2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bencede canim ağrın tam anlamıyla gevinceye kadar calisma sen bak sonra doğum sancısına donebiliyormus.

Çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin kullanabilirsiniz.

Merhaba
Ben özel doktorda takipteyim. 32. haftamda beni doğumu yaptıracağı özel hastaneye yönlendirecek ve raporu oradan verecekler. Geçen hafta gittiğimde sormuştum öyle dedi. Senin de büyük ihtimalle öyle olur.

Bence sen artık çalışma sezonunu kapattın. Sana 32. haftaya kadar heyet raporu verir. Sonrasında da mecburen doğum iznine ayrılırsın gibi görünüyor.

Bence sen artık çalışma sezonunu kapattın. Sana 32. haftaya kadar heyet raporu verir. Sonrasında da mecburen doğum iznine ayrılırsın gibi görünüyor.
Bana da öyle geliyor... Normalde 37 ye kadar çalışmayi istiyordum sonrasında iznim olsun diye ama onu bile gözden çıkardım artık bebeğim sağlıklı olsun da küçükken bırakayım yapacak bir şey yok

yaa sağol canımm
demekki bana da öyle yapacak
aynen doğumumu gerçekleştireceği hastane belli
muhtemelen öyle yapar
teşekkür ederim canım

Kızlar bu buharlı temizleyici elim ayağım olacak galiba 1 sene önce almıştık daha bugun açtık ve pis koltuklarda oturuyormuşuz haberimiz yokmuş sanki bebekli evde baya kullanışlı bir makine olacak gibi her yeri temizlemeye uygun aparatları var

Eklentiler

• 20221012_162513.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba, bu makineyi kullandiktan sonra koltuklar nemli kaliyor sanirim ? onlar cabuk kuruyormu ? Sizinki kirli suyu icine cekip sonra bosaltiyormusunuz ? Bu aralar boyle makineler populer oldu alsammi ki

Merhaba, bu makineyi kullandiktan sonra koltuklar nemli kaliyor sanirim ? onlar cabuk kuruyormu ? Sizinki kirli suyu icine cekip sonra bosaltiyormusunuz ? Bu aralar boyle makineler populer oldu alsammi ki
Biraz kalıyor ama elle silince bu kadar kir çıkmıyordu canım eşim bi başladı bembeyaz bez acayip kirlendi . Hava serin birde burada balkonu açtım iyice kurusun diye aksama bir sey kalmaz diye düşünüyorum bunun haznesine suyu dolduruyorsun sicak buharla silmeye basliyorsun cesitli bezleri var kirli suyu çekmiyor tüm pisligi bezine alıyor bembeyaz pamuklu bezleri var lastik gibi valla biz 1.500 almıştık simdi 4 e yaklaşmıs fiyatları ama memnun kaldım ben fuzuli diyordum ama yanılmışım

Ahahah benim göbekte bisey yok şimdilik ama ayak kısmı yayılıyor bir ağacın kökleri gibi resmen
Bacak demi ya belki senin hic olmayack karinda.hayr bide karinda oluyor ya sezeryan sonrasi ben normal yapmadim Bilmiyorm o nasil eoey bir zaman o catlaklar büzülmüş sekilde duruyor.. şimdide meseka eski catlallar o kadar genişledi ki serce parmaga yaklaştı

Cok guzel ve kullanisli gercekten gule gule kullanin ellimde olsa dossekleri gecirmek isterdim kis gelmeden oh mis

Merhaba kızlar benim de kalça ve üst bacakta çatlaklar var göbek de 1 tane aslında bio oil de sürüyorum işe yaramadı ilk kızımda böyle değildi. Bunda biraz çok kilo aldım ondan sanırımkontrolüm haftaya çarşamba ve orada da kilo yönünden fırça yiyeceğime eminim sizde kilo alımları nasıl şeker ve hamurişini tamamen kessem mi diye düşünüyorum

Bende çok kilo aldım ama kesemiyorum hiçbir şeyi hatta 1 ekmek bile yesem aç gibi kalkıyorum sofradan kalçada basende çatlaklarım var göbekte çıkmadı henüz bakalım 2 ayda çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…