2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben gitmicem ya az cok biliyorum yapılması gerekeni,seker bir haftaya normale girmezse oyle giderim
Hemen hemen seninkiler gibi beseleniyorum iki gündür.
Benim çok önceden alınma seanstan 2 hakkım vardı liste elimde olsun yeter dedim mantık belli zaten dediğin gibi araya protein serpiştirip sebze ağırlıklı beslenmek, etin yanına yoğurt olmaz, pilav hamur işi beyaz ekmek kesip, meyveyi de malesef ucundan yemek ama de ki doyuyor musun böyle malesef

Cok geçmiş olsun yormayın kendinizi artık bebek için herkes biraz özveride bulunacak.. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..

Evet çok şükür
Çok sevindim sizin de iyi olmanıza, dişimizi sıkacağı artık bebislerle aynı beden de biraz daha fazla durabilmek için

Canım aldığımız kadin dogum disindakiraporu doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz? Biliyor musun

Cok sevindim canım,bak simdide sen umut oldun bize,demekki kisalsa bile müdahale ile arttirilabiliyor yat dinlen cok dikkat et kendine artik.
Daha da Erkenden müdahale ediliyormuş ben geç bile kalmışım buna şükür canım gerçekten doktor çok önemli ben Başakşehir Çam sakuraya gittim oraya sevk edildim diye boyle mukemmel bir hastane devlet olmasına rağmen daha görmedim

Valla inanın bende temizlik takintisi vardi bir haftadır hiçbir sey yapmıyorum hele su 4 gündür surekli yatiyordum simdi yatmaya devam asla kendimden ve bebekten onemli bir sey yok
Allah hepimize vaktinde saglikli kucağa almayi nasip etsin

Kesinlikle, ay tutulması var ondan mıdır nedir. Bizi bizden başkası anlamaz canım

Evet her şekilde çıkacak diyorum ben de ama ne biliyim sezaryenden de korkuyorum sonrasında , normal doğumun da öncesinden allahım ne kadar zor

Perine masajına bakmıştım canım ama yapabileceğimi hiç sanmıyorum, fitile bile yeni alışabildim ben benim erken doğum riskim olduğu için henüz doğumu konuşmadık ne olacağı belli olmadığı için, zaten çatına bakmadan yorum yapamam diyor hep, çatıya da 37. Haftada bakacak.
Kesinlikle sağlıklı olsun yavrularımız başka şey istemiyorum
Hislerime tercüman olmuşsun canım… belirsizlik insanı yoruyor.

Bundan sonra öyle artık evde de yapılacak işlere başlasam bile az yorulduğumu hissettiğimde hemen bırakacağım normalde ben ortadan ikiye catlasam da işi bitirmeden durmam

Kabus gibi gece oğlum zehirlendi galiba ishal istifra 1 saat içinde 2 kere istifra etti 3 kere lavaboya çıktı şansa bugün arabayı arkadaşına vermiş napacagimi bilemedim oğlum hasta olunca hayat siyah oluyor bana
Ah yavrucak ah.. Taksiyle filan gidilemez mi ki hastaneye?
Rabbim oglusuna sifa, sana da guc kuvvet versin tez elden Guzel haberler alin en kisa zamanda insallah

İste bazen denk geliyor canım boşuna sinir oluyorsun

Kızlar günaydın ben kadın doğum acile geldim dün. Önceki gece kedim karnıma atladı biraz ağrı oldu dün de hastahaneye geldim. Müşahadeye aldılar bir sıkıntı yoktu akşama doğru sancı çıktı nst de. Sonra elle muayene falan rahimde açılma olmuş 1,2 cm kadar sancı dan dolayı. Gece Doğum haneye aldılar ekip orda olduğu için orda takip ettiler. Ciğer geliştirici falan vurdular. Sabaha kadar 4, 5 defa falan elle muayene ettiler hap verdiler sancı için. Telefonumu falan herşeyi mi aldılar. Şimdi aldım telefonu elime perinatolojide yatıştayım. anca yazabiliyorum.Dua edin kızlar. Çok zor geçti dün gece benim için.

Bende ilk hamileliğimde çok oluyordu bir de doğumdan sonra eşimle yalnız olacaktık kimse gelemeyecekti, çevremde de büyümesine tanık olduğum bir bebek hiç olmamıştı. bir bebeğin nasıl emzirileceğini de bilmiyordum hatta hayatımda hiç bebek bezi bile değiştirmemiştim o kadar uzaktım bebeklerden. Sonra piyasada bulabildiğim bütün konuyla ilgili kitapları işte bebek bakımıdır eğitimidir psikolojisidir ne varsa topladım. Oturdum finallere çalışır gibi not ala ala çalıştım bakım besleme acil durumlar özellikle çooook çok faydası oldu
geçmiş olsun canım
çok çok geçmiş olsun çok şükür sağlıkla ayrıldınız hastaneden
Kabus gibi gece oğlum zehirlendi galiba ishal istifra 1 saat içinde 2 kere istifra etti 3 kere lavaboya çıktı şansa bugün arabayı arkadaşına vermiş napacagimi bilemedim oğlum hasta olunca hayat siyah oluyor bana
Geçmiş olsun canım nasıl şimdi off korkmaz mı insan ya çok haklısın inşallah iyidir şimdi
çok geçmişler olsun canım inşallah her şey yoluna girer de bir an önce eve çıkarsın
Bu haftalar gerçekten hareketli demek ki çoğumuzda sancılar, sıkıntılar.. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı vakitlice inşallah

Ne yaptiniz canim iyilesebildiniz mi istifra iyi geldi mi ? Cok Gecmis olsun.

Geçmiş olsun canım şimdi nasilsiniz?

Allah korusun neden zehirlendiğini düşündünüz?

Ne yaptiniz canim iyilesebildiniz mi istifra iyi geldi mi ? Cok Gecmis olsun.
Gece boyu uyumadı kızlar yine istifra ishal olarak döngü devam etti dün kayinvalidem bndeydi şu bakkalrda satılan kalitesiz cipsi almıştı defalarca dedim verme eline diye benim oğlan bir kere görünce artık oda istedi vermek zorunda kaldık o zehirledi büyük ihtimalle

Cok geçmiş olsun canim ya tahmin edebiliyorum cok korkmussundur . Kac haftaliksin simdi bebek kilo boy durumu nasil?
Allahin izniyle senin acilmanda durur insalalh bu gruba bircok örnek oldu insallah seninde oyle olur saglicakla dönersiniz evinize.

Çok çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Bu büyükler anlamıyorlar gercekten hayir cips vereceksin bari bilinen düzgün bir marka al. Ben var ya sabaha kadar esimin başını şisirirdim. Cok düşüncesizce bir davranış

Canım çok geçmiş olsun sana da inşallah bebeğimiz biraz daha dayanır. Sancı berbat bir şey. Seni o kadar iyi anlıyorum ki... kaç haftaliktin sen? Kilosu nasildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…