2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ayyy yok artık göğsüne basmak ne alaka ilk anda. O anı hiç unutmayacağım çıkarıp hemen göğsüme koydular ayy bu benim mi dedim dediğim gibi biyolojik bir engel yoksa sırf ilk anda bebeğini hissetmek için bile kesinlikle spinal anestezi

Bilmiyorum ki neden bilen var mı acaba neden rahim ağzında ingne batması yanda elektriklenme gibi birsey hissederiz
Vlla çok araştırdım ama bı yere varamadim
Kizlar bildigim kadariyla bebegin sinirlere yaptigi baski nedeniyle oluyor bu. Yabanci kaynaklarda lightning crotch pain diye geciyor. Oldugu zaman pozisyon degistirmek, hamilelik kemeri takmak iyi gelebiliyormus.

Kizlar bildigim kadariyla bebegin sinirlere yaptigi baski nedeniyle oluyor bu. Yabanci kaynaklarda lightning crotch pain diye geciyor. Oldugu zaman pozisyon degistirmek, hamilelik kemeri takmak iyi gelebiliyormus.
Doktor bana hamilelik korsesi önerdi . Yurt dışında kadinlar cok kullaniyor dedi. Almadim sanki fayda etmeyecek gibi geldi karını destekliyor gibi gördüm

Çok teşekkürler canım benim. Hakikaten bebek hareket ediyor bir oraya bir buraya o zaman hissettiriyor kendini

Bende oyle istemiştim ama nasip olmadi bna. Ilk kotu deneyimden sebep genel isteyecegim yine. Birde bni kan tututor adrenaline gerek yok dedim kendime.
Zaten o zamnda neyime guvendiysem

Doktor bana hamilelik korsesi önerdi . Yurt dışında kadinlar cok kullaniyor dedi. Almadim sanki fayda etmeyecek gibi geldi karını destekliyor gibi gördüm
Evet canim ben yurtdisindayim burada yaygin gercekten. Benim de hala cati agrilarim devam ediyor alip denemeyi dusunuyorum. Memnun kalirsam soylerim size de.

Canım kramp gibi değil değişik bir ağrı... Valla mahvolduk kaç gündür hiç birşey yemiyor çocuk kafagi yiyeceğim. Bende hasta oldum bugün

Napiyosunuz hanımlar ben yemek telaşı bugün grup çok sessiz kalmış
Kolay gelsin canım ben kpss den çıktım bu halde o kadar yorucuydu ki 2 Ekim de alan sınavım var onu düşünemiyorum. Bi yandan bebiş tekmeler attı, bi yandan sırt ağrısı. Sınav sistemine karşı bir kızım olucak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…