- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.861
O normal canım büyüdükleri için hareketleri ağrılı olabilirBide noluyo biliyomusun bebek hareket ediyo normal ama birden böyle taş gbi ayağımı elimi neyse dayanıyor kenara ağrı yapıyor bide o
Yoo kuzum ağrısı değil böyle sabit kaliuo sert şekilde hatta dışardan bakan bile diyo niye toplaniyo taş gbi duruyor diyeO normal canım büyüdükleri için hareketleri ağrılı olabilir
Merhaba. Bizde herseyini yikadik bu son hafta, sadece yatak ortuleri kaldi. Simdilik kuruyanlari ust uste dolaba koydum, bugun isten donus ayni sekilde kuruyanlari toplarim, daha yerlestirecegiz ama once ütüsünü yapicagim , yika /ser/topla o bile bittirdi beniValla ben hazirladim kapagi kapali dolabin niye tozlansın kibana doktorum dogum cantanı hazırla artik dedi
Merhaba, benim oldugum ulkede online ders veriyorlar ebeler, bu da covid den dolayi online 2 senedir, ondan oncesinde hastanede yapiliyormus. O derslerde tum konulardan bahsediyorlar ve bedava oluyor bunlar cok isime yariyor, soru da sorabiliriz aklimiza ne geliyorsa, keske yuz yuze dersler olsa ama bu da iyi. Birde ozel bir "ebe" klinigi var, bedava kurslari icin basvurdum, oradanda bilgi aldim dogum hakkinda (normal/sezaryen) / hamilelikte seker hastaligi hakkinda mesela . Ozel ebe kligini parayla ders veriyor yuz yuze gitsemmi diye dusundum ama fiyatlar ucuyorAslında şu gebe kurslarına falan katılmak lazım posterlerini görmüştüm birkaç kez devlete gittiğimde
O hepimizde oluyor canım korkma bi tarafta toplanıp taş gibi oluyor dışarıdan da belli oluyor birkaç dakika sonra düzeliyor benim ikinci gebeliğim ikisinde de yaşadım bunu normal yani endişelenmeYoo kuzum ağrısı değil böyle sabit kaliuo sert şekilde hatta dışardan bakan bile diyo niye toplaniyo taş gbi duruyor diye
Sen başka bir doktora git o zaman canım bu kadar rahatsizsanYoo kuzum ağrısı değil böyle sabit kaliuo sert şekilde hatta dışardan bakan bile diyo niye toplaniyo taş gbi duruyor diye
Gidicem bakalım ya biraz evde dinlenerek bekliyorum gripimde geçmiyor hiç 10 gün oldu yaSen başka bir doktora git o zaman canım bu kadar rahatsizsan
Çok güzel heyecanlar canimm bunlar ben erken hazirlamistim simdi iyiki diyorum cunku yemek yaparken yoruluyorum su sıralar hep mola verip duruyorumMerhaba. Bizde herseyini yikadik bu son hafta, sadece yatak ortuleri kaldi. Simdilik kuruyanlari ust uste dolaba koydum, bugun isten donus ayni sekilde kuruyanlari toplarim, daha yerlestirecegiz ama once ütüsünü yapicagim , yika /ser/topla o bile bittirdi beni(birde ise gidip geliyorum, kocamda bu hafta cok yogundu sabah aksam calisti neredeyse) ütüsünü haftaya yaparim demistim cunku belim kopuyor ya kizlar O is bittince artik hepsi dolaba duzenle yerini alicak, ve artik sonunda hastane cantasina katmaya baslayacagiz bebek esyalarini o da baska bir heyecan
Magnezyum kullanıyor musun canım ??Gidicem bakalım ya biraz evde dinlenerek bekliyorum gripimde geçmiyor hiç 10 gün oldu ya
Benim de böyle oluyor. Bugün doktora sordum o taş gibi olan durum hiç geçmezse o doğum sancısı dedi, geçiyorsa sıkıntı yok dediYoo kuzum ağrısı değil böyle sabit kaliuo sert şekilde hatta dışardan bakan bile diyo niye toplaniyo taş gbi duruyor diye
Evet banada aynisini dedi doktorum hareket edince gecmiyorsa takip et dediBenim de böyle oluyor. Bugün doktora sordum o taş gibi olan durum hiç geçmezse o doğum sancısı dedi, geçiyorsa sıkıntı yok dedi
Bende yemek yaparken sandelye ile bitişik yaşıyorum sürekli oturarakÇok güzel heyecanlar canimm bunlar ben erken hazirlamistim simdi iyiki diyorum cunku yemek yaparken yoruluyorum su sıralar hep mola verip duruyorumdün bir de doktorum cantani hazirlayabilirsin artik diyince hic tozlanmadi benimkiler tertemiz dolabinda sahibini bekliyorlar eşler yardımcı Allah razı olsun onlardan
EvetMagnezyum kullanıyor musun canım ??
Benim de böyle oluyor. Bugün doktora sordum o taş gibi olan durum hiç geçmezse o doğum sancısı dedi, geçiyorsa sıkıntı yok dedi
Anladım canım ya. Şimdi nasılsın peki aynı mi2 gündür devlete gidiyorum hicbi sonuç yok özelde bizim burda çok pahalı maddiyat olarak gidemiyorum
Ohhh misss gibi vallaBende yemek yaparken sandelye ile bitişik yaşıyorum sürekli oturarakara tatilde az rahat ettim eşim evde olunca hadi sen taze fasülyeyi benden güzel yapıyorsun şu bu gazla mutfağı ona devrettim
Çok rahatsiz ediyorsa baska doktora gorun derim bende canim insallah gecer bu kasılmalar olmasin diye progestanla ilerledik bu haftalara kadar bizde
Allah yardımcınız olsun kuzu hemen çıkarsın inşallah hayırlısıyla minikte sabredebildigi kadar sabretsimKızlar ben hala hastanedeyim 13 ünde gelmiştim hala çıkarmadılar. Garantiye almak istiyorlar herhalde ben de gözetim altında olduğum için memnunum halimden. Doktorlar 34 e kadar dayanırsın diyorlar rahim ağzımda açıklık çok yok ama rahim ağzı uzunluğumu en son karından 20 mm ölçtüler.Genelde vajinal ultrasonla ölçüyorlardı ama. Hata payı ne kadar olur bilmiyorum. Biz her şeyi hazırladık, doğum çantası falan. Bu hafta sonu bebişin dolabını yerleştiricez. Ne olur ne olmaz diye. Doğumla ilgili hiç bişey söylemiyorlar bu sefer kafayı çikolata kistime taktılar.Çikolata kisti değil yumurtalık fibromu olduğunu düşünüyorlar. Konsey raporu bekliyorlar falan filan. Ben de durumlar böyle.
Allah yardımcın olsunKızlar ben hala hastanedeyim 13 ünde gelmiştim hala çıkarmadılar. Garantiye almak istiyorlar herhalde ben de gözetim altında olduğum için memnunum halimden. Doktorlar 34 e kadar dayanırsın diyorlar rahim ağzımda açıklık çok yok ama rahim ağzı uzunluğumu en son karından 20 mm ölçtüler.Genelde vajinal ultrasonla ölçüyorlardı ama. Hata payı ne kadar olur bilmiyorum. Biz her şeyi hazırladık, doğum çantası falan. Bu hafta sonu bebişin dolabını yerleştiricez. Ne olur ne olmaz diye. Doğumla ilgili hiç bişey söylemiyorlar bu sefer kafayı çikolata kistime taktılar.Çikolata kisti değil yumurtalık fibromu olduğunu düşünüyorlar. Konsey raporu bekliyorlar falan filan. Ben de durumlar böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?