2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İnşallah keser canım bende grip. Yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum, oğlan zaten yatirmiyor bilmiyorum ne olacak böyle
Bi bitmedi şu griplerde ya bu yil. Surekli hortlucak galiba grip duzelemiyo kimse
Benim kızda iki gündür takılıyo babasıyla hic ilgilenemedim yavrumla. Çocukla hastalik zor canim yinr bunlar büyüdü braz oyalanıyor bebeklerle hasta olunca cok daha zor olacak

Patates haslama ve muz yedim hep onuda çıkardım geri 2 gundur ayni döngü.
Yoğurdun icine nisasta koyup yedim kesiyormus bakalim birde reflor prebiyotik..
Sen nasilsin?
Canim bol sivi tuket. Ya saglikli degil biliyorum ama icebilirsen bir bardak kola icsen Bi de sey vardi georal sase suyla karistirip iciyorsun vucuttaki elektrolit dengesini sagliyor cabuk toparlanmani sagliyor. Ama hamilelikte kullanilir mi emin degilim.

Elektrolit icin serum taktilar canım bugun.
Reflor prebiyotik saşe dişinda bisey kullanamam suan.hamilelikte hastalik oylr zor ki.
Kola geciriyor muymus ishal diyetine gazlı icecek yasak ama iyi mi geliyor ki

Kizlar ishalim cok artti beslenemez oldum.
Acile gittim serum taktilar kanda enf. Cikmadi sadece prebiyotik kullanacagim. Insallah gecer mahvoldum 2 gündür
Şimdi çok tuhaf gelecek ama kola ishale iyi geliyor diyorlar ben denemedim ihtiyaç olup ama kardeşim denemişti, biraz yoğurda bildiğin kuru haşlanmamış siyah çay karıştırıp yemek de iyi gelir, bir çay kaşığını geçen kahve ve limon karışımı da yutmak iyi gelir kahve ve nar ekşisi karışımı da keser derler, muz zaten en bilindik olan ama önceki saydıklarım bana daha hızlı etki ediyor

Haklısın canım bizim babada iki gündür evdeydi de babasıyla oynuyor ama çocuk artık beni de istiyor kaç haftadır kosamiyoruz oynayamıyorum kabul edemiyor çocuk inşallah geçecek. Hayırlısıyla bebeklerde doğsun da ben bu mevzuyu sonsuza kadar kapatıyorum sonra oğlum sa dokuz ay yattım kanamadan ötürü, kız da da erken doğum riski üçüncüyü düşünemiyorum herhalde hastane kapısından çıkamam

Valla benim için de öyle oldu resmen durduramadım kendimi şimdi de ayrı bir sakinlik çöktü
Kızlar demeyin öyle ailemi görmeyeli 1 yıl olacak normalde bu tarihlerde yanlarında olacaktık ama ben salondan tuvalete bile zor gittiğim için mümkün olmadı. 1000 km var aramız da

Valla benim de geçen kontrolde 3 haftada 3 kg almışım doktor dikkat et kilo artışı tansiyonunu da yükseltir dedi korkudan sürekli açım şuan.az da yesem sabah tartıldığımda kg almış oluyorum.kontrole gideli 10 gün olacak kadar dikkat ettim 600-700 gram civarı almışım yine de.birde kendimi salsam düşünemiyorum 50 kg alcam heralde

Kızlar demeyin öyle ailemi görmeyeli 1 yıl olacak normalde bu tarihlerde yanlarında olacaktık ama ben salondan tuvalete bile zor gittiğim için mümkün olmadı. 1000 km var aramız da
Bana bakma benimki özlemekle ilgili bişey değildi galiba bugün toplu her konu için ağlamış bulundum ama iyi geldi çok nadir böyle oluyor olunca da iyi geliyor

Bugunden itibaren hareketli planlari iptal ediyorum piknige gittik kuzenlerim hicbirsey yaptırmadı ama o kamp sandalyesinde oturmak mahvetti beni belim kopacak sanki . Göğsüm ve gobegimin arasida cok agriyor gobek yukarda olunca birbirini sıkıştırıyor
Bi de bende çok sık boğazıma sıçrama olmaya basladi kizlar sizdede oluyormu en son dün mandalina bogazima sıçradı mesela, hamilelikle mi ilgili bu acaba

Canım ben öyle yerlere giderken yanımda minderimi götürüyorum hatta plastik sandalye varsa oturuyorum o kamp sandalyesine otursam içinden kalkamam.doktor sert yerde 15 dakikadan fazla oturma dedi diye heryere minderle gidiyorum

Geçmiş olsun canım neden olmuş ishal magnezyum mu etkiliyor yoksa antibiyotik mi kullanmıştın bu ara herkes hasta
Yok antibiyotik kullsnmiyordum. Magnezyum da aksine iyi geliyordu çünkü hep kabizdm ama ishal de ypmamisti.kanda enfeksiyon cikmadi. Salgin vsr dedi acilin doktoru. Insallah biran evvel toparlarım

Kahveyi denedim sabah. Gazoz ictim az oncede. Birde kuzenim yogurda nisasta at ye dedi onuda yptim. Sonucu iyi olur insallah

Canım ben öyle yerlere giderken yanımda minderimi götürüyorum hatta plastik sandalye varsa oturuyorum o kamp sandalyesine otursam içinden kalkamam.doktor sert yerde 15 dakikadan fazla oturma dedi diye heryere minderle gidiyorum
Ya bende oyle yapiyordum bu sefer unutmusum minderi mahvetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…