Siz de öyleSağlıkla alın kucağınıza inşallah
3400dü geçen hafta çarşamba, yarın kontrolde artık bana da gün verir inşallah. Bugün acayip sıklıkta kasılma var ama sancım yok. Yarına beklerim inşallah ne yapsam bilemedim,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de öyleSağlıkla alın kucağınıza inşallah
3400dü geçen hafta çarşamba, yarın kontrolde artık bana da gün verir inşallah. Bugün acayip sıklıkta kasılma var ama sancım yok. Yarına beklerim inşallah ne yapsam bilemedim,
Dualarım seninle canımKızlar bende doğum yaptım sezeryanla ama kızımı yoğun bakıma aldılar 38+4 te doğum yaptım ciğerine su kaçmış çok üzülüyorum dua edin kızım biran önce çıksın![]()
Yaş akciğer hastalığıymis sezeryanla doğanlarda oluyormuş genelde doğum esnasında ciğere su kacmasıymışDualarım seninle canım
Nasıl su kaçmış
En kısa sürede çıkar inşallahYaş akciğer hastalığıymis sezeryanla doğanlarda oluyormuş genelde doğum esnasında ciğere su kacmasıymış
Çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbimKızlar bende doğum yaptım sezeryanla ama kızımı yoğun bakıma aldılar 38+4 te doğum yaptım ciğerine su kaçmış çok üzülüyorum dua edin kızım biran önce çıksın![]()
Kuzum benim hiç korkma sağ salim alacaksın yavrunu kucağına insallahKızlar bende doğum yaptım sezeryanla ama kızımı yoğun bakıma aldılar 38+4 te doğum yaptım ciğerine su kaçmış çok üzülüyorum dua edin kızım biran önce çıksın![]()
Gittiğimde 3 cm acılma vardı 2 saat kendi sancılarımın artmasını bekledik artmayınca suni sancı verdiler 2.5 saat zor geçti:)Maşallah uzun sürmemiş suni sancı süreniz. Gittiğinizde açılmanız var mıydı. Benim ilk doğumda suni sancı ile oldu da
Benimki de cok su yutmuştu, midesini fln yıkadılar hattaKızlar bende doğum yaptım sezeryanla ama kızımı yoğun bakıma aldılar 38+4 te doğum yaptım ciğerine su kaçmış çok üzülüyorum dua edin kızım biran önce çıksın![]()
Çocuğum hala kuvezde zor nefes alıyor makinaya bağladılar çok üzülüyorum süt sağıyorum şuan ona çok üzülüyorumBenimki de cok su yutmuştu, midesini fln yıkadılar hatta
Dualarım seninleÇocuğum hala kuvezde zor nefes alıyor makinaya bağladılar çok üzülüyorum süt sağıyorum şuan ona çok üzülüyorum![]()
Allah size bağışlasın bebeğinizi canım benim kardeşimde şu yutmuş 4 gün küvetse yatmış annem hep anlatırÇocuğum hala kuvezde zor nefes alıyor makinaya bağladılar çok üzülüyorum süt sağıyorum şuan ona çok üzülüyorum![]()
Tam bir hafta kuvezde kaldı gittim her gün emzirdim akşamları sürümü gönderdim eşimle çok şükür bitti gitti o günlerÇok geçmiş olsun ciğer gelişimiyle ilgili mi sıkıntı var? Tez zamanda iyileşsin kucağına gelsin doktorlar belli bir süre verdi mi? Şu kadar süre desteğe ihtiyacı olur sonra yoğun bakımdan çıkar gibi
Allah yardımcın olsun canım çok güzel rahat doğumların olsun inşallahYarın doğumun var çok heyecanlı ve tedirginim Herşey yolunda gider umarım Doğum yapacak arkadaşlar sagsalim hepiniz kurtulun isallah
Şu an kaç kilo bebeğiniz . Benim de aynı durum olabilir bebeğin durumunu yarın görmeye gideceğim . 4 kiloda normal zorlar sezaryen konuşuruz dedi .Merhaba 39 haftalık hamileyim, bebeğimin baş boyutu ve kilosu büyük olduğu için doktorum sezeryan ihtimali çok yüksek dedi, normal doğum olarak başlasa bile son an sezeryan olabilirmiş. Sizce normal doğumu yine de beklemeli miyim yoksa bir an önce bebek daha da büyümeden sezeryan olmak en mantıklısı mı? Normal doğumu çok istiyordum boşluğa düştüm biraz..
Benimki de bir hafta kaldı aynı şeylerden dolayı sabır çok önemli sabretmeye çalış sütünü sağıp gönder sürekli canım bir kaç güne oksijeni çıkarıyorlar sonra sadece serum kalıyor ondan sonra da zaten bir haftayi tamamlayıp çıkartıyorlar inşallah korkmaÇocuğum hala kuvezde zor nefes alıyor makinaya bağladılar çok üzülüyorum süt sağıyorum şuan ona çok üzülüyorum![]()
Benimki de Şuan 4 kilo. Kafa buyuklugu de 11 cm. normalde doktorum çatıya bakmıyor ama bende böyle bir durum olunca baktı ve pek iç açıcı konuşmadı. Ben de şuan sizin gibi düşünüyorum önemli olan bebeğin sağlığı ve onu güzel bir şekilde karşılayabilmek için benim de iyi olmam gerekiyor. Belki normal doğumda diretsem yine de olmasa çok yıpranacağımŞu an kaç kilo bebeğiniz . Benim de aynı durum olabilir bebeğin durumunu yarın görmeye gideceğim . 4 kiloda normal zorlar sezaryen konuşuruz dedi .
Önemli olan sağlıkla doğmaları . Ben olma şekline takılmıyorum sizde öyle düşünün![]()