• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya ben diyetle veremedim cok denedim... Hayatım boyunca hep kiloyla uğraştım ben aç kalınca veriyorum vücudumu açlığa alıştırmam gerek... Aralıklı oruç gibi yaptim güzel vermistim bir de spor iyi gelmişti bakalım doğumdan sonra sezeryan dikişlerim iyileşsin başlayacağım tekrar
Aralıklı oruç iyi ama zaten öyle kilo veren çok insan var ve bence normalde de sağlıklı olan o. Bende sağlık için yapmıştım bir dönem insan nasıl hafif oluyor

Hemen mi baslayacaksin spora sıkıntı olmaz mı , 6 ay sonra başlayın deniliyor sezeryanda herkes hemen kilo almissn diyecek diye böyle oldum 😀
Hamileyken yeni doğum yaptığında yok süt yok uyku yok gaz vs her konuda konuşan can sıkan örnek veren olacak. Ya duyma yada baştan ağzının payını ver güzelce en iyisi.

Benim miniğime bir tahminde bulunacak olan var mı 10hafta 3gğnlüğüz. Kız mı oğluş mu ölcem meraktan:)

Eklentiler

• 2D183E21-8BE7-4079-9542-98704984BC1F.webp
    2D183E21-8BE7-4079-9542-98704984BC1F.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 70
Kizlar bugün tansiyonum yükseldi 14 de dayandı neredeyse oksdar kötü oldumki hem baş ağrısı kalbimin hızlı hızlı çarpıntısı bide ilaçlardan dolayı olan baş dönmesi mahvetti beni sadece kahvaltıda peynir ve zeytin yemiştim biraz tuzlu olarak onun dışında yemedim bisey bukadar erkenmi çıkıyor tansiyon daha önce deneyimi olanlar neler yapiyirdunuz (birseyi yola koyuyorum başka birsey çıkıyor☹☹bu arada annemde yüksek tansiyon hastasiydi acaba ondan kaynaklı olabilirmi erkenden cikmasi)

Kizlar bugün tansiyonum yükseldi 14 de dayandı neredeyse oksdar kötü oldumki hem baş ağrısı kalbimin hızlı hızlı çarpıntısı bide ilaçlardan dolayı olan baş dönmesi mahvetti beni sadece kahvaltıda peynir ve zeytin yemiştim biraz tuzlu olarak onun dışında yemedim bisey bukadar erkenmi çıkıyor tansiyon daha önce deneyimi olanlar neler yapiyirdunuz (birseyi yola koyuyorum başka birsey çıkıyor☹☹bu arada annemde yüksek tansiyon hastasiydi acaba ondan kaynaklı olabilirmi erkenden cikmasi)
Vallah benim hep düşük o da kötü (((8/5 ,9/6 ve nabız 130 çıkıyor. Annem de yüksek tansiyon hastası ama benim çocuktan beri düşük. Hayatta 1 kere 13 çıktı ölüyorum sandım

Lütfen doktorunuza gidin hemen, benimde ilk hamileligimde 7.aydan sonra cikri ama bu cok önemli , takip eder doktor. Bende 24 saat idrar toplama yapıldı protein kaçağı var mi diye
Takip edilir, ama doktorlar tansiyonu cok önemsiyor. Bana 14/10 gördüğünde direkt hastaneye gel demişlerdi.
Doğumdan sonra geçti ama dediğim gibi doktora gitmelisiniz. Tuzsuz yiyin,bol su için çıkınca limonlu su için geçmiş olsun

Vallah benim hep düşük o da kötü (((8/5 ,9/6 ve nabız 130 çıkıyor. Annem de yüksek tansiyon hastası ama benim çocuktan beri düşük. Hayatta 1 kere 13 çıktı ölüyorum sandım
Ewt oda kötü inan bende aynı ölücem sandım valla bayramdan sonra devlete randevu alayım oraya gideyim kendi doktorum 1 ay sonra gel demişti.

Lütfen doktorunuza gidin hemen, benimde ilk hamileligimde 7.aydan sonra cikri ama bu cok önemli , takip eder doktor. Bende 24 saat idrar toplama yapıldı protein kaçağı var mi diye
Takip edilir, ama doktorlar tansiyonu cok önemsiyor. Bana 14/10 gördüğünde direkt hastaneye gel demişlerdi.
Doğumdan sonra geçti ama dediğim gibi doktora gitmelisiniz. Tuzsuz yiyin,bol su için çıkınca limonlu su için geçmiş olsun
Yaaa korkudan sabah peyniri cok az yedim zeytin yemedim hiç ben ilçedeyim doktorum merkezde bayramdan sonra devlete gidicem 1 ay sonra doktor randevum var öleceğim sandım cidden çok kötü birseymis tansiyon tuzu olabildiğince çıkartıcam hayatımdan. Peki ilaç falan veriyorlarmi bunun için

Back
X