2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben sabah 9da ilk iş 101e gittim :)) Müslim, banyo havlusu ve lastikli çarşaflardan aldım. Fiyatlar hem uygun hemde %100 pamuk. Nevresim takımı da bakacaktım ama bizim buraya gelmemiş maalesef.
Bazi a101 lerin ust katlarında aldın aldın ürünleri var ya satılmayan ürünleri topluyorlar ben oradan 2 tane nevresim takımı aldım bebek için 80 liraya nevresim carsaf yastik hemde taçın ürünü canım büyük a101 ler de oluyor galiba

Bebeğe OTE="minezmn41, post: 72975998, member: 1059722"]
Ayyy all bundan ben aldım kedili ve tavsanli olandan
[/QUOTE]
Bebege yorgan örtecek misniz? Ya benim oğlumda bebek yorgan seti var hic kullanmadm.oğlum ağustosta doğdu kışında uyku tulumu almıştım. Simdi yeni dogan bebeğe uyku tukumu olur mu araştırmadım. Yurt disi sitelerde var ama tr de bilmiyorum. Yorgan çocugun başına geçer filan diye korkuyorum yatakta bisey bırakmazdım oğlumda uyku tulumu olsa nasil rahat edecem

Bebege yorgan örtecek misniz? Ya benim oğlumda bebek yorgan seti var hic kullanmadm.oğlum ağustosta doğdu kışında uyku tulumu almıştım. Simdi yeni dogan bebeğe uyku tukumu olur mu araştırmadım. Yurt disi sitelerde var ama tr de bilmiyorum. Yorgan çocugun başına geçer filan diye korkuyorum yatakta bisey bırakmazdım oğlumda uyku tulumu olsa nasil rahat edecem
[/QUOTE]
Ben iki tane yorgan aldım biri yeni doğan ince ve çok ufak digeri bu aldığım nevresim takımlara uygun ölcüde bir yorgan uzun süre battaniyeye sarılı uyur zaten ama yinede aldim kışa denk gelecekleri için

[/QUOTE]
İlk örtülmüyor galiba zaten sarılı yatıyorlar ya valla ben annem nasıl uyutursa ona bakcam artık kendim bişey bilmeyince

Ben iki tane yorgan aldım biri yeni doğan ince ve çok ufak digeri bu aldığım nevresim takımlara uygun ölcüde bir yorgan uzun süre battaniyeye sarılı uyur zaten ama yinede aldim kışa denk gelecekleri için
[/QUOTE]
Oğlum 8 yaşında daha bu sene yorgan kullanıyor 4 6 aylikken uyku tulumuna başlamıştık şimdi olsa yine giydirdim ama giymiyor hic aklim kalmiyordu.simdi üstü acik yatıyor. Ilk torba uyku tulumlari kullandik 1 yaşına kadar.sonra normal woolnat marka harika bisey ,torba tulumuda chiccoydu su ici elyaf olanlardan değil ben sanirim yine yorgan kullanmam ama yinede evde bulunmali

[/QUOTE]
Benim kızım da vardi uyku seti ama hiç kullanmadım yaz bebeği olduğu için.kışlari hala uyku tulumu ile uyuyor. Nefret ediyor yorgan dan ortuden.
Bebekleri de zaten battaniyeye saricaz ki oyle bir donmeleri olmuyor üzerine bir battaniye fln daha ortersek olur gibi. Sonra duruma gore yorgan da denersin. Ilk aylar battaniyeden bile cikamaz sicacik uyurlar benim fikrim bu yonde. Ic battaniye ve kışlık battaniye üstünede. Bakalim doktorara danisirim doğunca. Bende kış bebegi olunca bilemeyebiliyorum

Valla şekeri bıraktığında beri kilo almıyorum aksine birkaç günde bir 1-2 kilo geri gidip bidaha alıyorum.Seker bizi mahvetmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…