- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
Günaydın kuzum. Test yapmak istiyorum fakat elimde kalmadı kargo dağıtıma çıkmış bekliyorumGünaydın kızlar nasılsınız test yaptıranlar yapacak olanlar hayırlı güzel pozitif sonuclarinizi bekliyorumtest gununu bekleyenlerede rabbim sabir versin vallahi geçmek bilmiyo günler Allah rast getirsin Inşallah
sende mı dogal sıklus transfer olcaksın canım,Merhaba hanımlar, doğal siklusta adetin kaçıncı günü çatlama iğnesi oldunuz ve kaç gün sonra transferiniz gerçekleşti, sonucunuz ne oldu? Yardımcı olursanız çok memnun olurum
ben salı gunu adetın ıkıncı gunu gttım canım, pazartesı gıtcem ozamanda 8.gun oluyor..Adetin 5.günü çatlatma iğnesi erken değil mi yani ne çabuk büyüdü yumurtalar da iğne yapıldı çok ilginç olmuş gerçekten anladığım kadarıyla adetin 11.günü de transfer olmuşsunuz tam 6 gün sonra hayırlısı inşallah kanda pozitifi görürsünüz.
ben eğriçayır kullanmıştım cok guzel tavsıye ederımevet polen arı sütünü ben de duydum ama açıkçası marka konusunda güvenemedim. siz hangi markayı kullandınız acaba? mfk dediğim gibi biraz garip bi doktor gibi geldi bana ürünlerinden kullanmadım ama o kadar çok geri dönüş gebelik haberi paylaşıyor ki insan bir umut diyo.
Yapmayin şunu artık piskolojim bozuldu, iyice benim de 9. Günüm cesaret edemiyorum yapmaya. Biliyorum zor süreç ama az daha sabır kendinizi niye strese sokuyorsunuz, rabbim hayra çevirsin inşallah geç tutunmada. Dolayı öyle çıkmıştır test zamanın da inşallah pozitif i görürsün canımHerkese günaydınlar, benim dondurulmuş ve transfer günü hariç bugün 9. gün. Bu sabah erken gebelik testi ile test yaptım malesef sonuç negatif
yerlesme kanaması olmasın ??Kizlar çok korkuyorum az önce benden leke geldi peçete koymuştum pecetede renkli oldugu için anlayamadım rengini bugün 8. Cı günüm geç degilmi neden geldi 4.de 5 de gelmesi gereken leke 8. Bugün acaba hastami olucam
aç tok fark etmez canımmGünaydın kizlar beta testini aç karnına mi versem daha iyi tok mu ben sorduğum da farket miyor diyorlar çünkü tok karnına sabah 8 de ilacım var alttan fitil var 8 öncede tahlil olmuyor
Bnmde negatif cıktı idrar testi . En net sonucu kan tahlili veriyor o yüzden kan tahlili günü bekliyorum üzülme testte negatif çıkan kanda pozitif çıkan çok insan var moralini bozma ilaçlarını düzenli kullan kan tahlili gününü bekleHerkese günaydınlar, benim dondurulmuş ve transfer günü hariç bugün 9. gün. Bu sabah erken gebelik testi ile test yaptım malesef sonuç negatif
Kan tahlili ver artıkGünaydın kuzum. Test yapmak istiyorum fakat elimde kalmadı kargo dağıtıma çıkmış bekliyorum
Aç tok farketmiyor canım kahvaltını yap ilaçlarını al sonrada ver tahlilini hayırlı güzel sonuçlar olsun inşallahGünaydın kizlar beta testini aç karnına mi versem daha iyi tok mu ben sorduğum da farket miyor diyorlar çünkü tok karnına sabah 8 de ilacım var alttan fitil var 8 öncede tahlil olmuyor
Bilmiyorum canım hastaneyi aradım hemşireye corasprin i kes dedi kanama cogalirsa tekrar ara ilaçlarını degistirelim dedi öğlenden sonra aradım başka hemşire çıktı onunla konuştum diğer hemşire böyle böyle dedi dedim kanamam daha gelmedi az bir leke gelmişti şimdi corasprin e devam mı yoksa icmeyecekmiyim dedim oda akşam 8 kadar gelmezse kanama iç dedi ulan devam ediyorum bu normal bir kanamami adet olucam diye korktum dedim oda olamazsın ünlü ilaç kullanıyorsun dedi muhtemelen yerleşme kanaması olarak görüyoruz biz onu dedi, bilmiyorum artık inşallah doğrudur rabbim hepimize nasip etsin hayırlı evlatyerlesme kanaması olmasın ??
İnşallah canım aminnnňAç tok farketmiyor canım kahvaltını yap ilaçlarını al sonrada ver tahlilini hayırlı güzel sonuçlar olsun inşallah
Bence sen hamilesin canım içime öyle doğuyor öyle hissettimBilmiyorum canım hastaneyi aradım hemşireye corasprin i kes dedi kanama cogalirsa tekrar ara ilaçlarını degistirelim dedi öğlenden sonra aradım başka hemşire çıktı onunla konuştum diğer hemşire böyle böyle dedi dedim kanamam daha gelmedi az bir leke gelmişti şimdi corasprin e devam mı yoksa icmeyecekmiyim dedim oda akşam 8 kadar gelmezse kanama iç dedi ulan devam ediyorum bu normal bir kanamami adet olucam diye korktum dedim oda olamazsın ünlü ilaç kullanıyorsun dedi muhtemelen yerleşme kanaması olarak görüyoruz biz onu dedi, bilmiyorum artık inşallah doğrudur rabbim hepimize nasip etsin hayırlı evlat
kuzum bence yerlesme kanaması , Allahım saglıkla tutundursun bebegını...Bilmiyorum canım hastaneyi aradım hemşireye corasprin i kes dedi kanama cogalirsa tekrar ara ilaçlarını degistirelim dedi öğlenden sonra aradım başka hemşire çıktı onunla konuştum diğer hemşire böyle böyle dedi dedim kanamam daha gelmedi az bir leke gelmişti şimdi corasprin e devam mı yoksa icmeyecekmiyim dedim oda akşam 8 kadar gelmezse kanama iç dedi ulan devam ediyorum bu normal bir kanamami adet olucam diye korktum dedim oda olamazsın ünlü ilaç kullanıyorsun dedi muhtemelen yerleşme kanaması olarak görüyoruz biz onu dedi, bilmiyorum artık inşallah doğrudur rabbim hepimize nasip etsin hayırlı evlat
Amin canım Allah razı olsunBence sen hamilesin canım içime öyle doğuyor öyle hissettimumarım pozitif sonuçla dönersin duam seninle
İnşallah canım. Biri 4. Gün diğeri 5 cı benim polip ameliyati ile yumurta toplaması yapmışlardı oyuzden dondurmuslardi. Bakalım hayırlısı canım daha önce 6 kere yaptım tüp bebek daha hiç pozitif sonuç görmedim, rabbim bu sefer gösterir inşallahkuzum bence yerlesme kanaması , Allahım saglıkla tutundursun bebegını...
coraspın kanı cok sulandırıyor genelde kesıyorlar ..
hadı ınsallah hayırlı haberlerını beklıyorum..
5.gun embrıyosu muydu?
amiiinnnn inşallah bu sfer yavrun sımsıkı tutunsun sana,İnşallah canım. Biri 4. Gün diğeri 5 cı benim polip ameliyati ile yumurta toplaması yapmışlardı oyuzden dondurmuslardi. Bakalım hayırlısı canım daha önce 6 kere yaptım tüp bebek daha hiç pozitif sonuç görmedim, rabbim bu sefer gösterir inşallahhepimin yüzünü güldürsün rabbim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?