2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sekeri yukselenlerde bacaklar sisiyor ama sen sadece elim diyorsun bilemedim. Yinede kontrolunde sormakta fayda var canim .

Bende burdaki yorumlardan onu fark ettim.
Benim oldugum ulkede tam tersi normal doguma cok daha fazla yer veriyorlar, doktorlar bu konuda kadinlari korkutmamayi calisiyor ve cesaret veriyorlar. Ben mesele sakayla basarabilirmiyim doktor diyorum, o da tabiki diyor % hatirlamiyorum ne kadar dedi ama cogunlukla normal dogum yapiyoruz dedi burada. Bende baska yurt disi ulkesinde dogdum buyudum (dogdugum ulkede sezaryene yonlendiriyorlar cok) , simdide baska bir ulkedeyim cogu sey farkli geciyor. Baska birseyde, Turkiyede cok daha kontrol ediyorlar sanki, cok daha takip ediyorlar bu da iyi birsey. Burda ben sizlerden gorup arastirip okumasam bazi seyleri doktor geregi gormedigi icin bahsetmiyor hic. Hersey iyi gittinden tabi strese sokmak istemiyorlar belki ama burda okuyup merak edip bende ona sorular soruyorum.

Benim derdim simdi baska, benim istegim normal dogum olsun, bebegim ve ben saglikli olalim da en onemlisi.
Simdilik boyle ilerliyoruz, ama benim Turkiyede yasayanlara sorum sizlerde oluyormu aile baskisi gibi birsey, demek istegim halalar teyzeler hep bir yorum yapiyor telefonda konustugum zaman sakayla karisik sende normal doguracaksin falan diye baski yapiyorlar, bizde dogurduk catir catir diye, sanki sezaryen olunca anne olunmuyor, bu dusunceler beni rahatsiz ediyor, bu halalar teyzelerde yurt disinda yasiyorlar (gencliginde gitmisler yurt disina ya da orda buyuduler), o yuzden mantiklari degisik, tam geri kafali kalmislar.... uzucu bir durum, beni dogumum iyi gecsin diye dua edeceklerini oyle boyle laflar sokuyorlar bende uzuluyorum dogum yaklastikca telefonlari acasim bile gelmiyor. Sanki anne olunmuyor dedigim gibi insani korkutuyorlar, birde sezaryen gecirmis olanlar bilir aci cekilir, ameliyat sonucta sanki laylaylom dogum gibi geliyor onlarin kulaginda.
Bu durumda ne yapmaliyim ? konussam fayda etmez, onerileriniz var mi kizlar? bende burda dertlesiyorum icimi dokuyorum cunku genclerde ayni sekil gondermeler yapiyorlar kuzenler olsun doguran akrabalar olsun.. Benim icin saglikla gelsin bebisler bundan onemlisi yok ama insanin moralini bozuyorlar sanki madalya aldilar kendileri

Bizdede oyle gercekten robot + kablosuz supurge lazim.
Benim robot supurge var birde klasik elektrikli supurge vardi o bozuldu simdi arayistayiz kablosuz bir model robotumuza arkadas (koltuklar/yataklar/mobilya alti icin gerekli)
Aynen simdi hamile halimle robotla idare ederim doğumdan sonra digeri de sart . günlük olarak robot haftada bir normal supurge sart

Yani normal doğum tercihten cok nasip bence. Benim oglum ters geldi napayim catir catir dogurdum demek icin sakat mi biraksaydik. Benim cevremde normal doğum yapan coook nadir var .tabi annelerimiz teyzelerimizi kastedmiyorum kendi yasitlarim arkadas ve kuzenler icin diyorum.hic kimse de keske normal olsaydi demiyor.normal dogum yapmak isteyeni de tebrik ediyorlar cesareti icin.
Galiba cevre cok etkiliyor bu durumu . Sen ve doktorun en iyisine karar verirsiniz bence disariya kulaklarini tika. Doktor uygun gormezse kimseye laf düşmez.

Sen baya azalttın şükür bugünlere geldin Dilek ne korkuttu bizi nazlı kızın İpek doğru hatırlıyorum dimi. Bizim ablada İpek istiyor birde Nil.
Aynen İpek canım valla kprkuttj hala da korkutuyor bugun karnım sürekli kasiliyor hareketlerini de çok az hissediyorum gelecek ama gelene kadar canımızı okuyacak. Ben oğluma hiç işim sormadım zaten daha 3.5 yaşında söylemezdi herhalde. Okan ve İpek gayet uyumlu duruyor

Benim de aynı. Mesane pedi aldım çok güzel oldu .onlari sık değiştiriyorum. Benimde suyum normal o yüzden merak etmiyorum idrar bu

Ay kıyamam benim akraba ve kız arkadaşlar tüm Rusyada yaşıyorlar. Bizim orda öncelikle normal doğum öneriyorlar. Zaten tüm kiz arkadaşlar normal doğum yapmışlar .Ben sezaryen istiyorum inşallah öyle de olacak çünkü kız hala makat geliş geliyor .ama asla ve asla hiç kimse ağzı bile açmadı yani normal doğum yap falan filan . Bence herkese sustur . Bu senin hayat senin bebek senin vücut. Nasıl doğru düşünüyorsun öyle yap. Benim eşim sadece normal doğum yap diyor çünkü korkuyor ben ameliyatta girecem ama normal doğum şuan imkansız artık kabul edecek

Kızlar selam bugün kontrolüm vardı. Hersey yolunda 2100 gram ,makat geliş hala nst da temiz .2 hafta sonra kontrol. Ama ben bugün neler neler yaptım Bi kuaföre uğradım saçları kestirdim ağda yaptım sonra migrosa Bi girdim kocaman şişe cips pringles , 2 litre fanta ve 500gr çilekli yoğurt hepsi bitirdim bu ne oluyor yaaa annem şokta ama Asya hanım çok istemiş galiba ne yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…