2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende bazen dayanamayıp dışarda yeşillik yiyorum inş bişi olmaz cocikime üff sosis ve kokoreç yemeyi de çok özledim ama onlara cesaret edemiyorum

Bende bazen dayanamayıp dışarda yeşillik yiyorum inş bişi olmaz cocikime üff sosis ve kokoreç yemeyi de çok özledim ama onlara cesaret edemiyorum
yaaa ben de hep çocikim diyorum eşim nerden buldun bunu diyor takip ettiğim birkaç insta fenomeninden takıldı dilime
ayy ben dışarıda yediklerimi anlatsam kalp krizi sosisin kendisini yapıp yemedim ama pizzanın içinde vardı bence bir şey olmaz kağan kocatepe haftada 1 kez yeseniz bir şey olmaz diyor. ben hep o adamın peşinden gidiyorum işime o geliyor ama en önemli olan içinin nasıl rahat edecek olması, yedikten sonra huzursuz olacaksan hiç yeme daha iyi

Kız haftada bir mi daha ne istiyim ayda bir fast food yiyorum eşim bey her muayene sonrası izin veriyor allah razı olsun kendisinden cocikim kelimesini bende çok seviyorum bi dana sosis alıp yapayım bende ya bi yeri mi şişsin cociklerimizin

hahah yap gitsin kizz çocikinin midesi bayram etsin 1 güncük

Kızlar bime bebek urunleri geldi bakan varmi bende nevresim takimini aldim gule gule kullansin bebesim
ben gecen gün fotoları burda paylaşmıştım ama gidip bakmadım yine her zamanki gibi güzel şeyler var gibiydi ama bilmiyorum

Sadece etten bulaşmaz toxoplasma. Dışardan yeşillik yememek; toprakla uğrasmamak, pastörize olmayan sütleri içmemek de gerekir korunmak için.

ben gecen gün fotoları burda paylaşmıştım ama gidip bakmadım yine her zamanki gibi güzel şeyler var gibiydi ama bilmiyorum
Cok-da ahım şahım yokdu bir önceki bime gelen ürünler daha güzeldi hiç penye tarzı birşey gelmemişti

Sadece etten bulaşmaz toxoplasma. Dışardan yeşillik yememek; toprakla uğrasmamak, pastörize olmayan sütleri içmemek de gerekir korunmak için.
toxo olayı vardı değil mi ben onu unutmuşum, benim bağışıklık pozitif çıkmıştı o yüzden bu konuda daha rahat takılıyorum. ama belirttiğin iyi oldu kuzum yanlış yönlendirmek istemem kimseyi ay bu arada bağısık olmama rağmen benim testler yeniden yapılacak

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlanırsın. Detaylıda benimkinde de kalpte parlaklık çıkmıştı ama dr diğer hersey normal o yüzden Buda bizce önemsiz deyip yeni bi ultrason tarihi verdi, 3 hafta sonra girdiğimde parlaklık yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…