- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.801
Bende istiyorum çikolata yaptırıp götüreceğim hastaneye 40 mevludune dagitmalik hediye ayarlayacağımBenim de hic yapasim yok ya... Amann zaten merkezde yapicam doğumu gelen giden olmaz doğurup gelirim
Eve lohusa serbeti felan ayarlicam ya isimli cikolata ya da kuzen ve yakin arkadaslara dagitmalik hediyelik alicam buyuk ihtimal cikolata yaptiririm.
Ahhh ahh sen birde ikinciyi yap da o zaman görr o etraftakileriBirde şey var ooo bebek çok masraf diyenler bunu bide en yakın arkadaşlarımız diyor ya sinir tepeme geliyor çünkü 2 yıllık tüm sürecimi biliyorlar tedavilere zaten onca para harcamışım şu saatten sonra masraf olsa bile masraflı dermiyim diyorum evet evet haklısın sonra yine aynı laf
Masallah biz de hiçbir şey hazır değil dahaKizzz nasil hazir degil o kadar ağrıyaben valiz,bebek cantasi, süt sagma makinesini üst uste koydum hazir olda bekliyorum
Benimde oldu o ya evi ilk aldigimda tam da cocuk yanimdaydi tuz buz oluverdi birden nedense, muteahitin kulagini baya cinlatmistim.Benim de hiç elimi düzgün sürmeden duşakabin camı patladı böyle şeyler olur diye banyoda azami hareket edip hemen çıkıyorum
Ikınma hissi kendi geliyor canım zaten korkmak gibi bir durum olmuyor. Hersey masaya cıkana kadar masaya cıkınca 10 dkda bitiyor. Sonda bana da yapıldı açılmam 6 cmken çişim geldi. Wcye gondermediler. Hiiç acısı yok nefes al diyor alırken hemen hallediyor hemşire.Benim en çok korktuklarım; çatı muayenesi, sonda ve doğum anında korkup ıkınamamakdoğurmaktan daha çok bunlardan korkuyorum. Sezeryandada doğum sonrası süreçten korkuyorum. Sonda takılan oldu mu daha önce?
Ama işte kimse kimseye zorla yaptırmıyor ki bu çocukları, ben asla kolay demiyorum bir çocuğu yetiştirmek ama bir tane de olsa olsun istiyorum yorulsam zorlansam da sevgimi vereceğime inancım tam zaten bekleyip de karar verdik ama işte Allahım bir kişi bile güzel şeyler söylemez miAhhh ahh sen birde ikinciyi yap da o zaman görr o etraftakilerihepsi ikiser ucer dogurup cocuktan bıkmış. İyi halt ettin der gibi bakiyorlar etrafin cocuklari 6 yas ustu oldugu icin tatil planlari yapip mervenin bebegi var o gelemez diye nispet yapiyorlar
Hazirla canim senin durum farkli agrin var benim sukur agrim yok ama ilki 32 de oldu cok rezil oldum hazirliksiz oldugum icin korkumdan erkenden hazirladim bu sefer.Masallah biz de hiçbir şey hazır değil daha
Birde çocuk varken Allah korusun yaaBenimde oldu o ya evi ilk aldigimda tam da cocuk yanimdaydi tuz buz oluverdi birden nedense, muteahitin kulagini baya cinlatmistim.
Bu pazar inşallah her şeyi tamamlayacağız ama her an doğuma gidebilirim diye korkuyorum ne yalan soyleyimHazirla canim senin durum farkli agrin var benim sukur agrim yok ama ilki 32 de oldu cok rezil oldum hazirliksiz oldugum icin korkumdan erkenden hazirladim bu sefer.
Bizim hevesimjz bize yeter kimse gelip bakmicak bi bakicaz biz istiyoruz biz göze alarak yapiyoruz . Zaten bi onceki nesil 3,4 dogurmus bizim ikinciye ne gerek vardi diyor.Ama işte kimse kimseye zorla yaptırmıyor ki bu çocukları, ben asla kolay demiyorum bir çocuğu yetiştirmek ama bir tane de olsa olsun istiyorum yorulsam zorlansam da sevgimi vereceğime inancım tam zaten bekleyip de karar verdik ama işte Allahım bir kişi bile güzel şeyler söylemez mio halde de hepsi ölüyor çocuklarına o da ayrı bir olay
Sevindim acımamasına inşallah benimde acımazBana takıldı canım. Ben acır diye biraz korkuyordum uyuştuktan sonra taksanız olur mu diye rica etmiştim. Takılmasını öyle atlattım. Çıkarırken acır diye korkuyordum. Bu arada bu korkuların sebebi daha önceden okuduğum ya da çok acıdı diye anlatanların deneyimleriydi..
ama odaya çıktıktan epey sonra sondayı çıkarırken benim canım hiç acımadı. Ki çok tatlıdırama sıfır acıydı.
Hart hurt eden biri olacağını sanmıyorum ya nstye gittiğimde birkaç ebe hemşire gördüm hepsi çok şekerdiBen sonda dan korkuyordum ama artık geçti arkadaşımda tam onun çıkma zamanına denk geldim yürüyüş yapacaktı sezeryandan sonra arkam dönüktü ama küçük bir ıh dedi o kadar sordum çok mu acıdı diye hayır sezeryan ağrısından o sadece çekildiğini fark ettim o kadar dedi, zaten hart hurt eden biri olmaz ise genelde zoru yok diyorlar içimizi ferah tutalım
Peki tuvaletimiz gelmezse de takarlar mıIkınma hissi kendi geliyor canım zaten korkmak gibi bir durum olmuyor. Hersey masaya cıkana kadar masaya cıkınca 10 dkda bitiyor. Sonda bana da yapıldı açılmam 6 cmken çişim geldi. Wcye gondermediler. Hiiç acısı yok nefes al diyor alırken hemen hallediyor hemşire.
Hediyelerde gelecek kuzum bizim burda cok bi yer olmadigi icin alanlar lcw dan aliyor hediyeleri biliyorsun. Ben hepsini hediye kartina yukletip ihtiyac oldukca kullanirim diye dusunuyorum.Bizim zaten oda olmayacak tayin durumu olur belki bu yaz diye o kısım daha sonra Allahtanama kıyafetler vs alınanlar o kadar karışık ki gözümde bilmiyorum çocuğu çok alakasız giydireceğim galiba kış boyu hiç o cicili kızlar gibi olamayacak garibim çantayı da nasip artık bakalım ne zaman hazır ederimm
Yani normal dogum yaptım ve takılmadı. Zaten sadece boşaltma yaptılar ve geri cıkardı hemsire hortumu kalmadı orda yaniSevindim acımamasına inşallah benimde acımaz
Hart hurt eden biri olacağını sanmıyorum ya nstye gittiğimde birkaç ebe hemşire gördüm hepsi çok şekerdi
Peki tuvaletimiz gelmezse de takarlar mıyani her halükarda takılıyor mu?
Benim sezeryan sonrasi bi baktim yan tarafta sarı torba var bu ne dedim sonda taktilar dediler halen -hadi be benim degil bu diye inkar ediyordum yani kısaca haberim bile olmadi canim takildigindan.
Ben spinal belden asagi oldum ama asansore bindiğimi hatirlamiyorum heralde dikis esnasindan sonra uyuttular haberim yok
Aynen canım ben de sancıdan falan korkmuyorum, söylediğin şeylerden korkuyorum. O an ıkınamam, kesiğim çok olur dikerken ağrı çekerim vs. Açıklık var mı veya bebek çıkarılırken sürekli elleneceğiz o da garip geliyor ama diyorum ki o an onu takmazsın yaBenim en çok korktuklarım; çatı muayenesi, sonda ve doğum anında korkup ıkınamamakdoğurmaktan daha çok bunlardan korkuyorum. Sezeryandada doğum sonrası süreçten korkuyorum. Sonda takılan oldu mu daha önce?
Yaaa yarıldımbenim de hayal meyal hatırladığım şeyler ve bazı noktalarda da boşluklar var dikiş kısmından itibaren
Doktor birine “o kadar kısa kesersen öyle olur işte, biraz daha uzun bırakman lazım” demişti meselaaaa çaylakk acemiiii o kesmesinn ipleri dediğimi hatırlıyorum sonrası yok.
Sen dışı bitirirsin dedi birine doktorum çıktı gitti sonra. Ameliyathane hemşirem diye önceden tanıtttığı biri dikti, ona elinize sağlık falan dediğimi hatırlıyorum ama doktor kendisi yapmadı diye de bozulmuştumgüzel yapmış ama belli belirsiz iz kalmıştı. Ameliyathaneden çıkışımı hatırlıyorum ama aynen asansör kısmı bende de yok
Her Sezeryan da önceden zaten sonda takılıyor diye biliyorum.. Benim takılmıştı uyuşturmadan önce takmaları canımı acıtmıştı ama çıkardıktan sonra da aynı sonrasında böyle idrarın yanıyormuş gibi oluyor ama sonra düzeliyor..Benim en çok korktuklarım; çatı muayenesi, sonda ve doğum anında korkup ıkınamamakdoğurmaktan daha çok bunlardan korkuyorum. Sezeryandada doğum sonrası süreçten korkuyorum. Sonda takılan oldu mu daha önce?
Valla en son gittiğim kontrolüm de 30 hafta olduğumu görünce direkt alttan bakmak istedi önce uzunluk ve bebek eşi aşağıda mı değil mi diye.. Her gebe kadına 30 dan sonra alttan bakmak zorundayız dedi. Yoksa karından da ölçülüyor mu bilgim yok..Kızlar bir de benim doktor pek alttan muayeneye sıcak bakmıyor sanırım, benim açıklığımı da rahim uzunluğumu da karından ultrasonla söylüyor. Ama ölçü söylemiyor, iyi diyor işte açıklığın yok diyor o kadar. Sizde de öyle yaptıkları oluyor mu? Yarın kontrolüm var yine soracağım rahim uzunluğumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?