2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar hastane ve sonrası için pijama takımı almıştım, bir tane de gecelik beğendim hiç geceliğim yoktu. Dün gece karnım o kadar şişmişti ki pijamalarım çok sıktı, keşke geceliğim olsa dedim. Herkes gecelik çok kullanılmıyor dedi ama şimdiden çok sıcak basıyor bana kullanırım diye düşünüyorum.
Bu takımın sadece geceliğini aldım, set değil. L beden aldım inşallah olur.

Sagol canım ya zaten ne bel ağrım nede kasik ağrım hiç gecmiyo biraz is yaptım şimdi bebek aşırı vurmaya başladı kasıklarım ağrıyor belim zaten berbat
Çok iyi anlıyorum aynı ağrılar beni de yokluyor zaman zaman hiçbir şey ise yaramıyorsa doktora da sor bir istersen belki işe yarayacak bir şeyler önerir cok geçmiş olsun

Kızlar daha önce epidural normal doğum yapan var mı? Ya da araştıran tavsiye eder misiniz?
Ben yaptım canım. 4 yada 5 cm açılmadan sonra epiduralimi yaptılar. Cidden rahatlattı sancıları cok yüksek hissetmedim ama ıkınma hissi zorladı. Yani açılma tamamlandıktan sonra sancın pik oldugunda ıkınman gerekiyor sancının ne zaman pik yaptığını hissedemiyorsun. En son karnıma baskı yapıp epizyo kesinini atıp o şekilde dogumu tamamladım
Valla oksururken cok öksürüyorum artik bikac oksurukten sonra baya minik damla değil biraz 1 liradan fazla sonra devam ederse bi müdahale ettiririm ben vajinal estetikte istiyorum hahaha.
Valla ben de düşünmüyor değilim ama ameliyat cok korkutuyor

cunku yurt disinda durumlar ayni, demek istedigim herkes kendi ulkesinde oyle yasiyor artik magzarlarda insanlar geziyor bunu esime hep demisimdir insanlarin elinde maksimum bir kucuk paket oluyor alis veris merkezinde. Avantajli geliyor Turkiyeye giden turistler icin ondan oyleler, kendi ulkelerinde cogu insan paket paket alamiyor indirimler disinda. Keske sartlar degisse ve bu heryerde boyle, calisan insana bile. Herseye simdilerde zam zam zam...

İyiyim Şükür7 den sonra bikac saat uyumuşum mecbur kalktım kızımi servise yetistrmem gerekiyordu. Dediğin gibi günler yaklaştıkça uykular haram sonrasi zaten haram

Yani elbette öyle. Benimde eşimin dedesi falan gelmisti ilk zamanlar köyden birde kusuyorum fenayım çok zor olmuştu. Niyet önemli gelen kişide ona katılıyorum. Artık kimse gelmiyor arkadaşlarım bile sen telaş yaparsin diye gelmediler ayakta kalma diye

Kızlar sabah okula gitmek için hazırlandım son lavaboya gireyim dedim bir de baktım kanama hastaneye yatırdı doktorum kanama alanı görüldü rahimde bakalım nasıl olacak
Yaa düzelir canım korkma hastanedesin ellerinden geleni yaparlar. Sancın falan yoksa nst de rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…