2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hmm benim ilk hamileligim ama karnımda da çıkacak gibi bugün aynaya baktığımda farkettim göbekte birsey yok ama kenarlarında catlamalar başlamış ilkte böyleyse ikincide kendimi düşünemiyorum

Progestanda hemfikirler canim proluton igneyi onermiyor onda kararsiz kaldim. Kanamalarim yok diye gerek görmüyor sanirim.birde prolutonun kansizlikla ilgili hastaliklara sebep oldugu konusunda arastirmalar varmis.Diger doktorum hafta bir devam dedi.o konuda kararsız kaldim ben devam edeyim diyorum cunku Allah korusun böyle bir durum varsa bile ben kullandim bu zamana kadar ,esim devam etme diyor .

Bende senin gibi 37ye kadar çalışmak istiyordum. Hatta evden çalışıyorum nasıl olsa diyordum. Ama dünden bu yana anlamadığım şekilde bir kasılma oluyor. Hiç ağrı yok ama kasılmayı hissediyorum. Umarım önemli birşey değildir. Galiba 32den sonra sandalyede oturup çalışmak imkansız hale gelecek (

İnşallah değildir canım... Bugün belli olacak durumum işte. Çalışabilirsin derse ne yapacağım hiç bilmiyorum

Ben toplamda 5 kg. aldım şimdilik 7. ayımdayım bakalım Ocağın ilk haftası doğum o zaman kadar ne olur daha bilmiyorum çatlağım yok çok şükür ilk gebeliğimde toplamda 20 kg. almıştım o zamanda çatlağım yoktu yine olmaz inşaAllah

Ben sabah 9da ilk iş 101e gittim :)) Müslim, banyo havlusu ve lastikli çarşaflardan aldım. Fiyatlar hem uygun hemde %100 pamuk. Nevresim takımı da bakacaktım ama bizim buraya gelmemiş maalesef.

Bende pijama takımlarından alacaktım bir de 5'li hastane çıkışından alacaktım ama çalışıyorum akşam yine de şansıma diyerek uğrayacağım da kalmış olacağını düşünmüyorum :/

Ben sabah 9da ilk iş 101e gittim :)) Müslim, banyo havlusu ve lastikli çarşaflardan aldım. Fiyatlar hem uygun hemde %100 pamuk. Nevresim takımı da bakacaktım ama bizim buraya gelmemiş maalesef.
Bende Müslin aldım, Nevresim aldım peluş battaniye vardı pembesini önümden biri aldı birde tam 9 da girdim sözde onu da kardeşimin çalıştığı yerin karşısında A101 vardı zorla gönderdim aldırdım

Bazı yerlerde burası çok işlek biter diyorsun kalıyor misal kardeşimin olduğu yer, bizim yer de tenha 9 da kim olacak diyorsun millet sırada olur hiç belli olmaz bitmez belki

Nevresim %100 pamuklu mu canım? Pelüş battaniye de de karasız kaldım nar çiçeği mi alsam pembe mi alsam diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…