- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.401
O kadar sevindim ki aysuncum senin adına güzel haber alacağına eminim bir sürü embriyon oluşmuş rabbim güzel haberlerini getirsin bize seninle konuştuğuma çok sevindim kopmayalım nolur beni habersiz bırakma. Allah yardımcın olsumCanimmmmm uzun süredir girmiyordum siteye...
Bir gireyim dedim gözlerim eskileri aradi ve sana bakayim dedim ne guzel haberinle karsilastimRabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canimm
Ben de en sonki negatifimden sonra havuz yaptirdim 5 embriyom donduruldu son kez onlari sırayla alacagim ya bebis gelecek ya da bu isin peşini bırakacağım....p.tesi transfer oldum ben de bugün 3.gunum

Benim de annemden dönüşü kayınvalidemler gelecek ne kadar kalırlar bilmiyorum bile
 Benim de annemden dönüşü kayınvalidemler gelecek ne kadar kalırlar bilmiyorum bile
 .zaten kalkmam yasak nerede yatarim bilmiyorum artık.antalta da yaşamanın zararlari .eş tarafindan tatil kafasıyla gelen çok oluyor
.zaten kalkmam yasak nerede yatarim bilmiyorum artık.antalta da yaşamanın zararlari .eş tarafindan tatil kafasıyla gelen çok oluyor
 salsam dışarı bulamaz mi yuvasini
salsam dışarı bulamaz mi yuvasini 

bugünler de hayırlısıyla gececek inşallah
 bugünler de hayırlısıyla gececek inşallah