2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bebeğin derinden pıt pıt yapışı hızlı ve ritmik bu hıçkırık mı acaba vurma yada kıpırdama gibi değil tık tık kalp atar gibi sanki daha önce hiç hissetmediğim bişey baya da sürüyor geçiyor 😳🥰
Hickirik bu, hareket ya da tekme değil.belli bi zaman sürüyor geciyor hik hik dedikçe hissedyorsun elini koyuncada az önce bende de oldu.

Hickirik bu, hareket ya da tekme değil.belli bi zaman sürüyor geciyor hik hik dedikçe hissedyorsun elini koyuncada az önce bende de oldu.
Hareket yada tekme ile hiç alakası yok zaten yazık ya ufacık şeyler siz ne bilirsiniz hıçkırmayı eh 🥺🥰

Kızlar benim haftaya çarşamba günü heyet raporum bitiyor, yani perşembe işe başlamam gerekiyor, doktor da perşembe gel demişti.
Ama regl tarihime göre de 32+0 cuma günü oluyorum, resmi olarak o kayıtlı. Yani heyet raporunun bittiği günle, doğum iznimin başlayacağı gün arasında 1 gün var boşta. Sen gelince doğum iznini başlatırız ben erken doğum durumu var yazarım falan demişti. Öyle bir şey oluyor mu doğum raporu verilirken? Ben doktora Perşembe mi gideyim, cuma mı? Tam bilmediğim için kafam karıştı. Sizce ne yapmalıyım?

Kızlar benim haftaya çarşamba günü heyet raporum bitiyor, yani perşembe işe başlamam gerekiyor, doktor da perşembe gel demişti.
Ama regl tarihime göre de 32+0 cuma günü oluyorum, resmi olarak o kayıtlı. Yani heyet raporunun bittiği günle, doğum iznimin başlayacağı gün arasında 1 gün var boşta. Sen gelince doğum iznini başlatırız ben erken doğum durumu var yazarım falan demişti. Öyle bir şey oluyor mu doğum raporu verilirken? Ben doktora Perşembe mi gideyim, cuma mı? Tam bilmediğim için kafam karıştı. Sizce ne yapmalıyım?
Ben 31+6 da aldım canım sıkıntı olmadı

Tekrar kan tahlili yapıldı mı canım şimdi nasıl olmuş yükselmiş mi?
Doktoruma sonuçları attım ✌️✌️👍🏻 Böyle yapmış sadece 😒😒🙄

anladım canım yükselmiştir umarım senin de 🙏🏻 Hangisini kullanıyorsun? Ben gyno ferro sanol kullanıyorum daha doğrusu kullanmalıydım🙈
Aynen onu kullanıyorum. Günde 1 defa

Sabah benimde oldu kalp atisi gibi pit pit pit baya sürdü esimde hissetti .. hıçkırık canim cunku benim ultrosonda da basima geldi 😁 doktor hıçkırıriyor dedi
Ay Ultasonda gormek ne güzel. Benim hep renkli.Ultasonda bakıyor bebekler genelde. Ondan rahatsız . Oluyor daha az hareket ediyor

Kızlar biliyorsunuz bir enfeksiyon süreci geçiriyorum. Bu süreçte bebeğimin suyu azaldı ve gelişimi yavaşladı. Acil sezeryan 36. Haftada sezeryan gündeme geldi. Sonra doktor 2 günde bir yakın takip istedi.
Bugün tekrar kontrole gittim

Bundan önce hep asistanları ölçüm yapıyordu kendi yorumluyordu. Bugün kendi girdi ultrasona, iyi bir cihazla. Baya dikkatli ölçtü, gelişimi 1 hafta geri, suyu evet az ama çok kritik seviyede değil dedi. 2 günde bir takip yerine 5 günde bir dedi. Bu şekilde giderse 37 e kadar bekleyebiliriz dedi rahatladım. Kilosu da son ölçümlerle 2350 çıktı çok şükür. Şimdi bekliyoruz bakalım. Eğer crp yükselirse yine hemen alabilir sezeryana, amq antibiyotik kullanarak süre geçirmeye çalışacağız. Şimdilik durum stabil ❤️
Çok şükür şimdilik haberler iyi 😌🤗 Minnoş biraz daha sabrederse çok güzel olacak

Canım ben olsam perşembe giderim doktora artık o gün bi günlük rapor mu verir de ertesi gün bi daha mı gel der yoksa perşembeden çalışamaz iznini mi başlatır nasıl gerekiyorsa halleder 😊

Kızlar ben de durumlarınızı uzun zamandır sessiz takipteydim ama hep dualarımdaydınız🤲🌸 Gebelik ve okul beni blraz zorladı iki aydır bulaşmayan grip dün beni buldu ve boğazım acıyo felaket şekilde dün gece ikiden beri uyuyamıyorum da :KK43: Ocak anneleri olarak sanırım grupça vurgun yedik bu süreçte 😅 İnşallah erken doğum riski olan arkadaşlarım vakitlice kavuşur yavrusuna , hasta olanlara da şifa versin Rabbim 🤲🌸

Kizlar dogum cantasi hazırlayan var mi aranizda eski mesajlara cok bakamadim ama
Ben hiçbirşey almadım bile bırak hazırlamayı sadece emzik aldım 😂2. çocuk diye mi çok rahatım ya ama ablasından kalan baya kıyafet var.. Hastanede ilk giydirceğim 5 li takım alırım biberon vs bezdir yeterli ilk doğumum da küçük bir çanta hazırlamıştım yetmişti de kalmıştı.. büyük valizler bana abartılı geliyor.. Birde bu ayın 23 ünde taşıncaz. Taşındıktan sonra hazırlicam küçük bir çanta 🙈

Back
X