- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Canim 10 gun once felan bana aynısı oldu. Bende de idrarda hassasiyet biraz vardi ama kasik agrisi sanci vardi. Ve bir anda gelen akinti pijamama kadar geçtiği oluyordu. Adet olmuşum gibi ağrılar sancılar girip çıkıyordu. Ben bebekten zannettim. Kadin dogumcu hem idrar tahlili yapti hem nst bağladı. Sanci bebekten degilmis. Bol lökosit cikti. Antibiyotik verdi piyeloseptyl bir kaç gün ictim baya iyi geldi. Sonra cenazem oldu hersey karma karışık oldu ihmal ettim. Bugun yone sancim var. Ustelik midemi de usuttum herhalde. Müthiş bir sanci var.Yakın zamanda idrar yolu enfeksiyonu geçiren varsa ağrıların neye benzediğini yazabilir mi? Kasıklarım belim böbreklerim sancıyor, mide ağrımda olduğu için şu an ayırt edemiyorum ağrıları. Doktoruma yazdım idrar tahlili ver enfeksiyon çıkmazsa gel dedi ama ağlayacağım çok sinir bozucu ağrıyor her yerim gideyim mi acile bilmiyorum off bebeğin hareketleri bile canımı acıtıyor
Ben gece bile uyanıp bardak bardak su içiyorum aşırı derecede su içen biriyim nerden çıkıyor bu enfeksiyon anlamıyorum ki. Eğer yine varsa hamileliğim boyunca 4. olacak. Midemden de tiksindim zaten artık, baharatlı soğanlı yemekleri yedim yine midem ağrıyor o ağrının içinde kıvranırken elimde çikolatalı kekle dolaptan tuzlu bir şeyler arıyorum insanın hiç mi iradesi kendine saygısı olmaz bıktım kendimden ağlaya ağlaya tıkınıyorum her gün. Şimdi bütün sancılar birbirine karıştı nerem ağrıyor kestiremiyorum bileKuzum enfeksiyona baktir bence olabilir usutmemeye de dikkat et dedigin gibi agrilar bende de oluyo ama ben suyu cok icemiyorum ondan oluyo ne lökosit yuksek cikiyo ne bakteri uruyo susuzluk rahatsiz ediyo iste biraz daha fazla icebilsem
Karnım cikmaya başladığından beri sert benim. Doktorlar bir sebep bile diyemediler böyle gidiyoruzKızlar Benim haftalarımda olan arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim karnim ellediğimde taş gibi sizinde öylemi yoksa benim suyum fazla olduğu için olabilir mi?
Benim karnımda gergin ve sert. Hatta bazen bebek ittirdigi zaman canım o kadar aciyor ki sanki icten yırtılıyor gibiKızlar Benim haftalarımda olan arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim karnim ellediğimde taş gibi sizinde öylemi yoksa benim suyum fazla olduğu için olabilir mi?
Anladım canım muhtemelen benim de aynı senin gibi, yarın gideyim de bi baksınlar sinirlerim bozuldu iyice. Sen de kendine dikkat et ihtimal etme geçmiş olsunCanim 10 gun once felan bana aynısı oldu. Bende de idrarda hassasiyet biraz vardi ama kasik agrisi sanci vardi. Ve bir anda gelen akinti pijamama kadar geçtiği oluyordu. Adet olmuşum gibi ağrılar sancılar girip çıkıyordu. Ben bebekten zannettim. Kadin dogumcu hem idrar tahlili yapti hem nst bağladı. Sanci bebekten degilmis. Bol lökosit cikti. Antibiyotik verdi piyeloseptyl bir kaç gün ictim baya iyi geldi. Sonra cenazem oldu hersey karma karışık oldu ihmal ettim. Bugun yone sancim var. Ustelik midemi de usuttum herhalde. Müthiş bir sanci var.
Ya kiyamam kuzum kendini uzme lutfen. Bu hamilelik kafasi cok farkli bisey insanin yemesi icmesi yatmasi kalkmasi hepsi bi degisik oluyo sabredecez napalimBen gece bile uyanıp bardak bardak su içiyorum aşırı derecede su içen biriyim nerden çıkıyor bu enfeksiyon anlamıyorum ki. Eğer yine varsa hamileliğim boyunca 4. olacak. Midemden de tiksindim zaten artık, baharatlı soğanlı yemekleri yedim yine midem ağrıyor o ağrının içinde kıvranırken elimde çikolatalı kekle dolaptan tuzlu bir şeyler arıyorum insanın hiç mi iradesi kendine saygısı olmaz bıktım kendimden ağlaya ağlaya tıkınıyorum her gün. Şimdi bütün sancılar birbirine karıştı nerem ağrıyor kestiremiyorum bile
aman yarabbim bu neeeee yumuş yumuş oldumEki Görüntüle 3181917
Bende tospiğime böyle birseyler ördümhayaller ilk 10 gün içinde fotosunu çekmek, hayatlar nasıl olur bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun bişey sorucam şeker tahlili yaptırdın mı? Bende senin gibiydim diyetten öncede o yüzden soruyorum canımsınBen gece bile uyanıp bardak bardak su içiyorum aşırı derecede su içen biriyim nerden çıkıyor bu enfeksiyon anlamıyorum ki. Eğer yine varsa hamileliğim boyunca 4. olacak. Midemden de tiksindim zaten artık, baharatlı soğanlı yemekleri yedim yine midem ağrıyor o ağrının içinde kıvranırken elimde çikolatalı kekle dolaptan tuzlu bir şeyler arıyorum insanın hiç mi iradesi kendine saygısı olmaz bıktım kendimden ağlaya ağlaya tıkınıyorum her gün. Şimdi bütün sancılar birbirine karıştı nerem ağrıyor kestiremiyorum bile
İnşallahben de hissediyorum bu ara
önceden daha yumuşaktı
bebisler büyüdüğü içindir belki
Benimde iki haftadır falan böyle doktorada Perşembe gidince soracağımKarnım cikmaya başladığından beri sert benim. Doktorlar bir sebep bile diyemediler böyle gidiyoruz
Bu aralar benimde canim çok yanıyor ve çok hareketliBenim karnımda gergin ve sert. Hatta bazen bebek ittirdigi zaman canım o kadar aciyor ki sanki icten yırtılıyor gibi
O kullandığın antiseptik müthiş bi şey. Adını asla unutmamalı inan ki. Antibiyotik gibi bitirmek zorunda kalmıyorsun; üstelik tamamen bitiriyor lokositi fln. Allah bulandan razı olsun.Canim 10 gun once felan bana aynısı oldu. Bende de idrarda hassasiyet biraz vardi ama kasik agrisi sanci vardi. Ve bir anda gelen akinti pijamama kadar geçtiği oluyordu. Adet olmuşum gibi ağrılar sancılar girip çıkıyordu. Ben bebekten zannettim. Kadin dogumcu hem idrar tahlili yapti hem nst bağladı. Sanci bebekten degilmis. Bol lökosit cikti. Antibiyotik verdi piyeloseptyl bir kaç gün ictim baya iyi geldi. Sonra cenazem oldu hersey karma karışık oldu ihmal ettim. Bugun yone sancim var. Ustelik midemi de usuttum herhalde. Müthiş bir sanci var.
Bir biraktim tekrar baslamayim dedim ama antiseptik sonucta diye bugun yine içmeye başladım. Gercekten agrisi insani zorluyorO kullandığın antiseptik müthiş bi şey. Adını asla unutmamalı inan ki. Antibiyotik gibi bitirmek zorunda kalmıyorsun; üstelik tamamen bitiriyor lokositi fln. Allah bulandan razı olsun.
Geçmiş olsun canım. Üşütünce de ağrısı bi şeye benzemiyor. Ağlattı beni onun ağrısı da geçen gün
Kilo alıyor bi veriyor bi düzeni yok sağlık durumu daha iyi ama şu solunum desteğinin azalması lazım inşallah azalacak umudumu yitirmemeye çalışıyorum. Dua edin teyzeleriGrubun ablası inci sağlıkla büyüsün inşallah tez vakitte annesine kavussunşimdi nasıl canım inci tanesi kilo alımı sağlıkla durumu vs
Canım sağ salim kucağına aldın İpek i çok şükür Maşallah güçlü kocaman bir kız Çok geçmiş olsun Bebiş sağlıkla huzurla büyüsün Bence hafta sonu olduğu için yatışı uzamıştır Lütfen moralini bozmamaya çalış çok zor biliyorum Anne sütü gelecek hiç doğum yapmamış kadınların bile gelebilyor Keşke anne yanı yatış yapsalar illa bebeği gözlemek istiyorlarsa Kaçıncı düzey yenidoğanda yatıyor 1-2-3 var Düşük düzeyse senin sık sık girebilmen lazım Belki yarın gelen ekip durumunu anlar Bir bakarsın annesine kavuşurCanım sen de sağlıkla büyüt yavrunun inş. Pompa evde manuel de var elektrikli d e burada ilk süt akmaya başlamadan vermiyorlar bugün yine istedim aslaaa diyor bide ters ters. Oğlumda da aylarca sağdım. Şuan memeler dolmaya başladı gibime geliyor sağsam çıkacak bence ama elle masaj la uçları nemlenmiyor bile. Bian önce defolsak şuradanasla kimseye tavsiye etmiyorum kızlar burayı kendiniz için çevrenizdekiler için aklınızda olsun
Oda geçtik eşimin de kalabileceği odaya canım. Ama moralimiz acayip bozuk az önce komple koyversdim yani hüngür foşurt neden yani neden anlamıyorum. Şikayet varda da yığınla şikayet var sapasağlam çocuğumu küvöze aldılar bırakmadılar meclis çalışanı olduğum için birilerine arttırdım anca öyle çıkarttılar çocuğumuzu falan diye bi dünya beddua. Bakanlığı arayıp şikayet etsen cimere yazsan ne kimi kime şikayet edeceksin..
Çıplak olduğu için sadece ısıtma amaçlı küvözde. Kıyafetleri üstünde olsa açık olanlarda olacak ama çıplak istiyorlar. Ne oksijen desteği ne ilaç hiçbir şey yok destek. 3 saatte bir enjektörle 25cc mama okadar. Bizim yapamayacağimiz ne var yani burada anlamıyorum, onlar da anlatamıyor zaten. Hastane göya tam teşekküllü Türkiye in en donanımlı 3 hastanesinden biri ama içi boş. 30 sene öncesinin sezeryanını yaptılar bebeğin durumu zaten ortada.. İnşallah tedavi Red hakkımız vardır bebek için d e yarın imzalar çıkarız. Kan sulandırıcı iğneyle başladılar bide 2 gündür nefret ediyorum ondan da çok acıtıyor. Nerelerinden element uyduruyorlar zaten hareketliyim hep yatıyor olsam pıhtı sıkıntısından korkalım ama.. Travma üstüne travma oldu artık kimse vücuduma dokunmasın istiyorum. Ne kan alsınlar ne muayene ne iğne.
Dualarımız sizinle en kısa sürede taburcu olsun inşallah minnoşunuzKilo alıyor bi veriyor bi düzeni yok sağlık durumu daha iyi ama şu solunum desteğinin azalması lazım inşallah azalacak umudumu yitirmemeye çalışıyorum. Dua edin teyzeleri
Yaptırdım canım çıkmadı ben de şekerCanım çok geçmiş olsun bişey sorucam şeker tahlili yaptırdın mı? Bende senin gibiydim diyetten öncede o yüzden soruyorum canımsın
Çok şükür canım, ozaman ye vallahi hamileligin en güzel yanı yiyip göbek çıktı derdi olmamasıYaptırdım canım çıkmadı ben de şeker
Bende de enfeksiyon vardı ama idrar yolu mu onu bilmiyorum bi sürü fitil kullandım geçmedi bir hafta bi dünya ped bitirdim o da işe yaramadı tek çare günde 3 kez çamaşırımı değiştiriyorum bir tek o işe yaradı eğer sizinki de öyle bişeyseYaptırdım canım çıkmadı ben de şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?