2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yaaa yarıldım o neyy yaa kısa keserden oyle olur işte nedir yaaa sanki marangoz ustası da sehpa felan yapiyorlar
Dusukden sonra narkozluyken bende dedim onu ya elinize saglik diye ne alakaysa
Narkoz işi zor ya ben histeroskopi sonrası eşime burdan ilçeye kadar bu ağrı ile atla gidemem sana kaç kez dedim atı alma diye ağlamışım

Benim dr da alttan bakmadı. Hep karından bakarak rahim uzunluğu iyi, erken doğum riski yok merak etme diyor.

Sezeryan olacaklara da bakiyorlar canim? Benim ilki sezeryan oldugu icin bu da öyle olacak.

Narkoz işi zor ya ben histeroskopi sonrası eşime burdan ilçeye kadar bu ağrı ile atla gidemem sana kaç kez dedim atı alma diye ağlamışım
Ben de rahim filmi sonrasında, sahilde olimposta olduğumu sanıyordum. Çadırdan çıkıp gelin deniz çok güzel diye bağırıyormuşum.

Sonda takılıyor tabiki uyusukken kaçırma falan olur sonuçta. Ama onu bana ikisinde de uyustuktan sonra taktılar ameliyathanede hicbirsey anlamadım. Uyusturmadan önce odada takılan da varmış onu konuşmak lazim sezeryansa tabi

İki elimiz kanda olsa nezaketten ödün veremiyoruz demek ki
Siz çok kibarmissiniz ya ben sezerysn da değil ama safra kesesi ameliyatı sonrası hastaneyi birbirine katmışım ağrım var şu hemşirelere şöyle ne ise yarıyorlar diye koridor boyu bağırmisim babam susturmaya çalıştıkça sen kapa çeneni sende onlardansın demişim

Benim kizimda da süslemiştik odayı ben doğumdan çıkana kadar süslemişler. Işıklı çikolata kolonya fln yptrmistim.
Bunda bende de heves yok eşim de senin ki gibi hic sevmez bu tarz şeyleri aynı durumdayız yani.
Bunda saglikla alayim kucagima en az ağrısız acısız atlatayım dogum sürecini sonrasını inan duam o.
Ilki gibi olmasın insallah diye dua ediyorum. Evde bir bekleyen çocukta olunca aklımda onda olacak

Hayır canım ismini bilmiyorum bu renkteyeken taşındık

Aslında şu gebe kurslarına falan katılmak lazım posterlerini görmüştüm birkaç kez devlete gittiğimde
Ben bir tanesine kayıt oldum aslında hemşire telefonumu aldı watsap grubuna dahil etti ama çalıştığım için hiç gidemedim. Amaa youtubeda gebe okulu videoları buldum onlara başlayacağım bir bakın isterseniz

Siz hepiniz ben teekkkkk diye inlettin ortalığı demek

Canim benim ilki iyi geçmişti şükür insallah bu da öyle iyi geçer kötü hikayeleri bilerek okumuyorum eş geçiyorum. Kendim de hemşire olunca olacakları bilmek beni geriyor ama insallah iyi geçecek diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…