- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.621
Bi bitmedi şu griplerde ya bu yil. Surekli hortlucak galiba grip duzelemiyo kimseİnşallah keser canım bende grip. Yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum, oğlan zaten yatirmiyor bilmiyorum ne olacak böyle
Canim bol sivi tuket. Ya saglikli degil biliyorum ama icebilirsen bir bardak kola icsenPatates haslama ve muz yedim hep onuda çıkardım geri 2 gundur ayni döngü.
Yoğurdun icine nisasta koyup yedim kesiyormus bakalim birde reflor prebiyotik..
Sen nasilsin?
Elektrolit icin serum taktilar canım bugun.Canim bol sivi tuket. Ya saglikli degil biliyorum ama icebilirsen bir bardak kola icsenBi de sey vardi georal sase suyla karistirip iciyorsun vucuttaki elektrolit dengesini sagliyor cabuk toparlanmani sagliyor. Ama hamilelikte kullanilir mi emin degilim.
Şimdi çok tuhaf gelecek ama kola ishale iyi geliyor diyorlar ben denemedim ihtiyaç olup ama kardeşim denemişti, biraz yoğurda bildiğin kuru haşlanmamış siyah çay karıştırıp yemek de iyi gelir, bir çay kaşığını geçen kahve ve limon karışımı da yutmak iyi gelir kahve ve nar ekşisi karışımı da keser derler, muz zaten en bilindik olan ama önceki saydıklarım bana daha hızlı etki ediyorKizlar ishalim cok artti beslenemez oldum.
Acile gittim serum taktilar kanda enf. Cikmadi sadece prebiyotik kullanacagim. Insallah gecer mahvoldum 2 gündür
Valla benim için de öyle oldu resmen durduramadım kendimi şimdi de ayrı bir sakinlik çöktüBugün benim içinde bol ağlamakli geciyo
Haklısın canım bizim babada iki gündür evdeydi de babasıyla oynuyor ama çocuk artık beni de istiyor kaç haftadır kosamiyoruz oynayamıyorum kabul edemiyor çocuk inşallah geçecek. Hayırlısıyla bebeklerde doğsun da ben bu mevzuyu sonsuza kadar kapatıyorum sonraBi bitmedi şu griplerde ya bu yil. Surekli hortlucak galiba grip duzelemiyo kimse
Benim kızda iki gündür takılıyo babasıyla hic ilgilenemedim yavrumla. Çocukla hastalik zor canim yinr bunlar büyüdü braz oyalanıyor bebeklerle hasta olunca cok daha zor olacak
Kızlar demeyin öyle ailemi görmeyeli 1 yıl olacak normalde bu tarihlerde yanlarında olacaktık ama ben salondan tuvalete bile zor gittiğim için mümkün olmadı. 1000 km var aramız daValla benim için de öyle oldu resmen durduramadım kendimi şimdi de ayrı bir sakinlik çöktü
Bana bakma benimki özlemekle ilgili bişey değildi galiba bugün toplu her konu için ağlamış bulundum ama iyi geldiKızlar demeyin öyle ailemi görmeyeli 1 yıl olacak normalde bu tarihlerde yanlarında olacaktık ama ben salondan tuvalete bile zor gittiğim için mümkün olmadı. 1000 km var aramız da
Geçmiş olsun canım neden olmuş ishal magnezyum mu etkiliyor yoksa antibiyotik mi kullanmıştın bu ara herkes hastaKizlar ishalim cok artti beslenemez oldum.
Acile gittim serum taktilar kanda enf. Cikmadi sadece prebiyotik kullanacagim. Insallah gecer mahvoldum 2 gündür
Ama biri demisti grupta sanki garip ruyalar gorulebiliyormus bu zamanlarda diyeBizim psikolojiler iyice gitti kuzumBen de garip garip rüyalar görüyorum.
Bugun piknige gittik 4 aile herkes kalkti sofradan ben doyup kalkamadim valla utandimBu son aylar ne çok yiyormusuz valla bende açımmm
Canım ben öyle yerlere giderken yanımda minderimi götürüyorumBugunden itibaren hareketli planlari iptal ediyorumpiknige gittik kuzenlerim hicbirsey yaptırmadı ama o kamp sandalyesinde oturmak mahvetti beni belim kopacak sanki . Göğsüm ve gobegimin arasida cok agriyor gobek yukarda olunca birbirini sıkıştırıyor
Bi de bende çok sık boğazıma sıçrama olmaya basladi kizlar sizdede oluyormu en son dün mandalina bogazima sıçradı mesela, hamilelikle mi ilgili bu acaba
Yok antibiyotik kullsnmiyordum. Magnezyum da aksine iyi geliyordu çünkü hep kabizdm ama ishal de ypmamisti.kanda enfeksiyon cikmadi. Salgin vsr dedi acilin doktoru. Insallah biran evvel toparlarımGeçmiş olsun canım neden olmuş ishal magnezyum mu etkiliyor yoksa antibiyotik mi kullanmıştın bu ara herkes hasta
Kahveyi denedim sabah. Gazoz ictim az oncede. Birde kuzenim yogurda nisasta at ye dedi onuda yptim. Sonucu iyi olur insallahŞimdi çok tuhaf gelecek ama kola ishale iyi geliyor diyorlar ben denemedim ihtiyaç olup ama kardeşim denemişti, biraz yoğurda bildiğin kuru haşlanmamış siyah çay karıştırıp yemek de iyi gelir, bir çay kaşığını geçen kahve ve limon karışımı da yutmak iyi gelir kahve ve nar ekşisi karışımı da keser derler, muz zaten en bilindik olan ama önceki saydıklarım bana daha hızlı etki ediyor
Ya bende oyle yapiyordum bu sefer unutmusum minderi mahvetti beniCanım ben öyle yerlere giderken yanımda minderimi götürüyorumhatta plastik sandalye varsa oturuyorum o kamp sandalyesine otursam içinden kalkamam.doktor sert yerde 15 dakikadan fazla oturma dedi diye heryere minderle gidiyorum
Hep tekmeleri aşağıda 2 gündür hayırlısıIcim cok daraliyor sanki boyle canim cikicak gibi hastaligimdan mi bilmiyorum .. halim mecalim zaten yok dizlerim tutmuyor ayakta duramıyorumbirde ic daralmasi cıktı vae mi sizde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?