- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.541
Bencede canim ağrın tam anlamıyla gevinceye kadar calisma sen bak sonra doğum sancısına donebiliyormus.Ay gerçekten benim niye hiç aklıma gelmediyalancı doğum sancıları gibi düşünmüştüm ama araştırmadım. Zaten doktor da bu sancılar uzun süre devam ederse vücut bunu doğum için hazırlık görebilir o yüzden tehlikeli demişti. Ya ben çok yoruldum geçen haftalarda bence hep bundan kaynaklı
Çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin kullanabilirsiniz.kızlar napıyosunuz ?
inşallah herkes için herşey güzel olur sağlıkla sıhhatle gelir miniklerimiz zamanında
hep girip okuyorum ama yoğun çalıştığım için yazma fırsatı bulamıyorum kızlar ama sürekli okuyorum aksatmadan
kızlar özel doktorda takip edilenler 32.haftada çalışabilir raporunu nasıl alıyor ?
bide çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık iznimizi kullanabiliyormuyuz
Merhabakızlar napıyosunuz ?
inşallah herkes için herşey güzel olur sağlıkla sıhhatle gelir miniklerimiz zamanında
hep girip okuyorum ama yoğun çalıştığım için yazma fırsatı bulamıyorum kızlar ama sürekli okuyorum aksatmadan
kızlar özel doktorda takip edilenler 32.haftada çalışabilir raporunu nasıl alıyor ?
bide çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık iznimizi kullanabiliyormuyuz
Bence sen artık çalışma sezonunu kapattın. Sana 32. haftaya kadar heyet raporu verir. Sonrasında da mecburen doğum iznine ayrılırsın gibi görünüyor.İnşallah canım senin için normal doğuma bir katkısı olabilir... Ben şu an sezeryan dikişlerim patlayacak diye korkuyorum başını oraya gömdü resmensöyleyeceğim rapor olayını inşallah anlar da verir... Çünkü her gün 8 saat eğilip kalkıp çalışmam çok zor.. kendim hastayken hastalara bakmam komik olur
Doğru canım haklısın bakalım yarın belli olacakBencede canim ağrın tam anlamıyla gevinceye kadar calisma sen bak sonra doğum sancısına donebiliyormus.
Bana da öyle geliyor... Normalde 37 ye kadar çalışmayi istiyordum sonrasında iznim olsun diye ama onu bile gözden çıkardım artık bebeğim sağlıklı olsun da küçükken bırakayım yapacak bir şey yokBence sen artık çalışma sezonunu kapattın. Sana 32. haftaya kadar heyet raporu verir. Sonrasında da mecburen doğum iznine ayrılırsın gibi görünüyor.
Bence yanlış bilgi olabilir devlette kullanamiyorsun. Yıllık izin kullandigin zaman doğumdan sonra aktarilmiyor... Fiilen çalışmış olman gerekiyor ben çok araştırdımÇalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin kullanabilirsiniz.
olmadığını söylediler canımÇalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin kullanabilirsiniz.
yaa sağol canımmMerhaba
Ben özel doktorda takipteyim. 32. haftamda beni doğumu yaptıracağı özel hastaneye yönlendirecek ve raporu oradan verecekler. Geçen hafta gittiğimde sormuştum öyle dedi. Senin de büyük ihtimalle öyle olur.
bana da aynen böyle söylediler canımBence yanlış bilgi olabilir devlette kullanamiyorsun. Yıllık izin kullandigin zaman doğumdan sonra aktarilmiyor... Fiilen çalışmış olman gerekiyor ben çok araştırdım
Keske kullanabilseydik çok isterdim bendebana da aynen böyle söylediler canım
Merhaba, bu makineyi kullandiktan sonra koltuklar nemli kaliyor sanirim ? onlar cabuk kuruyormu ? Sizinki kirli suyu icine cekip sonra bosaltiyormusunuz ? Bu aralar boyle makineler populer oldu alsammi kiKızlar bu buharlı temizleyici elim ayağım olacak galiba 1 sene önce almıştık daha bugun açtıkve pis koltuklarda oturuyormuşuz haberimiz yokmuş sanki bebekli evde baya kullanışlı bir makine olacak gibi her yeri temizlemeye uygun aparatları var
Biraz kalıyor ama elle silince bu kadar kir çıkmıyordu canım eşim bi başladı bembeyaz bez acayip kirlendi . Hava serin birde burada balkonu açtım iyice kurusun diye aksama bir sey kalmaz diye düşünüyorum bunun haznesine suyu dolduruyorsun sicak buharla silmeye basliyorsun cesitli bezleri var kirli suyu çekmiyor tüm pisligi bezine alıyor bembeyaz pamuklu bezleri var lastik gibi valla biz 1.500 almıştık simdi 4 e yaklaşmıs fiyatları ama memnun kaldım ben fuzuli diyordum ama yanılmışımMerhaba, bu makineyi kullandiktan sonra koltuklar nemli kaliyor sanirim ? onlar cabuk kuruyormu ? Sizinki kirli suyu icine cekip sonra bosaltiyormusunuz ? Bu aralar boyle makineler populer oldu alsammi ki
Bacak demi ya belki senin hic olmayack karinda.hayr bide karinda oluyor ya sezeryan sonrasi ben normal yapmadim Bilmiyorm o nasil eoey bir zaman o catlaklar büzülmüş sekilde duruyor.. şimdide meseka eski catlallar o kadar genişledi ki serce parmaga yaklaştıAhahah benim göbekte bisey yok şimdilik ama ayak kısmı yayılıyor bir ağacın kökleri gibi resmen
Cok guzel ve kullanisli gercekten gule gule kullaninBiraz kalıyor ama elle silince bu kadar kir çıkmıyordu canım eşim bi başladı bembeyaz bez acayip kirlendi . Hava serin birde burada balkonu açtım iyice kurusun diye aksama bir sey kalmaz diye düşünüyorum bunun haznesine suyu dolduruyorsun sicak buharla silmeye basliyorsun cesitli bezleri var kirli suyu çekmiyor tüm pisligi bezine alıyor bembeyaz pamuklu bezleri var lastik gibi valla biz 1.500 almıştık simdi 4 e yaklaşmıs fiyatları ama memnun kaldım ben fuzuli diyordum ama yanılmışım
Bende çok kilo aldım ama kesemiyorum hiçbir şeyi hatta 1 ekmek bile yesem aç gibi kalkıyorum sofradanMerhaba kızlar benim de kalça ve üst bacakta çatlaklar var göbek de 1 tane aslında bio oil de sürüyorum işe yaramadı ilk kızımda böyle değildi. Bunda biraz çok kilo aldım ondan sanırımkontrolüm haftaya çarşamba ve orada da kilo yönünden fırça yiyeceğime eminim sizde kilo alımları nasıl şeker ve hamurişini tamamen kessem mi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?