- 27 Eylül 2020
- 7.632
- 11.141
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.601
Benim çok önceden alınma seanstan 2 hakkım vardı liste elimde olsun yeter dedim mantık belli zaten dediğin gibi araya protein serpiştirip sebze ağırlıklı beslenmek, etin yanına yoğurt olmaz, pilav hamur işi beyaz ekmek kesip, meyveyi de malesef ucundan yemekBen gitmicem ya az cok biliyorum yapılması gerekeni,seker bir haftaya normale girmezse oyle giderim
Hemen hemen seninkiler gibi beseleniyorum iki gündür.
Kızlar şimdi hastaneden çıktım serum ve igne ile once 18 mm olan kisalma 25 e cikti sonra yine serum ve igne yaptilar 31 e cikti bizim icin yeterli dediler rahim kisalmasi simdi perinatoloji icin rapor verdilee yarın oraya gidicem
Eşim ilk başta böyle şok olmuştu ona yatış ve sezaryen kâğıtları imzalatinca baya korkuya girmis annemlerde baska sehirde hemeb gelin falan demis baya paniklemis anlamis oldu simdi evden calisacak artık bana bakmak icin
Doktor en küçük agrida direk geliyoesun dedi
Benim nstde sancım yok ama rahmimi bacak arami canli canlı yirtiyorlar gibi hissediyordum ondan doktora gittim ben
Evet çok şükürBuna da şükür canim masallah durdurabilmisler,acilman da yokmuş en az iki uc hafta dişini sık kendini hic yorma.insallah zamanlica gelir bebisin
Ben şükür iyiyim canim sadece bebek iki hafta onden gidiyormus biraz da seker yuksek cikiyor erken dogumu tetiklememesi icin diyet yapmam gerekiyor.
Canım aldığımız kadin dogum disindakiraporu doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz? Biliyor musunKızlar ben daha yeni öğrendim belki siz biliyorsunuzdur ama yine de söylim dedim.32. Hafta ile 37. hafta arası kadın doğumcu dışında başka doktor rapor alabiliyormuşuz izinden düşmüyormuş.bende 37ye kadar çalışcam ama aralarda sağlık ocağından bi kaç gün rapor alırım diyorum. Dilyy sen izne çıktın mı yoksa
Daha da Erkenden müdahale ediliyormuş ben geç bile kalmışım buna şükür canım gerçekten doktor çok önemli ben Başakşehir Çam sakuraya gittim oraya sevk edildim diye boyle mukemmel bir hastane devlet olmasına rağmen daha görmedimCok sevindim canım,bak simdide sen umut oldun bize,demekki kisalsa bile müdahale ile arttirilabiliyoryat dinlen cok dikkat et kendine artik.
Valla inanın bende temizlik takintisi vardi bir haftadır hiçbir sey yapmıyorum hele su 4 gündür surekli yatiyordum simdi yatmaya devam asla kendimden ve bebekten onemli bir sey yokCok geçmiş olsun yormayın kendinizi artık bebek için herkes biraz özveride bulunacak.. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
Evet çok şükür
Çok sevindim sizin de iyi olmanıza, dişimizi sıkacağı artık bebislerle aynı beden de biraz daha fazla durabilmek için
Kesinlikle, ay tutulması var ondan mıdır nedir. Bizi bizden başkası anlamaz canımBende her an dogurucakmis gibi hissediyorum belim agrisa acaba mi diyorum veya herhangi bir şey de hemen acaba mi demeye korkmaya başladım nedense bi riskimiz yok çok şükür ama değişik bir şey dediğiniz gibi anlatamıyorum da eşime falan da söylemiyorum öyle içimde panikleyerek geçiriyoruz günleri
Evet her şekilde çıkacak diyorum ben de ama ne biliyim sezaryenden de korkuyorum sonrasında , normal doğumun da öncesinden allahım ne kadar zorBence normal canım zaman yaklaştıkça korkularımız gün yüzüne çıktı bende rahattım sanki onuncu doğumum gibi halbuki dogum hakkında en ufak bilgim yok hastaneden korkmaya başladım doktorada demistim bunu sen merak etme her sekilde içerden çıkacak o sen bana bırak demişti
Perine masajına bakmıştım canım ama yapabileceğimi hiç sanmıyorum, fitile bile yeni alışabildim benMerhaba canim, benim de istegim normal dogum, insAllah oyle olur.
Kendime diyorum belki olmaz, acil bir durum olur (Allah korusun) ama diyorumki kendi kendime saglikli dogsunda kucagimda olsun, bende oyle saglikla sonuna varayim hamileligin. Oyle dusununce sakinlesiyorum..
Doktorumla konusmustum normal dogum konusunu ve bana eczaneden yag onerdi ve masaj yapmami onerdi "perine masaji" , onu da gelecekteki haftalarda baslamami istedi, kendi doktoruna danisabilirsin bu konuda.
Hislerime tercüman olmuşsun canım… belirsizlik insanı yoruyor.Kizlar sancisi olanlar ve hastaneye gidenlerden mi etkilendim yoksa hava kapali ondan mi bilemiyorum ama benim de bugun ruhum daraldi gibi. Gittikce agirlasiyorum. Gece o tarafa don bu tarafa don aman sirt ustu uyuma diye diye uyku uyuyamiyorum. Gece agriyan ve gun boyu gecmeyen popo bacak agrilarim da cabasi. Hic keyfim yoktu bugun. Garip duygular ve dusunceler istila etti resmen. Gazini cikarabilecek miyim, banyosunu yaptirabilecek miyim, yeterli kiyafet aldim mi, hastaneye ne goturucem, sutum olur mu mama mi veririm, hangi mama, hangi sut sagma pompasi, karnim hep boyle mi kalicak, bebegim iri olur mu, vajinal dogum yapabilicek miyim, sancilara dayanabilir miyim, vajinal doguranlarin vajinasi harap oluyor diyolar, dogru mu ki, sezeryan sonrasi cok aci oluyor mu, zamaninda mi gelicek, erken mi gelicek, hastane sonrasi herkes eve mi dolusucak, herkese sinir mi olucam, buharli sebze pisirici al diyor herkes almali miyim, bilmem gereken ne cok sey var ama ben ne kdarini biliyorum, annelige hazirlik cipi var midir onu alip taksam iyi olmaz miydi daha neler neler.. sizlerde de boyle abuk sorular oluyor mu?
Bundan sonra öyle artık evde de yapılacak işlere başlasam bile az yorulduğumu hissettiğimde hemen bırakacağım normalde ben ortadan ikiye catlasam da işi bitirmeden durmamValla inanın bende temizlik takintisi vardi bir haftadır hiçbir sey yapmıyorum hele su 4 gündür surekli yatiyordum simdi yatmaya devam asla kendimden ve bebekten onemli bir sey yok
Allah hepimize vaktinde saglikli kucağa almayi nasip etsin
Ah yavrucak ah.. Taksiyle filan gidilemez mi ki hastaneye?Kabus gibi geceoğlum zehirlendi galiba ishal istifra 1 saat içinde 2 kere istifra etti 3 kere lavaboya çıktı şansa bugün arabayı arkadaşına vermiş napacagimi bilemedim oğlum hasta olunca hayat siyah oluyor bana
İste bazen denk geliyor canım boşuna sinir oluyorsunGiriş yapmıştım. İsmim görünüyordu hasta olarak. Bak üstten yahu! 3 gün önce kendi dr um, üstten rahim uzunluğuna baktı erken doğum riskin yok demişti zaten. Ben kordon dolanması olur mu diye merak ederek gittim. Oynamadı diye endişe ettim. Şükür sıkıntı kalmadı. Ama beni muayene etmeden gönderdiği için ve kötü bir durum olsa kendi isteğimle ayrıldığıma dair yazı almadığı için kendi sıkıntıya düşerdi. Hasta da çok yoktu 3 kişiydik.
Geçmiş olsun canım şimdi nasilsiniz?Kabus gibi geceoğlum zehirlendi galiba ishal istifra 1 saat içinde 2 kere istifra etti 3 kere lavaboya çıktı şansa bugün arabayı arkadaşına vermiş napacagimi bilemedim oğlum hasta olunca hayat siyah oluyor bana
Bende ilk hamileliğimde çok oluyorduKizlar sancisi olanlar ve hastaneye gidenlerden mi etkilendim yoksa hava kapali ondan mi bilemiyorum ama benim de bugun ruhum daraldi gibi. Gittikce agirlasiyorum. Gece o tarafa don bu tarafa don aman sirt ustu uyuma diye diye uyku uyuyamiyorum. Gece agriyan ve gun boyu gecmeyen popo bacak agrilarim da cabasi. Hic keyfim yoktu bugun. Garip duygular ve dusunceler istila etti resmen. Gazini cikarabilecek miyim, banyosunu yaptirabilecek miyim, yeterli kiyafet aldim mi, hastaneye ne goturucem, sutum olur mu mama mi veririm, hangi mama, hangi sut sagma pompasi, karnim hep boyle mi kalicak, bebegim iri olur mu, vajinal dogum yapabilicek miyim, sancilara dayanabilir miyim, vajinal doguranlarin vajinasi harap oluyor diyolar, dogru mu ki, sezeryan sonrasi cok aci oluyor mu, mi gelicek, erken mi gelicek, hastane sonrasi herkes eve mi dolusucak, herkese sinir mi olucam, buharli sebze pisirici al diyor herkes almali miyim, bilmem gereken ne cok sey var ama ben ne kdarini biliyorum, annelige hazirlik cipi var midir onu alip taksam iyi olmaz miydi daha neler neler.. sizlerde de boyle abuk sorular oluyor mu?
geçmiş olsun canımHerkese geçmiş olsun. Bugün ben de zor anlar yaşadım. Göbek deliği hizasındaki sağ kemiğim kırılacak gibi ağrıyordu. Kasıkta ağrı yok. Bebekte uyuyor diye düşündüm bekledim. Ağrı kısa sürdü ama oynamayınca acile gittim. Sağ kemiğim de ağrı oldu 1 saat oynamadı merak ettim geldim dedim. Dr çatalfan bakmak istedi. Durumu iyi mi üstten bakalım yeterli dedim. Çataldan bakmalıyım dedi. Çataldan istemiyorum üstten bakıp yaşıyor mu görelim dedim. Çataldan sonra üstten de bakabiliriz dedi. Başka türlü bakmam. İstersen bu şekilde, istemezsen bakmıyorum dedi. O arada başka hasta geldi ona bakıyordu. Hemşire 19. haftada bile gelip doğum yapan var alttan bakılmalı açıklığa dedi. Hiç bir şey demeden ayrıldım hastaneden. Çok şükür hastaneden çıktıktan 10 dk sonra vurdu miniğim, rahatladım.
çok çok geçmiş olsun çok şükür sağlıkla ayrıldınız hastanedenKızlar şimdi hastaneden çıktım serum ve igne ile once 18 mm olan kisalma 25 e cikti sonra yine serum ve igne yaptilar 31 e cikti bizim icin yeterli dediler rahim kisalmasi simdi perinatoloji icin rapor verdilee yarın oraya gidicem
Eşim ilk başta böyle şok olmuştu ona yatış ve sezaryen kâğıtları imzalatinca baya korkuya girmis annemlerde baska sehirde hemeb gelin falan demis baya paniklemis anlamis oldu simdi evden calisacak artık bana bakmak icin
Doktor en küçük agrida direk geliyoesun dedi
Benim nstde sancım yok ama rahmimi bacak arami canli canlı yirtiyorlar gibi hissediyordum ondan doktora gittim ben
Geçmiş olsun canım nasıl şimdiKabus gibi geceoğlum zehirlendi galiba ishal istifra 1 saat içinde 2 kere istifra etti 3 kere lavaboya çıktı şansa bugün arabayı arkadaşına vermiş napacagimi bilemedim oğlum hasta olunca hayat siyah oluyor bana
çok geçmişler olsun canım inşallah her şey yoluna girer de bir an önce eve çıkarsınKızlar günaydın ben kadın doğum acile geldim dün. Önceki gece kedim karnıma atladı biraz ağrı oldu dün de hastahaneye geldim. Müşahadeye aldılar bir sıkıntı yoktu akşama doğru sancı çıktı nst de. Sonra elle muayene falan rahimde açılma olmuş 1,2 cm kadar sancı dan dolayı. Gece Doğum haneye aldılar ekip orda olduğu için orda takip ettiler. Ciğer geliştirici falan vurdular. Sabaha kadar 4, 5 defa falan elle muayene ettiler hap verdiler sancı için. Telefonumu falan herşeyi mi aldılar. Şimdi aldım telefonu elime perinatolojide yatıştayım. anca yazabiliyorum.Dua edin kızlar. Çok zor geçti dün gece benim için.
Allah korusun neden zehirlendiğini düşündünüz?Kabus gibi geceoğlum zehirlendi galiba ishal istifra 1 saat içinde 2 kere istifra etti 3 kere lavaboya çıktı şansa bugün arabayı arkadaşına vermiş napacagimi bilemedim oğlum hasta olunca hayat siyah oluyor bana
Ne yaptiniz canim iyilesebildiniz mi istifra iyi geldi mi ? Cok Gecmis olsun.Kabus gibi geceoğlum zehirlendi galiba ishal istifra 1 saat içinde 2 kere istifra etti 3 kere lavaboya çıktı şansa bugün arabayı arkadaşına vermiş napacagimi bilemedim oğlum hasta olunca hayat siyah oluyor bana
Geçmiş olsun canım şimdi nasilsiniz?
Allah korusun neden zehirlendiğini düşündünüz?
Gece boyu uyumadı kızlar yine istifra ishal olarak döngü devam etti dün kayinvalidem bndeydi şu bakkalrda satılan kalitesiz cipsi almıştı defalarca dedim verme eline diye benim oğlan bir kere görünce artık oda istedi vermek zorunda kaldık o zehirledi büyük ihtimalleNe yaptiniz canim iyilesebildiniz mi istifra iyi geldi mi ? Cok Gecmis olsun.
Cok geçmiş olsun canim ya tahmin edebiliyorum cok korkmussundurKızlar günaydın ben kadın doğum acile geldim dün. Önceki gece kedim karnıma atladı biraz ağrı oldu dün de hastahaneye geldim. Müşahadeye aldılar bir sıkıntı yoktu akşama doğru sancı çıktı nst de. Sonra elle muayene falan rahimde açılma olmuş 1,2 cm kadar sancı dan dolayı. Gece Doğum haneye aldılar ekip orda olduğu için orda takip ettiler. Ciğer geliştirici falan vurdular. Sabaha kadar 4, 5 defa falan elle muayene ettiler hap verdiler sancı için. Telefonumu falan herşeyi mi aldılar. Şimdi aldım telefonu elime perinatolojide yatıştayım. anca yazabiliyorum.Dua edin kızlar. Çok zor geçti dün gece benim için.
Çok çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınKızlar günaydın ben kadın doğum acile geldim dün. Önceki gece kedim karnıma atladı biraz ağrı oldu dün de hastahaneye geldim. Müşahadeye aldılar bir sıkıntı yoktu akşama doğru sancı çıktı nst de. Sonra elle muayene falan rahimde açılma olmuş 1,2 cm kadar sancı dan dolayı. Gece Doğum haneye aldılar ekip orda olduğu için orda takip ettiler. Ciğer geliştirici falan vurdular. Sabaha kadar 4, 5 defa falan elle muayene ettiler hap verdiler sancı için. Telefonumu falan herşeyi mi aldılar. Şimdi aldım telefonu elime perinatolojide yatıştayım. anca yazabiliyorum.Dua edin kızlar. Çok zor geçti dün gece benim için.
Bu büyükler anlamıyorlar gercekten hayir cips vereceksin bari bilinen düzgün bir marka al. Ben var ya sabaha kadar esimin başını şisirirdim. Cok düşüncesizce bir davranışGece boyu uyumadı kızlar yine istifra ishal olarak döngü devam etti dün kayinvalidem bndeydi şu bakkalrda satılan kalitesiz cipsi almıştı defalarca dedim verme eline diye benim oğlan bir kere görünce artık oda istedi vermek zorunda kaldık o zehirledi büyük ihtimalle
Canım çok geçmiş olsun sana da inşallah bebeğimiz biraz daha dayanır. Sancı berbat bir şey. Seni o kadar iyi anlıyorum ki... kaç haftaliktin sen? Kilosu nasildi?Kızlar günaydın ben kadın doğum acile geldim dün. Önceki gece kedim karnıma atladı biraz ağrı oldu dün de hastahaneye geldim. Müşahadeye aldılar bir sıkıntı yoktu akşama doğru sancı çıktı nst de. Sonra elle muayene falan rahimde açılma olmuş 1,2 cm kadar sancı dan dolayı. Gece Doğum haneye aldılar ekip orda olduğu için orda takip ettiler. Ciğer geliştirici falan vurdular. Sabaha kadar 4, 5 defa falan elle muayene ettiler hap verdiler sancı için. Telefonumu falan herşeyi mi aldılar. Şimdi aldım telefonu elime perinatolojide yatıştayım. anca yazabiliyorum.Dua edin kızlar. Çok zor geçti dün gece benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?