2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Mesela kac kilo cok zayf hamile kalanlar 30 kilo bile aliyor. Bence Yemek güzel bisey ama yinede abartmamak gerek

Kizlar bu ara sürekli acikiyorum... İlk hamileligimde 3 kilo almıştım bunda da şu zamana kadar 3 kilo aldım. Ve sürekli yemek yemek istiyorum karnım tok gibi ama aklım yemeklerde

Temizleyici banada lazımm bende alayim yarın
Normal bulasik Deterjani gibi mi kullanılıyor bu? Benim de biberon fircasi almam lazim.
Kizlar eski biberinlari internetten bakip 5 dk kaynattim karbonat atip 12 saat beklettim ama biberon basliklarinda sarılık geçmedi.baska bildiginiz yontem var mi yoksa bunlar çöp mu olacak

Buna bakınmıştım canım doğal bitkisel diyorlar ben wee nin almıştım biberon temizleme fırçasını

18. Haftada bitti kanamada lekelenmede.doğum yapmak istedigim hastane sebebiyle doktor değiştirdim.kararsizligimin sebebi daha önceki doktorum kullan derken yeni olanin önermiyorum demesi.progestan günde 1 kullanıyorum.
Progestan hormonun fazlasının bebeğe herhangi bir zararı yok, doğum yapacağınız doktor önceki sürecinizi hakim olmadığı için bu konuda sizin yerinizde ben olsaydım eski doktorumun dediği ile devam ederdim. Benim kanamam 12.haftada oldu ve 16.haftada kesildi, kesilmesine rağmen 2 hafta iğneye devam ettik. Progestanı da 30.haftaya kadar kullanacağız şimdilik plan bu şekilde. Benim kanamadan kaynaklı erken doğum dışında bebeğinden kaynaklı da erken doğum riskim var.

Biberon başlıklarının yenisini alsan iyi olur canım ben öyle yaptım. Çünkü durdukça sararmak bir yana sertleşip özelliklerini de kaybediyorlar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…