- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.081
Sen baya uzun zamani unutmussun
Ben bebegi gordukten sonra dikis asamasinda artik biraz uyutuyoruz seni dediler dikim,sonda ve asansorle ciktigim kisim yok bende .ama tataga bir iki uc deyip tasidilar ordan sonra kendimdeydim
Ya valla herşeyi denedim ama düne kadar hiç böyle agrimamisti ya resmen şiddetli ağrıyor ayrilcak
Çok iyi anlıyorum aynı ağrılar beni de yokluyor zaman zaman hiçbir şey ise yaramıyorsa doktora da sor bir istersen belki işe yarayacak bir şeyler önerir cok geçmiş olsun
Ben yaptım canım. 4 yada 5 cm açılmadan sonra epiduralimi yaptılar. Cidden rahatlattı sancıları cok yüksek hissetmedim ama ıkınma hissi zorladı. Yani açılma tamamlandıktan sonra sancın pik oldugunda ıkınman gerekiyor sancının ne zaman pik yaptığını hissedemiyorsun. En son karnıma baskı yapıp epizyo kesinini atıp o şekilde dogumu tamamladımKızlar daha önce epidural normal doğum yapan var mı? Ya da araştıran tavsiye eder misiniz?
Valla ben de düşünmüyor değilim ama ameliyat cok korkutuyorValla oksururken cok öksürüyorum artik bikac oksurukten sonra baya minik damla değil biraz 1 liradan fazlasonra devam ederse bi müdahale ettiririm ben vajinal estetikte istiyorum hahaha.
cunku yurt disinda durumlar ayni, demek istedigim herkes kendi ulkesinde oyle yasiyor artik magzarlarda insanlar geziyor bunu esime hep demisimdir insanlarin elinde maksimum bir kucuk paket oluyor alis veris merkezinde. Avantajli geliyor Turkiyeye giden turistler icin ondan oyleler, kendi ulkelerinde cogu insan paket paket alamiyor indirimler disinda. Keske sartlar degisse ve bu heryerde boyle, calisan insana bile. Herseye simdilerde zam zam zam...Gecen gun markantalya daydım. Bebek icin birseyler baktim hersey ates pahasi.zaten heryer yabancı Türkler bakip bakip cikarken turistler sepetlerle geziyorlar. Neyse oturayim dinleneyim dedim yanimda kocaman bir sepet kiyafet var.ben denenmis reyona kaldirilacak kiyafet sandım . Kucuk kiz geldi turist sepetin başına.bunlar senin mi diye sordum evet dedi ben şok.hatta resmini cektim onlarin aldiklarinda gozumuz yok ama biz niye böyle olamiyoruz diye moralim bozuldu gercekten.
İyiyim Şükür7 den sonra bikac saat uyumuşum mecbur kalktım kızımi servise yetistrmem gerekiyordu. Dediğin gibi günler yaklaştıkça uykular haram sonrasi zaten haramCanım artık hsftalarimiz geldiği için uyanıyorum sürekli sabah da sancı girdi çok kötü karnım kaskatı. Çocukta kalktı hava buz gibi burada.kalorifer ya da doğal gaz yok. Kayinvslideme gidiyoruz biz her gün ben çok hareket edemiyorum diye bu kadar erken gitmemek için çocuğu yatakta oylamaya çalışıyorum sen nasılsın gece uyuyamadın sanirim
Bende idrar sanıyorum bu bakiyorum akıntı su gibi beyazIdrar kacırma bende de var ama şöyle. Normalde yok oksururken yok birden geliveriyor azcık hissediyorum
Ayy evet tereyağ yazacaktım zeytinyağı yazmışım çok pardonben tereyag pekmez diye biliyorum .sende erit yazmissin tereyag mi demek istedin canim?
Yani elbette öyle. Benimde eşimin dedesi falan gelmisti ilk zamanlar köyden birde kusuyorum fenayım çok zor olmuştu. Niyet önemli gelen kişide ona katılıyorum. Artık kimse gelmiyor arkadaşlarım bile sen telaş yaparsin diye gelmediler ayakta kalma diyeAntalya da olmanin yararlari oldugu gibi zararlari da vartatile gelen bize de geliyor ilk basinda gelenler kanamam oldugunu ve annemde kaldigimi bile bile israrla gekdiler cok aglamistim ama bunlara kizmadim hamile oldugumu bile bilmiyorlardi geldiklerinde de tedirgin oldular neden soylemedin diye . Onemli olan karsindakinin niyeti
Ya amniyon sıvısı olduğunu sanmıyorum canım ya bence böyle az az gelmez.Bende idrar sanıyorum bu bakiyorum akıntı su gibi beyaz
Öyle orasıİyiyim Şükür7 den sonra bikac saat uyumuşum mecbur kalktım kızımi servise yetistrmem gerekiyordu. Dediğin gibi günler yaklaştıkça uykular haram sonrasi zaten haram
Hayirlisi olsun , saglikla gelsin bebisKorkuyorum aslında ama bu sabah uyandik eşime dedimki ben galiba normal doğumdan korkuyorum.Sonra doktor bunları dedimİcime doğmuş herhalde
Yaa düzelir canım korkma hastanedesin ellerinden geleni yaparlar. Sancın falan yoksa nst de rahat olKızlar sabah okula gitmek için hazırlandım son lavaboya gireyim dedim bir de baktım kanamahastaneye yatırdı doktorum kanama alanı görüldü rahimde bakalım nasıl olacak
Canım korkma haftan fena değil inşallah bir şey olmazKızlar sabah okula gitmek için hazırlandım son lavaboya gireyim dedim bir de baktım kanamahastaneye yatırdı doktorum kanama alanı görüldü rahimde bakalım nasıl olacak
Bende ayni duruyorum masumlar apartmanindaki suduklu gulben gibi oldum diyorum eşimeBende de öksürük var , valla bide affedersin idrar kaciyor cok üzülüyorum.karabiber pekmez, tereyağ erit pekmez karabiber ins fayda eder.
Yok değil tabi ki. Kanamasız olur dogum canımKanama demek doğum mu demek kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?