- 20 Ocak 2015
- 9.762
- 14.551
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #6.661
Arkadaşlar cok geçmi olsun. Inşallah kanamalar biter en kısa zamanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewt canım geçti başta siyahtı sonra kahverengine döndü o şekil bi iki hafta falan sürdü benimde öyleydi su gibi geliyordu bir defasında bende kalktım iç çamaşırım sanki birileri su dökmüş gibiydi ben ondan sonra iyileşmeye başladım yani kanamam kesildi şimdide çok fazla akıntım geliyor hiç gelmemişti şu zamana kadar. Anlıyorum seni bende 8+4 iken yatmaya başladım şimdi 15 haftalık oldum hala yatıyorum katlanacagiz artık doktorum 4. Ayıda devirdikmi artık rahat ederiz demişti lütfen kendini üzme bebeğin çok etkilenir bundan eğer miden bulanır şeker at ağzına bana çok iyi geldi hemen kesti mide bulantımıCicek63 canım senin surekli gelen siyah kanaman geçti mi?
Benim 3,4 gunde bir kirmizi kanamalarim oluyordu. Son iki haftadir bu durum azalmisti. 3 gundur kahve akinti gibi geliyor. Simdi uyuyordum gelen siviyla uyandim. İc camasirimdan sortumun dışına cikcak kadar su gibi kahverengi geldi.uyku sersemi ne olduğunu şaşırdım. Niye bir türlü beyaza donmedi cok sıkıldım bu durumdan.42 gün oldu yatmaya baslayali
Son İki gündür yatmaktan icime fenalık geliyor.midem bulanmadigi halde icim daraldigindan lavaboya gidip öguruyorum.![]()
Hemen geçsin inşallahEwt canım geçti başta siyahtı sonra kahverengine döndü o şekil bi iki hafta falan sürdü benimde öyleydi su gibi geliyordu bir defasında bende kalktım iç çamaşırım sanki birileri su dökmüş gibiydi ben ondan sonra iyileşmeye başladım yani kanamam kesildi şimdide çok fazla akıntım geliyor hiç gelmemişti şu zamana kadar. Anlıyorum seni bende 8+4 iken yatmaya başladım şimdi 15 haftalık oldum hala yatıyorum katlanacagiz artık doktorum 4. Ayıda devirdikmi artık rahat ederiz demişti lütfen kendini üzme bebeğin çok etkilenir bundan eğer miden bulanır şeker at ağzına bana çok iyi geldi hemen kesti mide bulantımı
Kaçıncı haftada siyah akintin durdu canim hatirliyormusun ben henüz 11+5im. Çalışan biri oldugumdan bu kadar haraketsiz kalmaya hic alisik degilim.iki gündür kalbim sıkışıyor icim daraliyor artık.kitap ,film hepsini kuruttum daha da istemiyorum. Hani kanamam dursa oturdugum yerden ütü yaparim,puzzle yaparim,bilgisayardan album felan duzenlerim ne bileyim farkli seyler bulurum ama oturmaya korkuyorum bu kahve akinti yuzunden. Sen yatmak disinda bir sey yapabiliyor musun?Ewt canım geçti başta siyahtı sonra kahverengine döndü o şekil bi iki hafta falan sürdü benimde öyleydi su gibi geliyordu bir defasında bende kalktım iç çamaşırım sanki birileri su dökmüş gibiydi ben ondan sonra iyileşmeye başladım yani kanamam kesildi şimdide çok fazla akıntım geliyor hiç gelmemişti şu zamana kadar. Anlıyorum seni bende 8+4 iken yatmaya başladım şimdi 15 haftalık oldum hala yatıyorum katlanacagiz artık doktorum 4. Ayıda devirdikmi artık rahat ederiz demişti lütfen kendini üzme bebeğin çok etkilenir bundan eğer miden bulanır şeker at ağzına bana çok iyi geldi hemen kesti mide bulantımı
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınKızlar hastanedeyim yatış yapmışlar ((((((migren kusma kanama offf bebek iyi da ama ben çok kötüyüm (((
Ben bioderma kullanıyorum yüz yıkama jeli cilt tipim karma olduğu için, la roche posay in yağlı ciltler için olan güneş kremi var parlamayı önlüyor. Peeling de the body Shop Seaweed o da yine karma ve yağlı ciltler için. Bunlar benim rutin aldıklarım hamilelikte de değiştirmedim içerikleri çok sıkıntılı gelmedi yani.Kızlar cilt bakım ürünü olarak ne kullaniyosunuz? Ben cerave yuz yikama jeli ve nemlendirici kullaniyorum bazen de dusta dove un sabununu kullanıyorum.Serum olarak da the purest in hyaluronik asidini ve niacinimide kullanıyorum ama niacinimide haftada bir falan sivilce çıkarsa kullanıyorum. Güneş kremimde roc marka. Simdi guzel bi peeling almak istiyorum ve sizler ne kullanıyorsunuz merak ediyorum.ben cilt bakımını cok seviyorum ama bu dönemde şaştım kaldim ne kullanacagimi bilemedim.
Ben sadece solantenin hamileler için olan güneş kremini kullanıyorum Bioderma yüz yıkama jelini yatmadan Hindistan cevizi yağı sürüyorum nemlendirmesi için çok fazla kimyasal değmesin istiyorum yüzüme doktorum da çok önermedi kimyasal şeylerKızlar cilt bakım ürünü olarak ne kullaniyosunuz? Ben cerave yuz yikama jeli ve nemlendirici kullaniyorum bazen de dusta dove un sabununu kullanıyorum.Serum olarak da the purest in hyaluronik asidini ve niacinimide kullanıyorum ama niacinimide haftada bir falan sivilce çıkarsa kullanıyorum. Güneş kremimde roc marka. Simdi guzel bi peeling almak istiyorum ve sizler ne kullanıyorsunuz merak ediyorum.ben cilt bakımını cok seviyorum ama bu dönemde şaştım kaldim ne kullanacagimi bilemedim.
Ben de bugün ilk defa kola içtimBoğazımı tutamadım çiğköfte yedim.Doktorum hicbisey için yasak demedi.Caninin çektiğini ye iç demişti.Umarim zararı olmaz.
Bir hafta oldu geçmişti ama az önce böyle peceteye sildikce gelen bir kanamam oldu, umarım tekrarlamazBenimde kanama alanim azalmisti yeniden arttigini ogrendim en sonpersembe günü gittigimde :/ 5gundur aktif kanamam yok.aktif kanamamanin olmamasi iyi dedi. İnsaallah kazasiz belasiz atlatiriz bu günleri. İstiharat vermedi mi doktor. Benim tuvalet disinda kalkmam yasak. Tesaduf mu bilmem ama bir kere egilerek bacagimi alırken kanamam oldu artik hep jilet yapiyorum. Bi kerede bir seye cok streslenip bagirip cagirip aglamistim ertesi gün kanamam oldu.
Sanirim cok dikkat etmemiz gerekecek kanama alanlari gecinceye kadar.
Etsizse sorun değil merak etmeyinBoğazımı tutamadım çiğköfte yedim.Doktorum hicbisey için yasak demedi.Caninin çektiğini ye iç demişti.Umarim zararı olmaz.
Oh afiyet olsun kararinda ye caninin istedigini bisey olmazBoğazımı tutamadım çiğköfte yedim.Doktorum hicbisey için yasak demedi.Caninin çektiğini ye iç demişti.Umarim zararı olmaz.
Dışarda çiğköfteciden aldım etsizdir herhaldeEtsizse sorun değil merak etmeyin
Cok gecmis olsunBenim dün bir anda kanama başladı. Eşimle koşarak acile gittik. Ultrasonda bakmışlar birsey yok çocuk hareketli kalp atiyor. 2 progestan dedi sabah akşam icecem. Normalde vajinal takıyorum. Koltuktan kalkınca kan Bi fırlattıoradaki şok olmuşlar. Bende heryerde kan (((kan bitmezse tekrar gel dediler . Şuan daha iyiyim . Kan bitmedi ama azaldı sanki. Hep uzancam, ağır kaldırmayacam. Çocuk çok büyük dediler ve çok hareketli işte o vuruyor. Başka hiç sebep yokki .sizide geçmiş olsun
![]()
Günaydın canımGünaydın kızlarrrrr..
Yarın kontrolüm var tam 12 haftalık olduk heycanlıyım acaba cinsiyet tahmininde bulunur mu![]()
Vajinal dus olayina pek girme bence. Aslinda en temel olani o bolgeyi kuru tutmak. Cok iyi kurula. Ve devamli ic camasirini degistir.Gittim bugün kanama yokmuş içeride benim mantar enfeksiyonu çok ilerlemiş o da deri incelemesinden vajina içi bi kanama olmuş sanırım. Şu mantara bir çare bulamadım krem kullandım, vajinal duş var onu yaptım, sirkeli su yaptım geçmiyor. Doktor kullandığınız kremden daha ileri bir ilaç önermiyoruz dedi. Ama mantara dikkat etmen gerekiyor dedi doğuma neden oluyormuş. Daha nasıl dikkat edicem bilmiyorum. Neyse bebiş iyi ona şükür![]()