2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bir de mesela ilk bebek olduktan sonra gelen bir his var bilmiyorum diğer annelere de geldi mi 😂🤔
Hamilelikte yapılan, kafaya takılan her şey, o alışveriş listeleri, kaç don alayım, kaç bez alayım hesabına verilen önem, ay yatağı bilmem nasıl olsun falan filan... Bunlara sarf ettiğin efora dönüp bakınca insanın gülesi geliyor. Ne kadar manasız uğraşlarmış diyorsun 😂 Bana böyle bir aydınlanma gelmişti. 🤣

Bir de mesela ilk bebek olduktan sonra gelen bir his var bilmiyorum diğer annelere de geldi mi 😂🤔
Hamilelikte yapılan, kafaya takılan her şey, o alışveriş listeleri, kaç don alayım, kaç bez alayım hesabına verilen önem, ay yatağı bilmem nasıl olsun falan filan... Bunlara sarf ettiğin efora dönüp bakınca insanın gülesi geliyor. Ne kadar manasız uğraşlarmış diyorsun 😂 Bana böyle bir aydınlanma gelmişti. 🤣
ayyy inşallah bana da gelir o aydınlanma. bana da şimdi hamileliğimin en başındaki endişelerim çok komik geliyor🤩

27 tane zıbın alan arkadaşa soralım bunu doğumdan sonra 🤣 kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz

Ben de kurtköydeyim biraz uzak ama işte bu doktoru bulana kadar çok uğraştım çok memnunum. Biz bir hesap yaptık nerdeyse aynı oluyor doğum sigortasına ödenen parayla acıbademde doğum hizmet falan. Ama tabii doğum sigortasını bir sene önceki fiyattan almış olacağız şubat fiyatı yine 30 binde kalır mı garanti vermedi o kadın. paylaşayım verdiği kağıdı. Orda telefon da var arar sorarsın Eki Görüntüle 3180862
Tam tahmin ettiğim fiyatlar bende kordon ve göbek bağı için ek fiyat istemiştim 1 hafta önce hala dönüş yapmadılar attığın iyi oldu görmüş oldum.

Tam bu saatte bir acıkıyorum size anlatamam. Hemen ekmek arası peynir.
Az önce memorialde ana baba kutlama yemeğinden bahseden ekonomiste bakın abdjshs.
Bende aynı alışkanlık haline geldi bazende mis gibi zeytin ekmek ☺️☺️☺️ afiyet olsun
Bazen eşime caktirmiyorum yediğimi dalga geçiyor yatağa yatınca menüde ne vardı diyor zeytin ekmek bile kokuyor ya🤣🤣🤣

Ben de tek başıma yarım kilo kestane yedim galiba, akşamları kestaneyi dayıyorum. Sonra bir ağırlık çöküyor mideme 😢😂

Bana aldığım herşey lüzumsuz gibi geliyor valla, fiyatlar yüzünden. Aynı ana kucağı başka markada 3 katı olunca mantıksız oluyor ,cümlenin içinde hamile bebek yazdımı zaten saçma sapan bir kazıklık var. Parası olana da olmayana da bence herkese manasız gelmeli. O yüzden ben herşeyi minimumda aldım. Lazım olursa da gider biri alır getirir bana. 2 gece kalacağım hastanede 2 sütyen 2 atlet piyama olarakda toplamda 8 adet pijamayı napıcam . Zaten araba oto koltuğuna uyumlu anakucağın olmazsa taburcu edilmiyorsun. İzin vermiyorlar.
Bir liste verdiler onu buraya koymadım , gerçektende dalga geçiyorlar dedim ama gerçekmiş. Sonra bir bakiim dedim e bebeğe herşey özel hastanelerin listesine göre ayarlanmış zaten. Yani o paraya kıyıp o sütyeni almak zorundasın 2 tane şeklinde satılıyor zaten 2 don 2 atlet hahahahahahahaha. Bu piyasa baya derinmiş.
Evlilik olayını ticaret kurumuna çevirdikleri gibi bununda suyunu çıkartmışlar.

Tam tahmin ettiğim fiyatlar bende kordon ve göbek bağı için ek fiyat istemiştim 1 hafta önce hala dönüş yapmadılar attığın iyi oldu görmüş oldum.
Bukordon ve göbek bağı olayını doktoruma sorucam nedir ne değildir diye çünkü bizim doktor gereksiz hiç bir şeyi yaptırmıyor. Güveniyorum ona.

Back
X