2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bencede önemli ama queencim bende yaptırmadım ama sonra pişman oldum. Suyum fazla çıkmasaydı anlamayacaktık ve ben homini gırtlak yemeye devam edicektim.

Olsun korkma en iyisini yaptın. Ben de çok önemsiyorum şeker yüklenmesini. Çünkü gerçekten sağlıklı gebelik için bazı şeylerin gözardı edilmemesi gerekiyor. 50 gr mı 75 mi yapıl Dı?

Günaydın canımlar. Bu aralar herkes bana büyük bebek doğur diye baskı yapıyor çünkü yeni doğanlar çevremizde hep küçük olduğu için baskı yiyorum. Tabi ben takıyor muyum tabi ki hayır
Büyük bebek nasıl doğuruluyor muş formülü varmıymış? Bu olayları kimse bilemez canım ben 4,5 civarı doğmuşum annem bütün çocuklarını 4 üstü doğurmuş ama ben kardeşlerim kendi çocuklarımızı hep zayıf doğuruyoruz ki güzel beslenmemize rağmen.

Bencede önemli ama queencim bende yaptırmadım ama sonra pişman oldum. Suyum fazla çıkmasaydı anlamayacaktık ve ben homini gırtlak yemeye devam edicektim.
İşte bebiş kilosu önde gitse suyum fazla çıksa açlık şekerim yüksek olsa yaptırırdım diyordum ama bunlar olmayınca bide çıkıyormuş olmamasına rağmen
Olsun korkma en iyisini yaptın. Ben de çok önemsiyorum şeker yüklenmesini. Çünkü gerçekten sağlıklı gebelik için bazı şeylerin gözardı edilmemesi gerekiyor. 50 gr mı 75 mi yapıl Dı?
75 yapıldı cnm yanıyorum

Bi yazı okumuştum. Aslında bebek anne karnına düştüğü anda alabileceği kilosu belliymiş. Bu tamamen genetikmiş

İşte bebiş kilosu önde gitse suyum fazla çıksa açlık şekerim yüksek olsa yaptırırdım diyordum ama bunlar olmayınca bide çıkıyormuş olmamasına rağmen

75 yapıldı cnm yanıyorum
Sabret geçecek birazdan. Sonra güzel bir kahvaltı. Açlık kaç çıktı belki oldu mu?

Hahaha gel bunu bugün sıksam 4 kilo doğururum diyen anneme anlat
Arkadaşım 2900 doğurdu gelen giden kızın psikolojisini bozdu. Dedim kov onları alma eve. Sürekli kıza falancanjn bebeği bunun 2 katı diyorlar. Ya sağlıklı mı sonuçta bu önemli. Kilo sanki çok mu önemli

Yok ya bizim Türk kadınına eleştirecek şey lazım. Bende 1570 doğurdum 1 yaşında 12 kiloluk minik bir sumoydu. Kalan 7 yılda da sadece ömrünün ilk 1 yılındaki kadar kilo almış oldu ama olsun sağlıklı mı sağlıklı. Her şeye fikir beyan etme zorunluluğnda hissediliyor bizim ülkemizde. Bana da geçen biri elefonda ne kadar oldu şimdi bebeğin ağırlığı dedi 830 gram dedim aa az sanki dimi dedi. Okadar hbb(her b.ku bilenler) derneği başkanıyımdır, ben bile 25.haftada kaç kilo oluyordu diye hesap edemem o esnada hamile değilsem. Hesap etsem de söylemem zaten de ay doğunca bide emzirme de görün siz bu muhabbetleri

Ya benim halamin 3 cocugu var 4 kilo alti dogumu yok hatta biri 5 kilo normal dogdu. Biz onlara alismisiz baska cocuk biblo gibi geliyo bize bakalim benimki nasil olacak anasi yesin totosunuu

Burda bir komşumuz var. Beni her gördüğünde bebeğini emziriyor musun diye soruyor ( oğlum 16 aylık). Kimisi de hamilesin hemen memeden kesmen lazım diyor ( doktorum bir sakınca olmadığını, emebileceğini, sadece bu süreçte vitamin mineral açısından kendime iyi bakmam gerektiğini söyledi) insanlar çok meraklı, akıl verme sevdalıları. Kime neyse.
Oğlum doğduğunda ilk gün sütüm geldi ama iri bebekti yetmedi sütüm, mama verdim . Her önüme gelen benim foşur foşur sütüm oldu, 6 ay sadece anne sütüyle besledim vs dedi. Motivasyon canavarı hepsi. En iyisi kulak tıkamak.

Ya benim halamin 3 cocugu var 4 kilo alti dogumu yok hatta biri 5 kilo normal dogdu. Biz onlara alismisiz baska cocuk biblo gibi geliyo bize bakalim benimki nasil olacak anasi yesin totosunuu
İri bebek genetikten ziyade şekerden dolayı olur canım. Normali 2,5-3,5 kilo arasıdır . Bebek iri doğsun diyene bakmayın, zararlı aslında. Ben sıkıntı yaşadım , kızım normal kiloda doğsun diye dua ediyorum valla. Şükür ki haftasıyla uyumlu gidiyor yavrum

İnan bana bitmicek ve ben çoğu kişiyle kötü olacak gibi hissediyorum. Düşün kıza doğurdu sezaryen ve sütü geç geldi mama vermek istedi yok yok dediler doyar dediler ve bebek sarılık oldu hastanede yattı kilo kaybı yaşadı. Kendine kızıyor şimdi niye onları dinledim diye. Şimdi hem mama hem emziriyor iyileşenr kadar. Kan aldırmak tan kızında kan kalmadı düşün. Hepsi o çok bilenler yüzünden.

Kız ben o kiloyu lisedeyken gördüm bir daha tobe hadi rüyamda görsem ordada yokk masalalh sana

Dayannn dayaann bir rapora kandırdı senii olsunn iyi olsunda Insalalh güzel sonuç çıkar

Son düzenleme:
Ben hala 44'üm kuzum ama benim boyum kısa D dandikfindik 'a göre. Yiyorum ama kilo olmuyor sanki. 43'te cok takili kaldim bir ay 43 kilo da kaldim. Bende 55 olmak istiyorum en azindan doğumdan sonra veririm diye ama hala umudum yok pek. 6 ay bitiyor ve aldığım kilo 6 sadece. Son üç ayda 10 kilo kadar almam mucize gibi geliyor umarim alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…