormuş, icemezmis sürekli bahane delirtexek beni sana da çok gecmis olsun ins çocuk toparlar. Bende aynısı oldum bugün izin alıp gitmeyeceğim ise... Baya kötü hissediyorum kendimi

Bana belden uyuşturulmak istendiğim halde ilk doğumda ayaklarım da çok ödem olduğu için belden uyuşturamam komple uyutucam dediler genel uyguladılar bu sefer belden uyuşturulmak istiyorum bakalım nasip olur inşaAllah. Doğum sonrası uyandığımda karnımda kum torbası vardı çok fena ağrı yapmıştı korkuyorum tekrar öyle bir şey olur diye ama burada sadece ben yaşamışım sanırım bunu :/

İlk doğumda belden uyuşturulmak istedim ama ayaklarında çok ödem var genel uygulicam dediler mecbur komple uyudum bu sefer nasip olur inşaAllah Uyandığımda karnımda kum torbası vardı nasıl bir ağrı yapmıştı anlatamam korkuyorum tekrar aynısını yaşayacağım diye :/ bir de o karna bastırıp aşağıdan parmaklarıyla kanı çekmeleri gerçekten ayrı acı bir de o andan korkuyorum zaten Kayınvalidem görsün canım seviyorum ben onu oda torunlarını çok seviyor görsün sorun değil

Kizlar sizin bebekler tam nerede hareket ediyo ya bizimki hep kasıklarımda doktor aşağıda oldgnu söylemişti ama hiç mi çıkmaz yani sürekli kasıklarımda hissediyorum göbek deliğine bile denk gelmiyor

Canım bende hep ya göbek deliğimde ya da çok daha aşağısında hissediyorum tekmelerini ama herhangi bir sorun yok diyor doktor bebek iyi, suyu iyi, plasenta konumu iyi o yüzden takılmıyorum. Sende de bir problem yoksa takma kafana

Kızlar günaydın bugün yine hadi bakalım doktorun işi çıktı tüh demezlerse 16:00 detaylı randevum var yine, inşallah bu kez girip güzel haberler ile çıkıp bu konuyu kapatmak nasip olur dua edin

Sorunsuz bir randevu olursa sakin sakin artık kıyafet işine başlamak istiyorum ama aklıma bişey takıldı malum Ocak bebeleri biz klima ile ısınıyoruz ama evimiz öyle zor ısınan bir ev değil klima açıkken bu bebeye özellikle 3 ay için ne şekil alışveriş yapmalıyım aşırı kat kat olmasına gerek yok herhalde değil mi

Ya kizlar bu hamileligimde hic yaşamadığım kadar bagirsak sorunu yasiyorum yaa. Bi cok kabiz oluyorum bi cok ishal oluyorum orta yolu bulamadim

Lavman yapılmadı. Belden uyusturuldum ve bunda da belden uyusmak istiyorum. Ayaklarında ciddi ödem vardı. 37 giyerken 40 numara ile doğuma gitmiştim ama şükür bir problem olmadı. Kum torbası konulmadı ama bastirilma olayı yapıldı... Benim çok kanamam oldu belki o yüzden de bastırmış olabilirler parca mi kaldı diye... Alttan muayane yapmak istediler yaptıramadim. Doğumdan sonda sürekli yurumemi istedi doktor hem kanama hem ödemden hem de kilodan ötürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…