- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.821
Narkoz işi zor ya ben histeroskopi sonrası eşime burdan ilçeye kadar bu ağrı ile atla gidemem sana kaç kez dedim atı alma diye ağlamışımYaaa yarıldımo neyy yaa kısa keserden oyle olur işte nedir yaaa sanki marangoz ustası da sehpa felan yapiyorlar
Dusukden sonra narkozluyken bende dedim onu ya elinize saglik diye ne alakaysa
Aç mı kalıyorsun ki yada tansiyon ölçüyor musun arkadaş da öyle diyordu tansiyonu düşüyormuşKızlar benim başım dönüyor ya bu haftalarda garip degil mi
Benim dr da alttan bakmadı. Hep karından bakarak rahim uzunluğu iyi, erken doğum riski yok merak etme diyor.Kızlar bir de benim doktor pek alttan muayeneye sıcak bakmıyor sanırım, benim açıklığımı da rahim uzunluğumu da karından ultrasonla söylüyor. Ama ölçü söylemiyor, iyi diyor işte açıklığın yok diyor o kadar. Sizde de öyle yaptıkları oluyor mu? Yarın kontrolüm var yine soracağım rahim uzunluğumu.
Sezeryan olacaklara da bakiyorlar canim? Benim ilki sezeryan oldugu icin bu da öyle olacak.Valla en son gittiğim kontrolüm de 30 hafta olduğumu görünce direkt alttan bakmak istedi önce uzunluk ve bebek eşi aşağıda mı değil mi diye.. Her gebe kadına 30 dan sonra alttan bakmak zorundayız dedi. Yoksa karından da ölçülüyor mu bilgim yok..
Ben de rahim filmi sonrasında, sahilde olimposta olduğumu sanıyordum. Çadırdan çıkıp gelin deniz çok güzel diye bağırıyormuşum.Narkoz işi zor ya ben histeroskopi sonrası eşime burdan ilçeye kadar bu ağrı ile atla gidemem sana kaç kez dedim atı alma diye ağlamışım
At ne alaka yaaaNarkoz işi zor ya ben histeroskopi sonrası eşime burdan ilçeye kadar bu ağrı ile atla gidemem sana kaç kez dedim atı alma diye ağlamışım
Sonda takılıyor tabiki uyusukken kaçırma falan olur sonuçta. Ama onu bana ikisinde de uyustuktan sonra taktılar ameliyathanede hicbirsey anlamadım. Uyusturmadan önce odada takılan da varmış onu konuşmak lazim sezeryansa tabiBenim en çok korktuklarım; çatı muayenesi, sonda ve doğum anında korkup ıkınamamakdoğurmaktan daha çok bunlardan korkuyorum. Sezeryandada doğum sonrası süreçten korkuyorum. Sonda takılan oldu mu daha önce?
İki elimiz kanda olsa nezaketten ödün veremiyoruz demek kiYaaa yarıldımo neyy yaa kısa keserden oyle olur işte nedir yaaa sanki marangoz ustası da sehpa felan yapiyorlar
Dusukden sonra narkozluyken bende dedim onu ya elinize saglik diye ne alakaysa
Histeroskopi ile ameliyat mi oldu yoksa sadece teshis amacli miydi? Bana anestezi vermeden yaptilarNarkoz işi zor ya ben histeroskopi sonrası eşime burdan ilçeye kadar bu ağrı ile atla gidemem sana kaç kez dedim atı alma diye ağlamışım
Siz çok kibarmissiniz yaİki elimiz kanda olsa nezaketten ödün veremiyoruz demek ki
Canım benim doktor eğer benim kız beklerse ve ben sancjlara dayanabimirsem 38+2 gibi alırım dediKizlar ikinci gebelikte bebegi sezeryan olanlar kacinci hafta alincak bunlar konusulmaya baslandi mi doktorunuz tarafindan acaba
Bana 38 dedi canımKizlar ikinci gebelikte bebegi sezeryan olanlar kacinci hafta alincak bunlar konusulmaya baslandi mi doktorunuz tarafindan acaba
Benim kizimda da süslemiştik odayı ben doğumdan çıkana kadar süslemişler. Işıklı çikolata kolonya fln yptrmistim.Oğlumda hastane odasında susletecektim ama şansıma anlaşması bitmisti hastanenin biz de kendimiz süsledik kız kardeşim eltjm falan baya güzel olmuştu. İsimli falan yaptırmıştır, balonlar süsler... Çikolatayı isim yazdırmasın hosgeldin bebek diye almıştım ama bunda hicbir sey yaptirasjm yok. Haksızlık mı oluyor böyle bilmiyorum. Sadece çikolata ve kolonya mi olsa diyorum. Ya ağrıdan falan hicbirseye hevesim kalmadı. Eşim zaten sevmiyor böyle şeyleri gereksiz abartı ve masraf olduğunu düşünüyorKararsiz kaldım yaptıracağım desem yaptirma demez yaptıralım der ama hiç heyecanlanmiyor sinir oluyorum bende
Bizde hala konuşmadık doğumu ama 38.hafta icinde alınır benceKizlar ikinci gebelikte bebegi sezeryan olanlar kacinci hafta alincak bunlar konusulmaya baslandi mi doktorunuz tarafindan acaba
Hayır canım ismini bilmiyorum bu renkteyeken taşındıkAyy inşallah kabul eder canım ne güzel birlikte görmüşsünüz ilk anlarını
benim eşim ikizler, ben de ikizlerimbizim evliliğimiz kaç kişilik hesaplayın bakalım
hadi gözün aydın canım
canım oda çok güzel olmuş, duvarın rengini sen mi seçip boyadın acaba tam adını biliyor musun
Ben bir tanesine kayıt oldum aslında hemşire telefonumu aldı watsap grubuna dahil etti ama çalıştığım için hiç gidemedim. Amaa youtubeda gebe okulu videoları buldum onlara başlayacağım bir bakın istersenizAslında şu gebe kurslarına falan katılmak lazım posterlerini görmüştüm birkaç kez devlete gittiğimde
Siz hepiniz ben teekkkkkSiz çok kibarmissiniz yaben sezerysn da değil ama safra kesesi ameliyatı sonrası hastaneyi birbirine katmışım ağrım var şu hemşirelere şöyle ne ise yarıyorlar diye koridor boyu bağırmisim babam susturmaya çalıştıkça sen kapa çeneni sende onlardansın demişim
Bakayım canım teşekkür ederimBen bir tanesine kayıt oldum aslında hemşire telefonumu aldı watsap grubuna dahil etti ama çalıştığım için hiç gidemedim. Amaa youtubeda gebe okulu videoları buldum onlara başlayacağım bir bakın isterseniz
Canim benim ilki iyi geçmişti şükür insallah bu da öyle iyi geçer kötü hikayeleri bilerek okumuyorum eş geçiyorum. Kendim de hemşire olunca olacakları bilmek beni geriyor ama insallah iyi geçecek diye umut ediyorumBenim kizimda da süslemiştik odayı ben doğumdan çıkana kadar süslemişler. Işıklı çikolata kolonya fln yptrmistim.
Bunda bende de heves yok eşim de senin ki gibi hic sevmez bu tarz şeyleri aynı durumdayız yani.
Bunda saglikla alayim kucagima en az ağrısız acısız atlatayım dogum sürecini sonrasını inan duam o.
Ilki gibi olmasın insallah diye dua ediyorum. Evde bir bekleyen çocukta olunca aklımda onda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?