- 1 Ağustos 2018
- 2.855
- 4.861
- 133
Bencede önemli ama queencim bende yaptırmadım ama sonra pişman oldum. Suyum fazla çıkmasaydı anlamayacaktık ve ben homini gırtlak yemeye devam edicektim.Günaydın tatlış analar ve nazlı bebeleriiii... Ben de şeker yüklemesi batağına düştüm köprüden önce son çıkışta yakalandım. Dün kontrolüm vardı, Dr um ben seni kırmadım sen de beni kırma çok ısrar ediyorum önemli bu dedi. 30 günlük rapora sattım ya tüm idealimi doğrumuçilekli gazoz gibi bir şeydi 330ml içerken çok iğrenç değildi ama şimdi midem bulanıyor
Olsun korkma en iyisini yaptın. Ben de çok önemsiyorum şeker yüklenmesini. Çünkü gerçekten sağlıklı gebelik için bazı şeylerin gözardı edilmemesi gerekiyor. 50 gr mı 75 mi yapıl Dı?Günaydın tatlış analar ve nazlı bebeleriiii... Ben de şeker yüklemesi batağına düştüm köprüden önce son çıkışta yakalandım. Dün kontrolüm vardı, Dr um ben seni kırmadım sen de beni kırma çok ısrar ediyorum önemli bu dedi. 30 günlük rapora sattım ya tüm idealimi doğrumuçilekli gazoz gibi bir şeydi 330ml içerken çok iğrenç değildi ama şimdi midem bulanıyor
Büyük bebek nasıl doğuruluyor muş formülü varmıymışGünaydın canımlar. Bu aralar herkes bana büyük bebek doğur diye baskı yapıyor çünkü yeni doğanlar çevremizde hep küçük olduğu için baskı yiyorum. Tabi ben takıyor muyum tabi ki hayır
İşte bebiş kilosu önde gitse suyum fazla çıksa açlık şekerim yüksek olsa yaptırırdım diyordum ama bunlar olmayıncaBencede önemli ama queencim bende yaptırmadım ama sonra pişman oldum. Suyum fazla çıkmasaydı anlamayacaktık ve ben homini gırtlak yemeye devam edicektim.
75 yapıldı cnm yanıyorumOlsun korkma en iyisini yaptın. Ben de çok önemsiyorum şeker yüklenmesini. Çünkü gerçekten sağlıklı gebelik için bazı şeylerin gözardı edilmemesi gerekiyor. 50 gr mı 75 mi yapıl Dı?
Bi yazı okumuştum. Aslında bebek anne karnına düştüğü anda alabileceği kilosu belliymiş. Bu tamamen genetikmişBüyük bebek nasıl doğuruluyor muş formülü varmıymış? Bu olayları kimse bilemez canım ben 4,5 civarı doğmuşum annem bütün çocuklarını 4 üstü doğurmuş ama ben kardeşlerim kendi çocuklarımızı hep zayıf doğuruyoruz ki güzel beslenmemize rağmen.
Sabret geçecek birazdan. Sonra güzel bir kahvaltı. Açlık kaç çıktı belki oldu mu?İşte bebiş kilosu önde gitse suyum fazla çıksa açlık şekerim yüksek olsa yaptırırdım diyordum ama bunlar olmayıncabide çıkıyormuş olmamasına rağmen
75 yapıldı cnm yanıyorum
Hahaha gel bunu bugün sıksam 4 kilo doğururum diyen anneme anlatBi yazı okumuştum. Aslında bebek anne karnına düştüğü anda alabileceği kilosu belliymiş. Bu tamamen genetikmiş
Yok kuzum daha çıkmadıSabret geçecek birazdan. Sonra güzel bir kahvaltı. Açlık kaç çıktı belki oldu mu?
Arkadaşım 2900 doğurdu gelen giden kızın psikolojisini bozdu. Dedim kov onları alma eve. Sürekli kıza falancanjn bebeği bunun 2 katı diyorlar. Ya sağlıklı mı sonuçta bu önemli. Kilo sanki çok mu önemliHahaha gel bunu bugün sıksam 4 kilo doğururum diyen anneme anlat
Yok ya bizim Türk kadınına eleştirecek şey lazım. Bende 1570 doğurdum 1 yaşında 12 kiloluk minik bir sumoydu. Kalan 7 yılda da sadece ömrünün ilk 1 yılındaki kadar kilo almış oldu ama olsun sağlıklı mı sağlıklı. Her şeye fikir beyan etme zorunluluğnda hissediliyor bizim ülkemizde. Bana da geçen biri elefonda ne kadar oldu şimdi bebeğin ağırlığı dedi 830 gram dedim aa az sanki dimi dedi. Okadar hbb(her b.ku bilenler) derneği başkanıyımdır, ben bile 25.haftada kaç kilo oluyordu diye hesap edemem o esnada hamile değilsem. Hesap etsem de söylemem zaten deArkadaşım 2900 doğurdu gelen giden kızın psikolojisini bozdu. Dedim kov onları alma eve. Sürekli kıza falancanjn bebeği bunun 2 katı diyorlar. Ya sağlıklı mı sonuçta bu önemli. Kilo sanki çok mu önemli
Ya benim halamin 3 cocugu var 4 kilo alti dogumu yok hatta biri 5 kilo normal dogdu. Biz onlara alismisiz baska cocuk biblo gibi geliyo bize bakalim benimki nasil olacak anasi yesin totosunuuArkadaşım 2900 doğurdu gelen giden kızın psikolojisini bozdu. Dedim kov onları alma eve. Sürekli kıza falancanjn bebeği bunun 2 katı diyorlar. Ya sağlıklı mı sonuçta bu önemli. Kilo sanki çok mu önemli
Burda bir komşumuz var. Beni her gördüğünde bebeğini emziriyor musun diye soruyor ( oğlum 16 aylık). Kimisi de hamilesin hemen memeden kesmen lazım diyor ( doktorum bir sakınca olmadığını, emebileceğini, sadece bu süreçte vitamin mineral açısından kendime iyi bakmam gerektiğini söyledi) insanlar çok meraklı, akıl verme sevdalıları. Kime neyse.Yok ya bizim Türk kadınına eleştirecek şey lazım. Bende 1570 doğurdum 1 yaşında 12 kiloluk minik bir sumoydu. Kalan 7 yılda da sadece ömrünün ilk 1 yılındaki kadar kilo almış oldu ama olsun sağlıklı mı sağlıklı. Her şeye fikir beyan etme zorunluluğnda hissediliyor bizim ülkemizde. Bana da geçen biri elefonda ne kadar oldu şimdi bebeğin ağırlığı dedi 830 gram dedim aa az sanki dimi dedi. Okadar hbb(her b.ku bilenler) derneği başkanıyımdır, ben bile 25.haftada kaç kilo oluyordu diye hesap edemem o esnada hamile değilsem. Hesap etsem de söylemem zaten deay doğunca bide emzirme de görün siz bu muhabbetleri
İri bebek genetikten ziyade şekerden dolayı olur canım. Normali 2,5-3,5 kilo arasıdır . Bebek iri doğsun diyene bakmayın, zararlı aslında. Ben sıkıntı yaşadım , kızım normal kiloda doğsun diye dua ediyorum valla. Şükür ki haftasıyla uyumlu gidiyor yavrumYa benim halamin 3 cocugu var 4 kilo alti dogumu yok hatta biri 5 kilo normal dogdu. Biz onlara alismisiz baska cocuk biblo gibi geliyo bize bakalim benimki nasil olacak anasi yesin totosunuu
İnan bana bitmicek ve ben çoğu kişiyle kötü olacak gibi hissediyorum. Düşün kıza doğurdu sezaryen ve sütü geç geldi mama vermek istedi yok yok dediler doyar dediler ve bebek sarılık oldu hastanede yattı kilo kaybı yaşadı. Kendine kızıyor şimdi niye onları dinledim diye. Şimdi hem mama hem emziriyor iyileşenr kadar. Kan aldırmak tan kızında kan kalmadı düşün. Hepsi o çok bilenler yüzünden.Yok ya bizim Türk kadınına eleştirecek şey lazım. Bende 1570 doğurdum 1 yaşında 12 kiloluk minik bir sumoydu. Kalan 7 yılda da sadece ömrünün ilk 1 yılındaki kadar kilo almış oldu ama olsun sağlıklı mı sağlıklı. Her şeye fikir beyan etme zorunluluğnda hissediliyor bizim ülkemizde. Bana da geçen biri elefonda ne kadar oldu şimdi bebeğin ağırlığı dedi 830 gram dedim aa az sanki dimi dedi. Okadar hbb(her b.ku bilenler) derneği başkanıyımdır, ben bile 25.haftada kaç kilo oluyordu diye hesap edemem o esnada hamile değilsem. Hesap etsem de söylemem zaten deay doğunca bide emzirme de görün siz bu muhabbetleri
Kız ben o kiloyu lisedeyken gördümKızlar ben 45 idim, 54 oldum… ama ilk haftalarda 5 kilo vermiştim. Verdiğimi alıp üstüne de 4 kilo aldım. Doktorum 6 kilo daha alsan yeter diyor. Ama ben bu hızla bi 10 kilo daha alırım diye düşünüyorum çünkü fütursuzca yiyorum. Yeme diyene de hamile kadına yeme denmez diye kızıyorum. Pankart asıcam tepeme, “doğum hikayeni anlatma , bana yeme deme! “
İki sütyen kaptım hemenGünaydın kizlar pentide 1alana 1hediye kampanyası var haberiniz olsun
Dayannn dayaann bir rapora kandırdı seniiGünaydın tatlış analar ve nazlı bebeleriiii... Ben de şeker yüklemesi batağına düştüm köprüden önce son çıkışta yakalandım. Dün kontrolüm vardı, Dr um ben seni kırmadım sen de beni kırma çok ısrar ediyorum önemli bu dedi. 30 günlük rapora sattım ya tüm idealimi doğrumuçilekli gazoz gibi bir şeydi 330ml içerken çok iğrenç değildi ama şimdi midem bulanıyor
Ben hala 44'üm kuzum ama benim boyum kısa D dandikfindik 'a göre. Yiyorum ama kilo olmuyor sanki. 43'te cok takili kaldim bir ay 43 kilo da kaldim. Bende 55 olmak istiyorum en azindan doğumdan sonra veririm diye ama hala umudum yok pek. 6 ay bitiyor ve aldığım kilo 6 sadece. Son üç ayda 10 kilo kadar almam mucize gibi geliyor umarim alirim.Canım senle K kendimidurduracakdegilim e söylemiştim ilk haftalar alacaksınız emin olun diye sağlıklı olsun brbişler onlara zarar olmasın kilolar ama çok almakta iyideğil tabihem sonrası hem ağırlaşma açısından..
Valla çocuk şoka girdi bence. Normalde totosunun üstünde 1 sn durmayan çocuk ağda gibi yapış yapış kanı görünce bayıldı bence hiç oynamadı 2 saattirDayannn dayanmak bir rapora kandırdı seniiolsunn iyi olsunda Insalalh güzel sonuç çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?