2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya valla herşeyi denedim ama düne kadar hiç böyle agrimamisti ya resmen şiddetli ağrıyor ayrilcak

Ayy biraz öyle durum bakım bı yapsın inşallah fayda eder

İyi gelmedi mi şurup benim de oksuruk var iki gündur ozelliklere geceleri o surupdan alayim diyordum

Zeytinyağı pekmez karışımı yapıyorum kızıma ben öksürük artınca biraz cezveye koy erit sonra pekmezi karstr ılık ılık iç. Balgamlı öksürük ise bol ılık su canım
ben tereyag pekmez diye biliyorum .sende erit yazmissin tereyag mi demek istedin canim?

Sen baya uzun zamani unutmussun
Ben bebegi gordukten sonra dikis asamasinda artik biraz uyutuyoruz seni dediler dikim,sonda ve asansorle ciktigim kisim yok bende .ama tataga bir iki uc deyip tasidilar ordan sonra kendimdeydim

Evet canım valla el yakıyo resmen. İnşallah bi de emerler de mama masrafımız olmaz
Canım süt olsunda Allahın izniyle her sekilde veririz benim oğlum 3 aylıkken, 6 aylikken meme reddi yapti zorla verdim hahaj. Isırıp kanatiyordu sipa ama 2 yaşına kadar emzirdim olsun sütümüz, emmezse biber9nla, biberon almazsa damlalikla veririz

Bende de öksürük var , valla bide affedersin idrar kaciyor cok üzülüyorum .karabiber pekmez, tereyağ erit pekmez karabiber ins fayda eder.

Ya kızlar benim belim çok kötü ağrıyor bugün ya normalde bu denli değildi resmen uyutmuyor ya ayrılıyor ikiye sanki neden ki napsam geçer acil ya
Yatarken uzun süre aynı pozisyonda yatıyorsan ağrıyabilir bence arada pozisyon değiştir. Bi süre ağrın devam eder geçer. Benim sola yatmaktan sol yanım çürüdü neredeyse artık sağ, sol karışık yatıyorum. Kaan Kocatepe de yatabilirsiniz diyor sağa önemli olan sırtüstü yatmamakmış.
Bende de oluyor canım ben de şüphelendim örnek aldılar amniyon sıvısı çıkmadı. Mantar ya da idrar yolu enfeksiyonu yapabilir ya da idrar kaçırıyor olabiliriz bilmiyorum. Ben yeni fitil kullandım tekrar benim sarı akıntım da vardı doktor fitil verdi yine. Ondan sonra durdu tüm akıntılarım.

Günaydin kizlar, bir sikayetim var bugun. Birkac gundur uyandigimda ellerim ozellikle parmaklarim sis uyaniyorum, bu sislik agri hissi bile veriyor, bu hafta doktor kontrolum var doktoruma danisacagim (vucudun baska yerlerinde siskinlik yok, ayaklar, bacaklar normal). Sizlerde oldumu ? nedenleri ne olabilir? tabi insandan insana degisir ama fikir edinmek istedim.
Birde bu gece sag tarafimda uyudum, sag gogsumde ezilmis o aciyor simdi.

Kızlar sabah yetti artık diyip acile gittik tekrardan . Galiba bi çözüme kavuştum . Acil doktoru hemen goguse yonlendirdi beni Allah razi olsun doktorlar hemen yer açtılar direk girdim hemen. Covid testi , domuz gribi testi ve kan aldilar. Baktim sonuclarim çıkmış domuz gribi degilim sukur ki
Sansima da karaciger enzimlerime de bakmis persembe bir daha kan verecektim enzimlerimde düşmüş normale geliyor . Bi crp 6 çıkmış buna da insallah antibiyotik vermez

Idrar kacırma bende de var ama şöyle. Normalde yok oksururken yok birden geliveriyor azcık hissediyorum
Valla oksururken cok öksürüyorum artik bikac oksurukten sonra baya minik damla değil biraz 1 liradan fazla sonra devam ederse bi müdahale ettiririm ben vajinal estetikte istiyorum hahaha.

Çıktınız mi hastaneden hala yatıyor musunuz?

Robot süpürgeye ihtiyacım var ama benimkide gereksiz buluyo delircem
Bizim bir robot supurge birde elektrikli supurge var. Robotla hayat cok rahat tavsiye ederim, sadece ortaliktaki sandalye kucuk halilar kaldiriyorum sag olsun heryerin tozunu aliyor, tavsiye ederim, bebek gelincede isimize yariyacak, birde yer silme modu var ama nedense kendimiz silmeyi tercih ediyoruz.
Elektrikli supurgemiz yeni bozuldu, simdi yeni ariyorum kablosuz elektrikli bir model, koltuklari, yatak/dosekleri supurmek icin, evin kenarlarini... fiyatlar ucmus aradik aradik hala bulamadik iyi ve uygun fiyata bir model. Birde aklimda buharli temizlememe makinesi var oda olsa rahatliyacagim bebek olunca bakariz artik, simdilik kablosuz supurge ariyoruz o robot kenarlari iyi almiyor illaki klasik bir supurge borusuyla evin kenarlarinda gecmek lazim, ya da koltuklari/mobilyalari kaldirip arkasindan gecmek.

Bizdede oyle gercekten robot + kablosuz supurge lazim.
Benim robot supurge var birde klasik elektrikli supurge vardi o bozuldu simdi arayistayiz kablosuz bir model robotumuza arkadas (koltuklar/yataklar/mobilya alti icin gerekli)

Bende özellikle sabaha karşı wcye uyandığımda ellerimi kapatamiyorum sislikten hafif yanma ve Ağrı'da oluyor son ayların odemine bağlıyorum

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…