2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bana da doktorum ben veremem artık başkasından al dedi. İşe gitmemi de uygun görmüyor. Şöyle çok büyük risk görmüyor 34ü göreceğiz inşaallah diyor ama böyle dinlenirsen dedi benim serviks ölçümüm 34 cm çıktı gayet iyi dedi senin gibi bir hastam var 23 çıktı hep yatacaksın dedim dedi. Şimdi ben işe gidersem büyük ihtimal benimkisi de kısalacak ama rapor veremiyorum diyor. Ne yapacağım yıllık izinlerimi kullanmayı düşünüyorum bir de rapor bulmaya çalışacağım. Şuan queen e yapılanı aklım almıyor hadi bana hastanelik olana kadar çalış diyorlar onu anlıyorum da queen kız zaten hastanelik olmuş allahtan daha ne istiyorsunuz rapor vermek için.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşaallah. Dikkat et havalar çok değişken gündüz sıcak akşam buz. Ben de bugün ishal olmuş şekilde kalktım ve midem çok kötü. Üşüttüm herhalde. Ya da ayıptır söylemesi dün bir heves kokoreç yedim o mu dokundu bilmiyorum. Aslında hamilelere çok tavsiye de edilmiyorda kokoreç. bir kere kaçamak yapiiim demiştim perişanım. Doğumdan sonra da bu kadar hassas olacak mıyız ya nineler gibiyim en ufak bir yanlışı kaldırmıyor bünyem. İnşaallah düzeliriz.

Saol canım . 2 kez gitttm parlaklık devam ediyor biz de ama çok önemli değil dedi inşallah tez vakit kaybolur .
Canım çok geçmiş olsun hamilelikte bağışıklık düştü ister istemez . Bana serum pek fayda etmedi şimdi yine ıhlamur yapıcam fibromilyaljide tavan.

kızlar et ve yoğurdun beraber tüketilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? ben yoğurt demir emilimini azaltıyor diye biliyorum ama bazı yerlerde de böyle bir şey yok diyor. demir ilaçları da süt ürünleriyle alınamıyor araya zaman koymak lazım. ama sorun şu ki ben yoğurtsuz yemek yiyemiyorum mesela balıkla da hep yoğurtlu mezeler yiyorum bu ara biraz beslenmemi düzeltmeye çalışıyorum proteine ağırlık verdim. o yüzden bu mesele de kafama takılıyor, bilgisi olan varsa beni de bilgilendirsin

Bunda da 100 kilo yoğurt yenmezse sorun olacağını düşünmüyorum agdjshhs tavrım net 100 kilo değilse sorun yok

Akıntı ya da su sızması nasıl anlaşılıyor benim baştan beri hep pedde sarımtırak görünen akıntı vardı ama şimdi gelen akıntının kıvamı daha su gibi hissediyorum ama bilemiyorum pazartesi bakan doktor taşa bastırır gibi bastırdı bi zarar mı verdi diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…