- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.621
Bazi a101 lerin ust katlarında aldın aldın ürünleri var ya satılmayan ürünleri topluyorlar ben oradan 2 tane nevresim takımı aldım bebek için 80 liraya nevresim carsaf yastik hemde taçın ürünü canım büyük a101 ler de oluyor galibaBen sabah 9da ilk iş 101e gittim :)) Müslim, banyo havlusu ve lastikli çarşaflardan aldım. Fiyatlar hem uygun hemde %100 pamuk. Nevresim takımı da bakacaktım ama bizim buraya gelmemiş maalesef.
Ayyy all bundan ben aldım kedili ve tavsanli olandanEvet bak ölçüler şu şekilde, bende ikisi arasında kaldım sonra pembe olsun dedim yao battaniyeye sarsak hastahane çıkışı çok mu ince olur acaba ben o niyet ile aldım da
Oh çok şükürAynen canım bu halde ben sana çalışır raporu veremem ama bu gece takip edelim durumunu şu an iyi gidiyor her şey dedi şükür
Bu arada birde doktor ultra soft diş fırçası kullanmamı önerdi. Ben şarjlı olanlardan kullanıyordum şimdilik bıraktım.
Bende tavşanlı aldım kediliyi çoktan almışlarAyyy all bundan ben aldım kedili ve tavsanli olandan
Annem 2 tane al yıkamalı geçirirsin dedi pisili olanı yakaladım bir kedi hayranı olarakBende tavşanlı aldım kediliyi çoktan almışlar
Benimki iki gün önce cok harektliydi gündüz vakti, dün gün boyu az hissettim ama gece oldugunda neredeyse uyutmayacakti çat çat hissetim tam uykuya dalmadan önce cogaldi harektleriBugün bu çocuk beni valla dövüyor çok güzel dayak yedim
Bebege yorgan örtecek misniz? Ya benim oğlumda bebek yorgan seti var hic kullanmadm.oğlum ağustosta doğdu kışında uyku tulumu almıştım. Simdi yeni dogan bebeğe uyku tukumu olur mu araştırmadım. Yurt disi sitelerde var ama tr de bilmiyorum. Yorgan çocugun başına geçer filan diye korkuyorum yatakta bisey bırakmazdım oğlumda uyku tulumu olsa nasil rahat edecemBebeğe OTE="minezmn41, post: 72975998, member: 1059722"]
Ayyy all bundan ben aldım kedili ve tavsanli olandan
İlk tek aldım bende çünkü yorgan kısmını daha kullanmam diyeAnnem 2 tane al yıkamalı geçirirsin dedi pisili olanı yakaladım bir kedi hayranı olarak
Bebege yorgan örtecek misniz? Ya benim oğlumda bebek yorgan seti var hic kullanmadm.oğlum ağustosta doğdu kışında uyku tulumu almıştım. Simdi yeni dogan bebeğe uyku tukumu olur mu araştırmadım. Yurt disi sitelerde var ama tr de bilmiyorum. Yorgan çocugun başına geçer filan diye korkuyorum yatakta bisey bırakmazdım oğlumda uyku tulumu olsa nasil rahat edecemBebeğe OTE="minezmn41, post: 72975998, member: 1059722"]
Ben iki tane yorgan aldım biri yeni doğan ince ve çok ufak digeri bu aldığım nevresim takımlara uygun ölcüde bir yorgan uzun süre battaniyeye sarılı uyur zaten ama yinede aldim kışa denk gelecekleri içinBebege yorgan örtecek misniz? Ya benim oğlumda bebek yorgan seti var hic kullanmadm.oğlum ağustosta doğdu kışında uyku tulumu almıştım. Simdi yeni dogan bebeğe uyku tukumu olur mu araştırmadım. Yurt disi sitelerde var ama tr de bilmiyorum. Yorgan çocugun başına geçer filan diye korkuyorum yatakta bisey bırakmazdım oğlumda uyku tulumu olsa nasil rahat edecem
Anaa bende bunu merak ediyordum kesince değişti mi diyeValla şekeri bıraktığında beri kilo almıyorum aksine birkaç günde bir 1-2 kilo geri gidip bidaha alıyorum.Seker bizi mahvetmis
Masallah canim. Durum hakkında ne dedi peki? Ay insallah versin su raporu artik sana yaKizlar doktor şimdi yatış verdi. Bir gün takip edelim dedi sonra heyet raporu verecek... 1205 gram 35 cm olmuş minik kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?