- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.181
Anladim canim kendimden biliyorum cok zor yatmak ama tam anlamiyla geçinceye kadar maksimum hareketsiz kalabildigim kadar kal. Benimki kanama oldugundan korkumdan kalkamiyordum seninki biraz daha göz gormeyince gönül katlanır misali agri gecince hemen bi ayaklanasin geliyordur ama az daha sabret canim. İki kilo oluversin en azindanYok canım... Aslında çok da hareket ettim sayılmaz ama tabi geçen hafta hep yatmıştım bir kaç gündür yatmak yerine oturdum
Haklısın canım doğru. Ağrı biraz geçince hemen geçti sanıyorum. İnşallah o günleri de görürüzAnladim canim kendimden biliyorum cok zor yatmak ama tam anlamiyla geçinceye kadar maksimum hareketsiz kalabildigim kadar kal. Benimki kanama oldugundan korkumdan kalkamiyordum seninki biraz daha göz gormeyince gönül katlanır misali agri gecince hemen bi ayaklanasin geliyordur ama az daha sabret canim. İki kilo oluversin en azindan
Geçmiş olsun canım, bugün ebeler demişti 30dan sonra sertleşme normal alan daralıyor diye, endişelenilecek bir şey yoktur içini ferah tut. Hareket de alandan dolayı olabilir. Uzanıp biraz dinlenmeye çalış. 26dayım ben bile ara ara kendimi iyi hissetmiyorum ve sertleşme var.Kızlar sabahtan beri kendimi dinlememeye çalışıyorum ama çok rahatsızım... Karnım çok sert bebegon hareketleri biraz yavaş ve karın ve kaşık bölgemde ki ağrı çok fazla... Kötüye yormak istemiyorum
Benim doktorum da 32+0 da haftasonuna gelirse 32+1 de almam gerektiğini söyledi geç olmaz diye düşünüyorum ama fırsatın varsa 32+0 da git benceKızlar doktorumun çalışabilir raporu vermek için beni çağırdığı muayene tarihinde 32+1 haftalık olmuş oluyorum şimdi fark ettim geç kalmış olur muyum?
Hayır olsun inşallah bir müddet daha dayanır bebiiş, Rabbim korktuklarımıza uğratmasınKızlar sabahtan beri kendimi dinlememeye çalışıyorum ama çok rahatsızım... Karnım çok sert bebegon hareketleri biraz yavaş ve karın ve kaşık bölgemde ki ağrı çok fazla... Kötüye yormak istemiyorum
Eskişehir. Bilmiyorum ki hic alttan teklif etmediHangi sehirdeydin canim? Yani neden alttan bakmıyor ki?
Yarin ilk perinatologa gidicem devletteki ordan sonucu ordaki doktora gostereyim. Sonrada özel deki doktoruma gideyim diyorum. Insallah guzel seyler duyarim.Bugun nst bile istedi devletteki ultrason a gonderdi bide ayriyeten.Perinotologa gitme imkanın varsa git sonra kendi doktoruna da gidersin canım çünkü rahim ağzı ölçümü önemli farklı bir görüşte almış olursun
Ya ozeldeki doktoruma yazar sorarim ama ne dicem bilemedim. Oda bozulur mu bilmem. Bu kadae kisa surede neden kisalmis olabilir. Bebek kafasi aşağıdaydı simdi tam tersi olmus.Bence ozeldeki doktoruna ya cumadan bugune degisir mi bi ogren canim.
Ağrı olunca endişe ettim gittim diye söyleYa ozeldeki doktoruma yazar sorarim ama ne dicem bilemedim. Oda bozulur mu bilmem. Bu kadae kisa surede neden kisalmis olabilir. Bebek kafasi aşağıdaydı simdi tam tersi olmus.
2 gun once sizede yazmistim kasık ve böbrek agrim oldu diye . O gece ozeldeki doktoruma mesaj attim parol ic dinlen gecmezse gel dedi. Geçince gitmedim.Ağrı olunca endişe ettim gittim diye söyle. İki dr u karşılaştırdığını düşünürse tavır yapıyorlar. Perinatolog önce görsün ki emin bir şekilde git, belki özeldeki de perinatoloğa yönlendirir.
Bizim kiz da yüzünü hic göstermiyor benimde fikrim yok nasil kime benziyor hic resmi yok eliyle kapatiyor yada gorunmucek sekilde yatiyorGöstermiyor adam yaBen oğlumun agladigina kadar görmüştüm. Hiç kızımın yüzü kası burnu hakkında hiç bir fikrim yok
Hmm benim ozeldeki doktor biliyorda hastanye gittigimi raporu felan ordan alıyorum cunku. O yönden dusunmedim.Ya ozeldeki doktoruma yazar sorarim ama ne dicem bilemedim. Oda bozulur mu bilmem. Bu kadae kisa surede neden kisalmis olabilir. Bebek kafasi aşağıdaydı simdi tam tersi olmus.
Benimkide biliyor kan tahlillerini fln hep devlete yptirdim o bakti biliyor.Hmm benim ozeldeki doktor biliyorda hastanye gittigimi raporu felan ordan alıyorum cunku. O yönden dusunmedim.
Ceza aldim canim ama what. dan yazdim yasak oldugunu bilmedigimi ,tekrarlanmayacagini yazdim canim.o sekilde kaldirdilar cezayi.A Aklimtrakyada sen ceza almamıştın dimi ya ben sende aldin sanıyordum
Ee biliyormus nasil olsa canim söyle o zaman alinmaz.merak ettim bu kadar kisa ara da degisir mi ki acaba.belki hastanedeki abartmıstir yani ins oyledir. Kızin da erken doğum oldu mu?Dilyy nasil oldun canım? Bebeleri 35 e kadar bi getirsek Allahin izniyle benide korkuttu bugun doktor valla. En azindan 35 i görelim fln dedi.
Kizimda da servikste kisalma olmustu sadece progestan kullandim. Cok onemsememisti doktorumda. Bi tık korkmadim degil
Canım benim hiç bir bilgim yok malesef 24 e kadar yaptırın diyolar ama 25 sıkıntı olurmu bilmiyorumkızlar iyi akşamlar.ben devlette gidiyorum doktora daha 2 ay öncesinde ayrıntılı için randevu aldım ama en erken ekimde randevu var dediler.yarın ayrıntılı için randevum var ama 25 haftalık olacak.içime de kurt düştü ya bakmazlarsa haftası geçti diye.benim gibi ayrıntılıda geç kalan var mı? zaman geçince bakmama gibi durumları oluyor mu?
Cok sevindim hoşgeldin insallah digerleri de gelir biran evvel.Ceza aldim canim ama what. dan yazdim yasak oldugunu bilmedigimi ,tekrarlanmayacagini yazdim canim.o sekilde kaldirdilar cezayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?