2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bunu görmüştüm ben de penye battaniyeyi düdük yapıp koyarsın dedi bi arkadaş 😀 mantıklı geldi. Zaten reflü yatağında yatacak ilk zamanlar onun da yanında kolları var sıkıştırırım onu oraya 😀
mantıklı😃 yenidoğan zamanı en tırstığım şey bebeği yatırmak ya ne tarafa nasıl yatacak🤦🏼‍♀️ zırt pırt uyandırmam ins

günaydın🎈
doğumdan kısa bir süre önce enerji patlaması geliyormuş ebe söyledi.(herkese olmayabilir)
hatta o zaman kadınlar gelen enerjiyle temizlik yaparlarmış ve onu görenler yuva yapıyorsun bebek gelecek diyorlarmış. enerjisi gelen hazır olsun😄
Tam olarak ne zaman geliyormuş oturduğum yerde yoruluyorumda ben 💆🏻‍♀️

günaydın🎈
doğumdan kısa bir süre önce enerji patlaması geliyormuş ebe söyledi.(herkese olmayabilir)
hatta o zaman kadınlar gelen enerjiyle temizlik yaparlarmış ve onu görenler yuva yapıyorsun bebek gelecek diyorlarmış. enerjisi gelen hazır olsun😄
Ay onu bende duydum hadi hayirlisi bakalim
şuna bakın hamile bebek🤣🤣
kullanışlı mı sizce?
Eki Görüntüle 3185455
Bebege sinir koyunca daha rahat uyuyomus sanirim anne karninda hissediyomus kendini
Tam olarak ne zaman geliyormuş oturduğum yerde yoruluyorumda ben 💆🏻‍♀️
Sen izne ne zaman ayriliyosun kuzu 1 haftan mi kaldi?

Ay onu bende duydum hadi hayirlisi bakalim

Bebege sinir koyunca daha rahat uyuyomus sanirim anne karninda hissediyomus kendini

Sen izne ne zaman ayriliyosun kuzu 1 haftan mi kaldi?
Evet 10 ocakta bitiyor allahıma şükürler olsun her gün sayıyorum son bir hafta 😂 sonra ver elini evde kahvaltı keyfisi çay müge anlı 🤣

Back
X