2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Ahh tam macera dolu bir bayram geçecek o zaman 😂bana da kesin can sıkacaklar geçerli bir bahane bulamazsak çünkü hamileliği onlardan kimse bilmiyor 🙈bilseler tam bir kaos, kp başlar sürekli arayıp aman bunda düzgün doktora gidin aman önceki gibi kaybetmeyin aman şunu yemezsin kesin ondan böyle oluyor kv de öğrendiği ilk günden her gün arayıp cinsiyet belli oldu mu sorusu diyoruz en az 3 aya belli olmaz ama yok her gün mü sorulur mübarek 😂
Ayy sorma sorma 🙈 benimki de dün laf sokuyor erkekse iyi kızlar kaprisli aynı senin gibi olur diyor 🤪 gitsem konuşsam hastanelik olacak başıma bela olacak ayılması bayılması var benimkinin sabır dileyin bol bol rapor vereceğim mutlaka 1 haftalık 😂
Seninkini de hayal edemiyorum diyecekler bize gelmediler anasına gitti beğenmiyor bizi derler 🤣

Ahahahha Rabbim bütün bütün sabır duygularını sana göndersin inşallah kardeşim 😂 Benim de annemden dönüşü kayınvalidemler gelecek ne kadar kalırlar bilmiyorum bile😐😐
Çok sabırlıyım da o sabır bitti eşim için biraz susmam gerekecek herhalde hep saygıdan susuyoruz sabır gösteriyoruz ne olacak bakalım 🤔

Yok artık ya o ne öyle hadi anne babayı analdık da sen nasıl yetişeceksin gebe halinle 100 kişiye bir de yaz günü ay sinir oldum senin adına. Ay söyle kayınvalidene amca yenge ne gereği var 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Birlikte tatile gideceklermis ordan yanıma geçip bir hafta kalacaklar.Canim eşime birlikte benim memleketimde yasadigimizdan sesimi pek çıkarmıyorum .kendi memleketine tasinmamiz için bahane arıyor hiç o topa girmem. Zaten kalkmam yasak kendileri yer içerler onlar gittikten sonra da halıları yıkamaya veririm temizlikçi tutarım. Napiyim başka çare yok 🤷 o zmn benim hamilelik durumu yoktu inşallah vazgecerler ama sanmıyorum 😅

Ayy sorma sorma 🙈 benimki de dün laf sokuyor erkekse iyi kızlar kaprisli aynı senin gibi olur diyor 🤪 gitsem konuşsam hastanelik olacak başıma bela olacak ayılması bayılması var benimkinin sabır dileyin bol bol rapor vereceğim mutlaka 1 haftalık 😂
Seninkini de hayal edemiyorum diyecekler bize gelmediler anasına gitti beğenmiyor bizi derler 🤣
Valla arkamızdan ne derler bilmiyorum ama eşimin yüzüne yorum yapamazlar ondan çekinirler o konuda benimle ilgili haksız yere yorum yaptırmaz 🙈neyse işin sonunda mutlu olacaklar ama ne yapalım ağızları durmaz dursa söyler bu olaylar olmazdı 😅

Benimde agustosda gelicekler annesi babası bekar ablası abisi amcası yengesi 3 çocuğu 🤯.zaten kalkmam yasak nerede yatarim bilmiyorum artık.antalta da yaşamanın zararlari .eş tarafindan tatil kafasıyla gelen çok oluyor
O ney öyle tövbeler olsun 😳😳kaç kişi gelecek öyle 🤭

Valla arkamızdan ne derler bilmiyorum ama eşimin yüzüne yorum yapamazlar ondan çekinirler o konuda benimle ilgili haksız yere yorum yaptırmaz 🙈neyse işin sonunda mutlu olacaklar ama ne yapalım ağızları durmaz dursa söyler bu olaylar olmazdı 😅
Aman biz huzurlu olalım da onlar konuşsunn 😅

Valla bak bu işi hallet sen ya eşine söyle ya kayınvalidene rahat edemiyorum de amca yenge de düşünemiyor mu kalkması bile yasak olan hamile kadına biz niye gidiyoruz diye. Madem Antalya hevesiniz var gidin otele anacım
Otele gitcekler de kesmiyor demekki.😂birde şu geline eziyet edelim diyorlar demekki .ay vallahi ben antalyaliyim bizde aile ilişkileri relax .genelleme yapmak istemiyorum ama gerçekten Karadeniz insanları zor oluyor ya da eşimin tarafı böyle. Anne babaya laf söylemek saygısızlık gibi görüyorlar. Biz çok rahat söyleriz şöyle yapalım böyle yapalım diye . Mesela haber vermeden 1000 km yolu geliveriyorlar.esime uyar haberli gelsinler diyorum kötü bir şey gibi söylemiyor .ben olsam annemi uyarirdim.yilda bir kere geliyorlar diye sesimi çıkarmıyorum ama aynı yerde yasasaydik sorun çıkartırdim.

Otele gitcekler de kesmiyor demekki.😂birde şu geline eziyet edelim diyorlar demekki .ay vallahi ben antalyaliyim bizde aile ilişkileri relax .genelleme yapmak istemiyorum ama gerçekten Karadeniz insanları zor oluyor ya da eşimin tarafı böyle. Anne babaya laf söylemek saygısızlık gibi görüyorlar. Biz çok rahat söyleriz şöyle yapalım böyle yapalım diye . Mesela haber vermeden 1000 km yolu geliveriyorlar.esime uyar haberli gelsinler diyorum kötü bir şey gibi söylemiyor .ben olsam annemi uyarirdim.yilda bir kere geliyorlar diye sesimi çıkarmıyorum ama aynı yerde yasasaydik sorun çıkartırdim.
Ayy okudum seninkide Allah yardımcın olsuuunn :olamaz::skandal:

Merakimdan soruyorum affedin de siz hamilesiniz ve bu kdar kalabalik neden geliyorlar? Amac ne?
Hamile olmadan bu planı yapmışlardı. Pek plandan doneceklerini sanmıyorum. Daha önce habersiz geldikleri için eşimle tartıştım (geldikleri dönemde İstanbul'dan üniversite arkadaşım gelecekti) her geldiklerinde sorun çıkartıyordu dedi diye bu sefer ses çıkarmadim.🤷

Birlikte tatile gideceklermis ordan yanıma geçip bir hafta kalacaklar.Canim eşime birlikte benim memleketimde yasadigimizdan sesimi pek çıkarmıyorum .kendi memleketine tasinmamiz için bahane arıyor hiç o topa girmem. Zaten kalkmam yasak kendileri yer içerler onlar gittikten sonra da halıları yıkamaya veririm temizlikçi tutarım. Napiyim başka çare yok 🤷 o zmn benim hamilelik durumu yoktu inşallah vazgecerler ama sanmıyorum 😅
Sen biraz kayınvalidene ağla şöyle halsizim böyle dermanım yok diye anlar umarım 😒

Hamile olmadan bu planı yapmışlardı. Pek plandan doneceklerini sanmıyorum. Daha önce habersiz geldikleri için eşimle tartıştım (geldikleri dönemde İstanbul'dan üniversite arkadaşım gelecekti) her geldiklerinde sorun çıkartıyordu dedi diye bu sefer ses çıkarmadim.🤷
Dusuncesiz ve bencil insanlar agizlariyla kus tutsalar dahi olumune gicik olmaktan kendimi alikoyamiyorum. Allah akil fikir, vicdan, muhasebe, empati kabiliyeti versin. Siz sayginizi bozmayin ama gebeliginizden mutevellit rahatsiz oldugunu da belli edin. Saygiymis ev sahipligiymis kapilip da geysa gibi kendinizi atmayin ortaliga.
Hem belki de gelmezler, gelseler de kalmazlar. Amin :)
Iyi dusunelim, iyi olsun.

Sen biraz kayınvalidene ağla şöyle halsizim böyle dermanım yok diye anlar umarım 😒
Ay bende sert karakterli biriyim normalde. Hiç aglayamam ki 😂 zaten ters laf söylerim diye susuyorum 🤭ama zaten iş yaptirmazlar bende kalkmam zaten bu haldeyken. Herşeyi cumhur cemaat yapmaya alışmışlar.esimle gerilmemek için dişimi Sıkcam artık bir hafta 10 gün felan . Ondan sonra 1 sene yoklar 🤭

Dusuncesiz ve bencil insanlar agizlariyla kus tutsalar dahi olumune gicik olmaktan kendimi alikoyamiyorum. Allah akil fikir, vicdan, muhasebe, empati kabiliyeti versin. Siz sayginizi bozmayin ama gebeliginizden mutevellit rahatsiz oldugunu da belli edin. Saygiymis ev sahipligiymis kapilip da geysa gibi kendinizi atmayin ortaliga.
Hem belki de gelmezler, gelseler de kalmazlar. Amin :)
Iyi dusunelim, iyi olsun.
Ya aslında iyi insanlar ama bu tarz düşüncesiz davranışları o kadar çok ki bir türlü tam anlamıyla sevemiyorum. Eşim universite den arkadaşım biz anlaşıyoruz ama ailesi bana çok plansız programsız geliyor. Ve eşime bu durum garip gelmiyor .Ne bileyim mesela annem bana asla habersiz gelmez. Bende bir iki hafta gördüğüm insanlar için dişimi sıkıyorum.

A Aklimtrakyada
Habersiz gelip gitmek kesinlikle kimsenin hosuna gitmez diye dusunuyorum, haklisiniz. Esinize garip gelmemesi normal, cunku o da o kulturun icinde buyudu. Hatta diger turlusu tuhaf ve belki de samimiyetsiz geliyordur ona. Mantik dogru aslinda, senede sayili gun gordugunuz kisiler. Tolere edilebilir. Ancak neden bu sinirli zaman daha guzel, gicik olmadan gecirilmesin diye de dusunmeden edemiyor insan. Kac yillik evlisiniz bilemiyorum ama dilerim zamanla bu konuda zamanla sizi anlarlar.

Amaaan anlamazlarsa da siz allah rizasi icin esinizin hatrina saygidan odun vermeden gorevlerinizi yapar gecersiniz :)

A Aklimtrakyada
Habersiz gelip gitmek kesinlikle kimsenin hosuna gitmez diye dusunuyorum, haklisiniz. Esinize garip gelmemesi normal, cunku o da o kulturun icinde buyudu. Hatta diger turlusu tuhaf ve belki de samimiyetsiz geliyordur ona. Mantik dogru aslinda, senede sayili gun gordugunuz kisiler. Tolere edilebilir. Ancak neden bu sinirli zaman daha guzel, gicik olmadan gecirilmesin diye de dusunmeden edemiyor insan. Kac yillik evlisiniz bilemiyorum ama dilerim zamanla bu konuda zamanla sizi anlarlar.

Amaaan anlamazlarsa da siz allah rizasi icin esinizin hatrina saygidan odun vermeden gorevlerinizi yapar gecersiniz :)
Çok doğru tespit bizim birbirine randevulu gitmemiz samimiyetsiz geliyor ona 🤭 eşime açık açık diyorum zaten.seni tehdit etmiyorum ama birgün oraya tasinirsak sonumuz boşanmak olur diye.cunku ben de çabuk sinirlenen biriyim. 6 yıllik evliyiz ama 2009 dan beri sevgiliydik üniversiteden.esim inşallah asimile olur burda 🤣

Bende mi sıkıntı var Bilmiyorm , 10 haftalık ama kasik ağrılarım var fazlaca gezince ,ayakta durunca ağrıyor. Tayinimiz cikti henüz toparlanmadik bile 2. Hamilelik sanki ilk hamilelik boyle değildi. Ağrı vardi ama gezerdim yinede, dün oğlumu cikardim cafeye gittik ama otururken otururken şişmeye başladım sanki giderken giydiğim pantolan sıktı patlayacak sandim. Eve gelince gaz ,şişlik davul gibi ses geliyor . Bu ara cok bunalıyorum.
Bende ayni durumdayım ozellikle aksamlari davul oluyorum bir gaz bir siskinlik ..

Günaydın annişler. Ben şubat annelerinden 9+1 deyim şu an mide bulantısı göğüs ağrısı belirtilerim var ama yinede hamile hissetmiyorum kasık ağrısı falan da yok evhamlanmaya yer arıyorum sanırım randevum yarın. Hiç bir şey hissetmeden gidip sağlıkla bebeğini gören var mı ya :110:

Günaydın annişler. Ben şubat annelerinden 9+1 deyim şu an mide bulantısı göğüs ağrısı belirtilerim var ama yinede hamile hissetmiyorum kasık ağrısı falan da yok evhamlanmaya yer arıyorum sanırım randevum yarın. Hiç bir şey hissetmeden gidip sağlıkla bebeğini gören var mı ya :110:
[/QUOTEBelirtilerim var diyorsunuz. Hissetmek nedir? Benimde hic bulantim yok, meme ağrisi var yani bunlar belirti iste hamile değilken meme büyüme ve ağrı yoktu. Sıkıntı yoktur merak etmeyin. Belirtiler kesiledebilir bunlsr sorun değil, ben ekimde yine göğüs ağrım, kasik agrim devam ediyordu kontrole gittim 2 hafta önce durmus kalp kurtajdan bir süre sonra meme ağrısı gitti. Yani evham yapmayın herşey yolundadır inşallah.

Back
X