- 9 Ekim 2022
- 84
- 312
- 8
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.581
Hmm benim ilk hamileligim ama karnımda da çıkacak gibi bugün aynaya baktığımda farkettim göbekte birsey yok ama kenarlarında catlamalar başlamışBacak demi ya belki senin hic olmayack karinda.hayr bide karinda oluyor ya sezeryan sonrasi ben normal yapmadim Bilmiyorm o nasil eoey bir zaman o catlaklar büzülmüş sekilde duruyor.. şimdide meseka eski catlallar o kadar genişledi ki serce parmaga yaklaştı
Progestanda hemfikirler canim proluton igneyi onermiyor onda kararsiz kaldim. Kanamalarim yok diye gerek görmüyor sanirim.birde prolutonun kansizlikla ilgili hastaliklara sebep oldugu konusunda arastirmalar varmis.Diger doktorum hafta bir devam dedi.o konuda kararsız kaldim ben devam edeyim diyorum cunku Allah korusun böyle bir durum varsa bile ben kullandim bu zamana kadar ,esim devam etme diyor .Progestan hormonun fazlasının bebeğe herhangi bir zararı yok, doğum yapacağınız doktor önceki sürecinizi hakim olmadığı için bu konuda sizin yerinizde ben olsaydım eski doktorumun dediği ile devam ederdim. Benim kanamam 12.haftada oldu ve 16.haftada kesildi, kesilmesine rağmen 2 hafta iğneye devam ettik. Progestanı da 30.haftaya kadar kullanacağız şimdilik plan bu şekilde. Benim kanamadan kaynaklı erken doğum dışında bebeğinden kaynaklı da erken doğum riskim var.
Oyle yapmak lazım cnmBiberon başlıklarının yenisini alsan iyi olur canım ben öyle yaptım. Çünkü durdukça sararmak bir yana sertleşip özelliklerini de kaybediyorlar maalesef
Bende senin gibi 37ye kadar çalışmak istiyordum. Hatta evden çalışıyorum nasıl olsa diyordum. Ama dünden bu yana anlamadığım şekilde bir kasılma oluyor. Hiç ağrı yok ama kasılmayı hissediyorum. Umarım önemli birşey değildir. Galiba 32den sonra sandalyede oturup çalışmak imkansız hale gelecekBana da öyle geliyor... Normalde 37 ye kadar çalışmayi istiyordum sonrasında iznim olsun diye ama onu bile gözden çıkardım artık bebeğim sağlıklı olsun da küçükken bırakayım yapacak bir şey yok
İnşallah değildir canım... Bugün belli olacak durumum işte. Çalışabilirsin derse ne yapacağım hiç bilmiyorumBende senin gibi 37ye kadar çalışmak istiyordum. Hatta evden çalışıyorum nasıl olsa diyordum. Ama dünden bu yana anlamadığım şekilde bir kasılma oluyor. Hiç ağrı yok ama kasılmayı hissediyorum. Umarım önemli birşey değildir. Galiba 32den sonra sandalyede oturup çalışmak imkansız hale gelecek(
Merhaba kızlar benim de kalça ve üst bacakta çatlaklar var göbek de 1 tane aslında bio oil de sürüyorum işe yaramadı ilk kızımda böyle değildi. Bunda biraz çok kilo aldım ondan sanırımkontrolüm haftaya çarşamba ve orada da kilo yönünden fırça yiyeceğime eminim sizde kilo alımları nasıl şeker ve hamurişini tamamen kessem mi diye düşünüyorum
Kızlar bugün boğazım hafif gıcıklanmaya başladı ağrıyor gibi de değişik
Ihlamur içebiliyormuyduk
Oh çok şükür gördün mü bak adam bence hakkı ile takip edecekKizlar doktor şimdi yatış verdi. Bir gün takip edelim dedi sonra heyet raporu verecek... 1205 gram 35 cm olmuş minik kızım
Bu arada birde doktor ultra soft diş fırçası kullanmamı önerdi. Ben şarjlı olanlardan kullanıyordum şimdilik bıraktım.Sağol canım valla kafam rahatladı. Doktor en son sorularımda kapat İnterneti okuma falan dedi utandım daha sormaya
Ben sabah 9da ilk iş 101e gittim :)) Müslim, banyo havlusu ve lastikli çarşaflardan aldım. Fiyatlar hem uygun hemde %100 pamuk. Nevresim takımı da bakacaktım ama bizim buraya gelmemiş maalesef.Kızlar bugün A101 e bi göz atın Müslin ve gelmiş
Çok güzel maşallah. bak gördün mü nasıl büyümüş annesi. İnşallah şu heyet raporu da çıkarda rahatlarsın.Kizlar doktor şimdi yatış verdi. Bir gün takip edelim dedi sonra heyet raporu verecek... 1205 gram 35 cm olmuş minik kızım
Ben sabah 9da ilk iş 101e gittim :)) Müslim, banyo havlusu ve lastikli çarşaflardan aldım. Fiyatlar hem uygun hemde %100 pamuk. Nevresim takımı da bakacaktım ama bizim buraya gelmemiş maalesef.
Bende Müslin aldım, Nevresim aldımBen sabah 9da ilk iş 101e gittim :)) Müslim, banyo havlusu ve lastikli çarşaflardan aldım. Fiyatlar hem uygun hemde %100 pamuk. Nevresim takımı da bakacaktım ama bizim buraya gelmemiş maalesef.
Bazı yerlerde burası çok işlek biter diyorsun kalıyor misal kardeşimin olduğu yer, bizim yer de tenha 9 da kim olacak diyorsun millet sırada olur hiç belli olmaz bitmez belkiBende pijama takımlarından alacaktım bir de 5'li hastane çıkışından alacaktım ama çalışıyorum akşam yine de şansıma diyerek uğrayacağım da kalmış olacağını düşünmüyorum :/
Nevresim %100 pamuklu mu canım? Pelüş battaniye de de karasız kaldım nar çiçeği mi alsam pembe mi alsam diye :))Bende Müslin aldım, Nevresim aldımpeluş battaniye vardı pembesini önümden biri aldı birde tam 9 da girdim sözde onu da kardeşimin çalıştığı yerin karşısında A101 vardı zorla gönderdim aldırdım
Bazı yerlerde burası çok işlek biter diyorsun kalıyor misal kardeşimin olduğu yer, bizim yer de tenha 9 da kim olacak diyorsun millet sırada olur hiç belli olmaz bitmez belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?