2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Normal kahvaltı yapmıştım yumurta peynir vs
Ben de nst öncesi bosbol kaşarlı tost yemiştim ama bana mısın demedi 1 kere hareket etmedi hemşire dürttü falan baya cıkss.. Emin misin kahvaltı yaptığına diyo🤪
of kizlar hekimanne diye bi hesap takip ediyorum, 2009dan beri en kötü grip sezonunu yaşıyoruz önümüzdeki aylarda daha da artış gösterecek diye bir paylaşım yapmış. çok üzülüyorum tam zamanını bulduk Allah bebişlerimizi korusun🥺
Ben de gördüm o paylaşımı. İnfluenza a muhtemelen bütün evi tarumar eden. Şimdi b tipi geliyor bide demiş🥺 tam da bizim bebeler yükleniyorken:KK14: evde okul çocuğu olmasa korursun çok dert etmeyin bizler düşünelim ne halt edeceğimizi
Ya tamam da onlar zaten yapılması gereken şeyler, resmen kazık atıyorlar. Bir de mesela benim iki numaralı kızım özel hastanede doğdu, orada küvozde kaldı. Hiç para ödemedik çünkü belli bir süreye kadar sanırım yenidoğan için devlet ödeme yapıyor zaten. O yüzden şaşırdım bu 3500 tlye. Kırık fön meselesine de koptum 🤣Ben de hiç bilmem zaten saçım düz düğünden düğüne fön çektirmişimdir.
Ben kırık föne zaten öhh dedim de altta suitlerin cephesine göre fiyat farkı koymuş ya orada koptum ben. Antalyada 5 yıldızlı otellerde suit o fiyat🤪 benim ivf maslak acıbadem de olmuştu. Yumurta toplamada anestezi den uyanınca baya mükellef bir kahvaltı gelmişti muzuna çileğine kadar eksik etmemişlerdi

Ya tamam da onlar zaten yapılması gereken şeyler, resmen kazık atıyorlar. Bir de mesela benim iki numaralı kızım özel hastanede doğdu, orada küvozde kaldı. Hiç para ödemedik çünkü belli bir süreye kadar sanırım yenidoğan için devlet ödeme yapıyor zaten. O yüzden şaşırdım bu 3500 tlye. Kırık fön meselesine de koptum 🤣Ben de hiç bilmem zaten saçım düz düğünden düğüne fön çektirmişimdir.
Bebek yine yenidoğan alianz bebeği olucak ama sonuçta biz yine ödeme yapacağız. Yani sigortaya. Diyorum ya bir sürü jest jest sonra kazığı sokuyorlar fotoğrafçı topuk kanı falan ile

Beni de decavit kusturuyordu doktorum bıraktırdı balık yağı ve vitamin hapı kullanıyorum
Ablamıda kusturuyordu bi deneme yapayım bakalım
Ben 4 aylıktan sonra kullanmaya başladım çok memnunum bence kullanmalısın bende hiç bir kötü etkisi olmadı, dogum sonrası 1 2 ay daha kullanmayı düşünüyorum tabi doktor kullanabilirsin derse🥰
Ne güzel kusma olmadıysa benim mide problemli bence :)

Yok kız ne örgüsü kırık fön hariç sadece düz fönmüş hizmeti,dalgalı kırık 🤣 fön çekmeyen saçımı örmez ki.
Aslında yemek olayı güzel olurmuş ama işte uzak diye getirmeyecekler. 3 kere de hemşire gelip bebeği yıkayıp eğitim vericekmiş. Bak bunlar güzel.
Ama bir şeyler yapıp sonra da fotoğrafçı vasıtasıyla kazığı sokmalarına uyuz oluyorum.
Bak en güzel şey hemşirenin gelip bebeği yıkaması bence. Emzirmeye de destek olur hem. Bunu sorayım ben de hastaneye 😀

Ben de nst öncesi bosbol kaşarlı tost yemiştim ama bana mısın demedi 1 kere hareket etmedi hemşire dürttü falan baya cıkss.. Emin misin kahvaltı yaptığına diyo🤪

Ben de gördüm o paylaşımı. İnfluenza a muhtemelen bütün evi tarumar eden. Şimdi b tipi geliyor bide demiş🥺 tam da bizim bebeler yükleniyorken:KK14: evde okul çocuğu olmasa korursun çok dert etmeyin bizler düşünelim ne halt edeceğimizi

Ben kırık föne zaten öhh dedim de altta suitlerin cephesine göre fiyat farkı koymuş ya orada koptum ben. Antalyada 5 yıldızlı otellerde suit o fiyat🤪 benim ivf maslak acıbadem de olmuştu. Yumurta toplamada anestezi den uyanınca baya mükellef bir kahvaltı gelmişti muzuna çileğine kadar eksik etmemişlerdi
Ya demek ki kaşarlı tost yetmemiş anası, içinde sucuğu eksik kalmış 🤣

Hahah evet ya 1 gece için bu kadar tantanaya gerek var mı bilemedim. Külkedisi hikayesi gibi olacak yoksa 😂 doğumdan sonra eve geçince kabak

Kendini strese sokma canım, el kadar bebek kimse yatağından almasın ellemesin. Konuşmuştuk bunu, biri gelince hep yatağında, odasında tut. Odasının girişine, yatak başına dezenfektan koy insanlar dikkat etsinler buna. Olacağı varsa olur zaten buna rağmen.
evet🥺 ay bana bu ara duygular gidip gidip geliyor ya 3. trimester beni çarptı galiba😬
D761F373-0E23-478A-8013-EF33D400F008.webp

Bebek yine yenidoğan alianz bebeği olucak ama sonuçta biz yine ödeme yapacağız. Yani sigortaya. Diyorum ya bir sürü jest jest sonra kazığı sokuyorlar fotoğrafçı topuk kanı falan ile
Adı var diye işte hastanenin, neyse biraz premses hisset sen de 😅😂

ay gerçekten çocuklulara ekstra sabır diliyorum🤦🏼‍♀️

evet🥺 ay bana bu ara duygular gidip gidip geliyor ya 3. trimester beni çarptı galiba😬
Eki Görüntüle 3181027
İlk bebekte böyle olması bence çok normal, ortada büyük bir soru işareti var çünkü. Kendini akışa bırak yani duyguları da sonuna kadar yaşamak lazım bir yerde. Engel olamıyorsan, biraz duygulara kapılmakta sorun yok 😅😂 Bebek doğduğunda ama daha güçlü ve ne yaptığını bilir halde olacaksın emin olabilirsin buna.

Ya senin listeye baktım da , aralık annelerinde okudum galiba özel hastanede doğum yapıyorsan 20 gün bebek kontrolleri ücretsiz imiş. Hatta kadın sarılık kontrolü için gitmiş eşi muayene ücreti ödemiş tahlil vs kadın sgk yı aramış sormuş. İade etmişler parayı. Böyle bi bilgim var eşime de söyledim. Bakalım.
muayene ücreti yok zaten, aşıları ve topuk kanı sarılık marılık. O parayı da geri iadesi oluyormuş sigortadan ama sonuçta sigorta yaptırıncada para ödüyorsun. Sgklı değiliz biz eşimin işi yurtdışında. Eyt çıkarsa sgk olacak inşallah. Ben de çalışmıyorum

İlk bebekte böyle olması bence çok normal, ortada büyük bir soru işareti var çünkü. Kendini akışa bırak yani duyguları da sonuna kadar yaşamak lazım bir yerde. Engel olamıyorsan, biraz duygulara kapılmakta sorun yok 😅😂 Bebek doğduğunda ama daha güçlü ve ne yaptığını bilir halde olacaksın emin olabilirsin buna.
kesinlikle öyle, diyorum ki keske şu anki aklımla hamile kalsaymışım🤣 her şeyi öğrendim çünkü. ilk bebeler cahilliğe geliyor cidden😬

Tam bu saatte bir acıkıyorum size anlatamam. Hemen ekmek arası peynir.
Az önce memorialde ana baba kutlama yemeğinden bahseden ekonomiste bakın abdjshs.
ben de az önce üşenmedim fırına gittim🤣 kumru ve su böreği gömdüm ama yetmedi püh

Back
X