- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.101
Sekeri yukselenlerde bacaklar sisiyor ama sen sadece elim diyorsun bilemedim. Yinede kontrolunde sormakta fayda var canim .Günaydin kizlar, bir sikayetim var bugun. Birkac gundur uyandigimda ellerim ozellikle parmaklarim sis uyaniyorum, bu sislik agri hissi bile veriyor, bu hafta doktor kontrolum var doktoruma danisacagim (vucudun baska yerlerinde siskinlik yok, ayaklar, bacaklar normal). Sizlerde oldumu ? nedenleri ne olabilir? tabi insandan insana degisir ama fikir edinmek istedim.
Birde bu gece sag tarafimda uyudum, sag gogsumde ezilmis o aciyor simdi.
Nar de sancı çıkmadı ama rahim içinde kanama akanı çıktıYok değil tabi ki. Kanamasız olur dogum canım
Benimki kuru öksürük yaCanım bogazi yumusatiyor o konuda cok iyi oksurugum kuru olsaydı acıdan kıvranırdım. Benim sorunum doluluk
Kiz 1 lira nolcak benim baya geliyor gunde 3 degistiriyorum ben ic camasiriValla oksururken cok öksürüyorum artik bikac oksurukten sonra baya minik damla değil biraz 1 liradan fazlasonra devam ederse bi müdahale ettiririm ben vajinal estetikte istiyorum hahaha.
Benim gebelik başlarında vardı kanama alanım.iğne ve fitil kullanıp bol bol dinlendim sonra düzeldiNar de sancı çıkmadı ama rahim içinde kanama akanı çıktı
Bende burdaki yorumlardan onu fark ettim.Ben bazen doktorların sezaryana bile isteye yönlendirdiğini düşünüyorum açıkçası. Normal doğum için cesaretlendiren doktoru çok az gördüm duydum. Türkiye'de adeta sezaryen doğum normal oldu vajinal doğum ise tam tersi
Aynen simdi hamile halimle robotla idare ederim doğumdan sonra digeri de sart . günlük olarak robot haftada bir normal supurge sartBizdede oyle gercekten robot + kablosuz supurge lazim.
Benim robot supurge var birde klasik elektrikli supurge vardi o bozuldu simdi arayistayiz kablosuz bir model robotumuza arkadas (koltuklar/yataklar/mobilya alti icin gerekli)
Allah allah bu haftalarda neden olur ki acaba hamileligin baslarinda var miydi kanaman canim? Ne dediler bu duruma.Nar de sancı çıkmadı ama rahim içinde kanama akanı çıktı
Öyle olduğunu düşünmüyorum canım zaten ben. Sadece idrar değil eminim onu demek istedimYa amniyon sıvısı olduğunu sanmıyorum canım ya bence böyle az az gelmez.
Sen baya azalttın şükür bugünlere geldin Dilek ne korkuttu bizi nazlı kızın İpekÖyle orasıaman dogsunlar da hayırlısıyla
Yani normal doğum tercihten cok nasip bence. Benim oglum ters geldi napayim catir catir dogurdum demek icin sakat mi biraksaydik. Benim cevremde normal doğum yapan coook nadir var .tabi annelerimiz teyzelerimizi kastedmiyorum kendi yasitlarim arkadas ve kuzenler icin diyorum.hic kimse de keske normal olsaydi demiyor.normal dogum yapmak isteyeni de tebrik ediyorlar cesareti icin.Bende burdaki yorumlardan onu fark ettim.
Benim oldugum ulkede tam tersi normal doguma cok daha fazla yer veriyorlar, doktorlar bu konuda kadinlari korkutmamayi calisiyor ve cesaret veriyorlar. Ben mesele sakayla basarabilirmiyim doktor diyorum, o da tabiki diyor % hatirlamiyorum ne kadar dedi ama cogunlukla normal dogum yapiyoruz dedi burada. Bende baska yurt disi ulkesinde dogdum buyudum (dogdugum ulkede sezaryene yonlendiriyorlar cok) , simdide baska bir ulkedeyim cogu sey farkli geciyor. Baska birseyde, Turkiyede cok daha kontrol ediyorlar sanki, cok daha takip ediyorlar bu da iyi birsey. Burda ben sizlerden gorup arastirip okumasam bazi seyleri doktor geregi gormedigi icin bahsetmiyor hic. Hersey iyi gittinden tabi strese sokmak istemiyorlar belki ama burda okuyup merak edip bende ona sorular soruyorum.
Benim derdim simdi baska, benim istegim normal dogum olsun, bebegim ve ben saglikli olalim da en onemlisi.
Simdilik boyle ilerliyoruz, ama benim Turkiyede yasayanlara sorum sizlerde oluyormu aile baskisi gibi birsey, demek istegim halalar teyzeler hep bir yorum yapiyor telefonda konustugum zaman sakayla karisik sende normal doguracaksin falan diye baski yapiyorlar, bizde dogurduk catir catir diye, sanki sezaryen olunca anne olunmuyor, bu dusunceler beni rahatsiz ediyor, bu halalar teyzelerde yurt disinda yasiyorlar (gencliginde gitmisler yurt disina ya da orda buyuduler), o yuzden mantiklari degisik, tam geri kafali kalmislar.... uzucu bir durum, beni dogumum iyi gecsin diye dua edeceklerini oyle boyle laflar sokuyorlar bende uzuluyorum dogum yaklastikca telefonlari acasim bile gelmiyor. Sanki anne olunmuyor dedigim gibi insani korkutuyorlar, birde sezaryen gecirmis olanlar bilir aci cekilir, ameliyat sonucta sanki laylaylom dogum gibi geliyor onlarin kulaginda.
Bu durumda ne yapmaliyim ? konussam fayda etmez, onerileriniz var mi kizlar? bende burda dertlesiyorum icimi dokuyorum cunku genclerde ayni sekil gondermeler yapiyorlar kuzenler olsun doguran akrabalar olsun.. Benim icin saglikla gelsin bebisler bundan onemlisi yok ama insanin moralini bozuyorlar sanki madalya aldilar kendileri
Hmmmm evet benimki belden canim. Oo genel de o kadar sure ayilamiyor musun demek ,bebek icin kötüymüş ya.Ama sen belden uyuşturulmuştun değil mi ben genel uyutuldum
Canım bizi haberdar et durumdan. Sakin ol inşallah önemli birşey değildirKızlar sabah okula gitmek için hazırlandım son lavaboya gireyim dedim bir de baktım kanamahastaneye yatırdı doktorum kanama alanı görüldü rahimde bakalım nasıl olacak
Aynen İpek canımSen baya azalttın şükür bugünlere geldin Dilek ne korkuttu bizi nazlı kızın İpekdoğru hatırlıyorum dimi. Bizim ablada İpek istiyor birde Nil.
MaşallahYaaa ne kadar kibar duruyor maşaAllahgöbek değil de bebek olduğunun anlasılmaması imkansız bence
Baksana benim şu koca göbeğimi bile görmemezlikten geliyorlar kız zorla kaldırıyorum bazen
Benim de aynı. Mesane pedi aldım çok güzel oldu .onlari sık değiştiriyorum. Benimde suyum normal o yüzden merak etmiyorum idrar buArkadaşlar bende birkaç gündür iç çamaşırım da aşırı ıslaklık var baya su gibi akışkan , idrar olsa anlarım değil . Doktora gittim suyun normal dedi fitil verdi ama günde 3-4 defa çamaşır değiştiriyorum bazen hala akıntı var. Aynısı olan var mı
Naptin canim nasil oldunKızlar sabah okula gitmek için hazırlandım son lavaboya gireyim dedim bir de baktım kanamahastaneye yatırdı doktorum kanama alanı görüldü rahimde bakalım nasıl olacak
Ay kıyamamBende burdaki yorumlardan onu fark ettim.
Benim oldugum ulkede tam tersi normal doguma cok daha fazla yer veriyorlar, doktorlar bu konuda kadinlari korkutmamayi calisiyor ve cesaret veriyorlar. Ben mesele sakayla basarabilirmiyim doktor diyorum, o da tabiki diyor % hatirlamiyorum ne kadar dedi ama cogunlukla normal dogum yapiyoruz dedi burada. Bende baska yurt disi ulkesinde dogdum buyudum (dogdugum ulkede sezaryene yonlendiriyorlar cok) , simdide baska bir ulkedeyim cogu sey farkli geciyor. Baska birseyde, Turkiyede cok daha kontrol ediyorlar sanki, cok daha takip ediyorlar bu da iyi birsey. Burda ben sizlerden gorup arastirip okumasam bazi seyleri doktor geregi gormedigi icin bahsetmiyor hic. Hersey iyi gittinden tabi strese sokmak istemiyorlar belki ama burda okuyup merak edip bende ona sorular soruyorum.
Benim derdim simdi baska, benim istegim normal dogum olsun, bebegim ve ben saglikli olalim da en onemlisi.
Simdilik boyle ilerliyoruz, ama benim Turkiyede yasayanlara sorum sizlerde oluyormu aile baskisi gibi birsey, demek istegim halalar teyzeler hep bir yorum yapiyor telefonda konustugum zaman sakayla karisik sende normal doguracaksin falan diye baski yapiyorlar, bizde dogurduk catir catir diye, sanki sezaryen olunca anne olunmuyor, bu dusunceler beni rahatsiz ediyor, bu halalar teyzelerde yurt disinda yasiyorlar (gencliginde gitmisler yurt disina ya da orda buyuduler), o yuzden mantiklari degisik, tam geri kafali kalmislar.... uzucu bir durum, beni dogumum iyi gecsin diye dua edeceklerini oyle boyle laflar sokuyorlar bende uzuluyorum dogum yaklastikca telefonlari acasim bile gelmiyor. Sanki anne olunmuyor dedigim gibi insani korkutuyorlar, birde sezaryen gecirmis olanlar bilir aci cekilir, ameliyat sonucta sanki laylaylom dogum gibi geliyor onlarin kulaginda.
Bu durumda ne yapmaliyim ? konussam fayda etmez, onerileriniz var mi kizlar? bende burda dertlesiyorum icimi dokuyorum cunku genclerde ayni sekil gondermeler yapiyorlar kuzenler olsun doguran akrabalar olsun.. Benim icin saglikla gelsin bebisler bundan onemlisi yok ama insanin moralini bozuyorlar sanki madalya aldilar kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?