2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benimde ferrittin 8 hcg 10
Kasik şeklinde demir ilacına verdi. Yukselmezse doguma bir kaç gün kala serum bağlarım dedi. Ama ilaçla yukselmiyor benim. Ben normal de de ara ara serum yaptırıyorum.

Benimde ferrittin 8 hcg 10
Kasik şeklinde demir ilacına verdi. Yukselmezse doguma bir kaç gün kala serum bağlarım dedi. Ama ilaçla yukselmiyor benim. Ben normal de de ara ara serum yaptırıyorum.
Üzüm pekmezi dene canım. Belki bende o etkili oldu. Ama mümkünse marketten alma. Yemek yanında filan yeme. Yanında çay içme, kana iyice karışmadan yoğurt yeme. Ben pekmez yiyince öyle yapıyorum. Ekmek pekmez. Hatta seviyorsan ekmek bile yeme ben pek sevmediğim için ekmekle yiyorum.

Biraz off topic olacak ama 2023 yılı hedefleriniz neler acaba merak ettim Hem de kafamız dağılır dertlerden.
Günaydın canım Benim hayalim tatile gitmek. Gidemezsin diyenlere inada çokta güzel vakit geçirmek. Gezmeyi çok severim biz bu sene kapı vizesiyle Yunan adalarına gidecektik eşimle Haziran sonu. Battı balık yan gider çocuk olunca aylarca gezemeyeceğiz riskli gebelik olacak filan derken planlar yaparken bizim kızçe bize gülüyormuş meğer çok şükür ama bu sene Ağustos sonu Eylül başı gibi Akdeniz tarafları da tam en güzel zamanında olur bebişim de 6 aylık filan olur güzel bir tatil yaparız hayli kuruyorum

Bunlara dikkat ediyorum. Cocukluktan beri demir eksikliği benim sorunum. Cok cok dikkat ensemde cok az yükseliyor. Ilac içmekten ülser oldum bir ara. Gazi de bir doktor miden bağırsakların demir emilimi yapmiyor senin demisti en sonunda. direk damardan çözüm oluyor bir tek. Genel olarak vitamin degerlerimde hep dusuk. Igne yada serum alarak tamamlıyorum kotu olduğumda

Çok güzel bir hedef Ekleyin bunu kızlar hedeflerinize

Evet susmak daha bastırıyor insanı canım üzüldüm senin için hepsi geçip gidecek Allah’ın izniyle.
Aynı ben de öyle oldu toplanıyor intihar mı etti Allah rahmet eylesin hem de o da arkadaşın kolay değil tabi

Biraz off topic olacak ama 2023 yılı hedefleriniz neler acaba merak ettim Hem de kafamız dağılır dertlerden.
Günaydıınnn ben işten ayrılıcam uzun zamandır çalışıyorum yılın her gününü en tatlı sabahlar bebemle başlar diye geçirmek istiyorum evde olmayı çok özledim bunun hayalini kuruyorum şimdilik hedef medef yok ye iç yat gezz

Gayet güzel ve baya değişiklik yaratacak bir hedef bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…