2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Akşama misafir gelecekti dedim erteleyelim. Eşim biraz hasta uyandı gibi. Bence bende hasta olucam ondan başım ağırdı. 😞 allahım hafif atlatayım inşallah ya.
Bizde ayni durumdayiz esim hasta kalkti daha atlatali bir ay olmadi ya diyorum hamile olduğum zamani buldun bu ikinci🤤

Mabel bende aşırı terliyordum. Göğüslerimin altı hele 😬 boynun saç diplerim. Gece çişe kalkınca değişiyordum üstümü.
Odanın kaloriferini kapatmıştım hatta.
O zaman lohusalik bitene kadar cekecez bunu ya. Saka gibi oda oyle terleyecek sicaklikta da degil resmen su kaybediyorum

Bu arada kizlar bisey sorcam ya ben 15 20 gundur ter icinde uyaniyorum her uyanisimda sular seller icindeyim resmen boyle olaniniz var mi? Bugun dogru duzgun uyku da uyumadim bebem asiri hareketliydi uyaniktim ondan mi oyle hissettim yoksa hareketliliginden mi uyuyamadim bilmiyorum zorlanmaya basladim.
Son zamanlarda ben de öyleyim canim ,üstüm acik uyuyorum, ortunce ter içinde uyaniyorum. Sanirim o yuzden de kaptim gibi sifayi, okula giderken de hala tişört giyip gidiyorum çünkü fena oluyorum uzun kol giyince, arkadaslarim normal diyor,sanirim normal

Akşama misafir gelecekti dedim erteleyelim. Eşim biraz hasta uyandı gibi. Bence bende hasta olucam ondan başım ağırdı. 😞 allahım hafif atlatayım inşallah ya.
ben misafir devrini kapattım artık kimseler gelemez😄 baştan önlem alırsan çok ilerlemez inşallah🙏🏻

Günaydın tatlım çok geçmiş olsun 💐 Ben de öyle korkuyorum ki grip olucam diye baş ağrılarım var fibro ağrılarım tavan etrafımdaki herkes grip.Bence doktora sor serum biraz olsun insana iyi geliyor daha çabuk toparlanırsın. Bebeğin toplanması tek başına erken doğum belirtisi değil son haftalarda bunlar normal ama nst girme sürecin başladıysa zaten anlaşılır .
Canım 5 ocakta inşaallah randevum var doktorum o zaman sana ciğer geliştirici vuracağız. Nst Bağlıcaz sanki doğum olacakmış gibi hazırlayacağız ve sıkı takibe geçeceğiz dedi. Bende bir terslik mi var dedim hayır sadece tedbirli gideceğiz dedi bakalım. O zamana 33. Haftanın içine girmiş olacağız zaten.

Ya heryerden öyledir belki bilmiyorum ama Ankara kırılıyor. Benim eşim kolay kolay hasta olan bir tip değil. Bu hafta serum vurdurduk. O kadar kötüydü durumu. Bende şuan kervana katıldım. Portakal ve mandalinaya aban. Limonlu bişeyler ye iç. İnşaallah hasta olmazsın biraz ağır geçiyor.

Ya heryerden öyledir belki bilmiyorum ama Ankara kırılıyor. Benim eşim kolay kolay hasta olan bir tip değil. Bu hafta serum vurdurduk. O kadar kötüydü durumu. Bende şuan kervana katıldım. Portakal ve mandalinaya aban. Limonlu bişeyler ye iç. İnşaallah hasta olmazsın biraz ağır geçiyor.
Limonlu su yaptım, gün boyu içerim. Ihlamur kaynıyor. Mandalina portakal zaten abancaz. Eşim daha kötü o doktora gitti coldway ile mazejik gargara vermiş dr. oy ne bilem ya. Bu havalar mafetti bizi.

Limonlu su yaptım, gün boyu içerim. Ihlamur kaynıyor. Mandalina portakal zaten abancaz. Eşim daha kötü o doktora gitti coldway ile mazejik gargara vermiş dr. oy ne bilem ya. Bu havalar mafetti bizi.
Doktoruma yazdım C vitamini bolca portakal limon yiyebilirsin serumda alabilirsin ateşin çıkarsa parol kullan onun dışında grip ilacı almıyoruz dedi. Doktor ne diyorsa onu yapacağım. eşim işten gelsin serum yiyem bari en pratiği 🥲 hiç yoktan iyidir.

Kızlar merhabalar bugün 32 haftalık kontrolüm oldu. Bebeğim kilosu ile ilgili birşey takıldı kafama şuan 1880 gr 42 cm dedi doktor. Ama şöyle bişey duymuştum artık alsa alsa 1 kg alır gibi bu dönemden sonrası için yani 🙈 sizlerde durumlar nasıl birde kansızlık arttığı için kan serumu verdi oda maşallah 3 bin liraymış 🙈

Kızlar merhabalar bugün 32 haftalık kontrolüm oldu. Bebeğim kilosu ile ilgili birşey takıldı kafama şuan 1880 gr 42 cm dedi doktor. Ama şöyle bişey duymuştum artık alsa alsa 1 kg alır gibi bu dönemden sonrası için yani 🙈 sizlerde durumlar nasıl birde kansızlık arttığı için kan serumu verdi oda maşallah 3 bin liraymış 🙈
Aslinda son haftalarda buyurmus bebek asil yani oyle duydum ben

Doktoruma yazdım C vitamini bolca portakal limon yiyebilirsin serumda alabilirsin ateşin çıkarsa parol kullan onun dışında grip ilacı almıyoruz dedi. Doktor ne diyorsa onu yapacağım. eşim işten gelsin serum yiyem bari en pratiği 🥲 hiç yoktan iyidir.
Grip ilaconı eşim aldı zaten kendine. Ben limonlu suya devam. Sabah kötüydüm ama şuan iyiyim ya. Şükür kahvaltıdan sonra başımın ağrısı da geçti.

Kizlar bende dunden beri oksuruk var dolaptan soguk bisey yemistim henuz tutmadi hastalik beni ama bi kelle paça fakan içsem bisey olur mu ki kizlar ya o cok iyi geliyo bana bol baharatli limonlu sarimsakli
Hiçbişey olmaz valla, yakınlarımda olsa bende içerdim. Rizedeyken en ufak bi kırgınlığımda hemen gider içerdim. Bizim ailenin doktoru o 😀

Hiçbişey olmaz valla, yakınlarımda olsa bende içerdim. Rizedeyken en ufak bi kırgınlığımda hemen gider içerdim. Bizim ailenin doktoru o 😀
Kesinlikle ya biz esimle her hafta icerdik hic hasta olmadik 2 yil boyunca resmen, iş yerimizin yaninda corbaci vardi sifamizdi hemen hasta olcak gibi bi his gelince gider icerdik baharati sarimsagi sirkeyi basip mis gibi olurdum valla. Aksam iciyim ben diriltir o beni

Kizlar bende dunden beri oksuruk var dolaptan soguk bisey yemistim henuz tutmadi hastalik beni ama bi kelle paça fakan içsem bisey olur mu ki kizlar ya o cok iyi geliyo bana bol baharatli limonlu sarimsakli
kiz kelle paça zararlı mı ben en başından beri sürekli içiyorum🤣

İyi olmaya çalışıyoruz minik büyümeye çalışıyor, çok az bir solunum desteği alıyor inşallah ayrılması için ilaçlar başlandı. Dua edin nolur kızıma 🙏
Çok şükür canım inşallah daha da iyi olacak minnoşun 🙏 Çok dua edeceğim kızçe için bir an önce annesinin yanına dönsün ❤️

Canım Avrupa’da oto koltuğu olmadan hastaneden çıkarmıyorlar ki. Çıkışta seninle hemşire geliyor düzgün takılmış mı arabaya diye kontrol ediyor. Bi Türk tanıdık evde unutunca rehin kalmış, baba gidip almış evden öyle çıkabilmiş 😂 ve biz bunu bilmemize rağmen hala almadık ya… kendimize kızıyorum
Türkiye de bunu espri yapiyoruz biz ama Avrupa'daki gerçekmiş resmen.

Back
X