- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.940
- 683
Insallah hayirli sonuclar alirsin queencim bende yaptirmak istemistim kilo almak istiyorum çünkü en cok karbonhidratta kalori var. Rahat rahat yiyebilmek istedim. Çilekli gazoz bana da hic şekerli gelmediValla çocuk şoka girdi bence. Normalde totosunun üstünde 1 sn durmayan çocuk ağda gibi yapış yapış kanı görünce bayıldı bence hiç oynamadı 2 saattir
En son bebeginde zaten gebelik sekeri cikti kuzu insulin falan kullandi onu da 4 kilo dogurdu.İri bebek genetikten ziyade şekerden dolayı olur canım. Normali 2,5-3,5 kilo arasıdır . Bebek iri doğsun diyene bakmayın, zararlı aslında. Ben sıkıntı yaşadım , kızım normal kiloda doğsun diye dua ediyorum valla. Şükür ki haftasıyla uyumlu gidiyor yavrum
Çok geçmiş olsun şişen hanım. Annem çok genç yaşta teşhis aldı. 30bile yoktu 13 sene iğne kullandı sonra doktoru hastalık stabil iğne kullanma dedi 10 senedir de herhangi bir tedavi almıyor. Aslında hem dua aldı annem hem de kendisi de biraz yenmek için gayret etti diyebilirim. İlk teşhis konulduğunda bu hastalık pek yaygın değildi. O yüzden destek grupları filan vardı annem oraya hiç gitmedi çünkü çok ileri olanlarda vardı, annem gibi olanlarda. Benim burada moralim bozulur demiş. Bir daha gitmemiş. Moral çok önemli çünkü. Bu hastalıkta da her hastalıkta olduğu gibi üzüntü çok etkiliyor. Çok dua etti. Çocuklarımın başında durabileyim diye. Allah’a şükür rabbimde dualarını kabul etti. Ve düzenli ilacını kullandı. Artık hemen ilaç tedavisi de yapmıyorlar zaten hastalığın ilerleyişine göre yapıyorlar sanırım. Bir de iğneleri eskiden günlük haftalık diye vardı haftalık çok yıpratıyordu günlük iğneleri şeker iğnesi gibi deri altıydı hiç yan etkisi de olmazdı. Şimdi belki daha basit tedaviler bile vardır. Derdi veren mevlam dermanını da veriyor. Üzüldüğü birşey varsa üzülmemesi için biraz destek vermek gerek. Benim annem dayımın vefatından sonra ilk atağını geçirmiş. Sizde üzülmeyin çok hafif seyreden hastalar var. Ve daha teşhis bile almamış hemMerhaba Elif hanım yazan bendim ama hala ms şüphesiyle arastırılıyor annem 52 yaşında sizin anneniz nasıl hastalık nasıl ilerliyor cok geçmiş olsun insallah
Yaz sen ama baya zayıftın sanırım öyle hatırlıyorum ben 5-6 kg arası aldım. Kendimi frenlicem inşaallah artık. Çünkü doktorum en fazla 9-10kg alacaksın dedi son aylar çok kilo alınıyormuş ya. O yüzden dikkat edicem. Canımın çektiği herşeyden yiyorum ama az az. Bazen kaptırıyorum. Bir de kabızlık yaşamaya başladım biraz karnım büyüdü doğru düzgün tuvalete çıkamıyorum. Çok yiyince de fireflü oluyorumben hala yemeye devam bir 5 kilo alıp 20 kiloyla kapatmak istiyorum umarım aşmam ama biraz ekmeğe dikkat etsem almıyorum mesela ama şeker falanda çıkmamışken yiyim bari biraz diyorum olmaz mı
Cnm sa ahları kalktıktan bir süre sonra benim de çok sulu akıntı oluyor baya su hatta.. Ama bebeğin suyu normal ve hatta 2 gün önce geldiğini de çok aktif hissettim diye evde turnusol kağıdım vardı, hemen turnusol lu ped hazırlayıp koydum ama renk değişimi olmadı kesinlikleKizlar ya sabah yataktan kalkinca az miktar bisey akiyomuş hissi oldu baktim az bisey islaklik var sonra kahvalti falan yaptim bisey gelmemisti. Sonra tekrar lavaboya gittim afedersiniz biraz ikindim sanki yine bisey akti bu idrar midir su mudur beynim yandi yine moralim bozuldu ya
Benim kilosu 1 hafta önden gidiyor, full karbonhidratla besleniyorum sabah akşam börekler çörekler. Şeker çıkarsa açlıktan ölürüm heralde çünkü başka hiçbir şey yemiyorumİri bebek genetikten ziyade şekerden dolayı olur canım. Normali 2,5-3,5 kilo arasıdır . Bebek iri doğsun diyene bakmayın, zararlı aslında. Ben sıkıntı yaşadım , kızım normal kiloda doğsun diye dua ediyorum valla. Şükür ki haftasıyla uyumlu gidiyor yavrum
Benim 2 hafta önde gidiyor şeker yüklemem temiz onunla alakası yok canımBenim kilosu 1 hafta önden gidiyor, full karbonhidratla besleniyorum sabah akşam börekler çörekler. Şeker çıkarsa açlıktan ölürüm heralde çünkü başka hiçbir şey yemiyorumönden gitmesi şeker olduğuna mı işaret acaba
Bir yerde okumuştum gebelik uygulamasıydı herhalde son trimesterde akıntılar daha sıvı su gibi olabilirmiş tabi yine de temkinli olmakta fayda var canımKizlar ya sabah yataktan kalkinca az miktar bisey akiyomuş hissi oldu baktim az bisey islaklik var sonra kahvalti falan yaptim bisey gelmemisti. Sonra tekrar lavaboya gittim afedersiniz biraz ikindim sanki yine bisey akti bu idrar midir su mudur beynim yandi yine moralim bozuldu ya
Ayy şükür öyleyse. Sizin kaçıncı haftada kaç gramdı?Benim 2 hafta önde gidiyor şeker yüklemem temiz onunla alakası yok canım
Kültür çıkmadan anca rahatlatsın diye monurol tek doz verebilir canım. Ama inş bi şey yoktur. Geçenlerde bende öle hissettim ama piyoleseptil diye bi antiseptik verdi bana dr. Bikaç gün kullandım aşırı iyi geldi. Belki senin de öle bi şeydirYalnız bu şeker yüklemesinden sonra ilk idrar ne kadar korkunç yaktıidrar yolu enfex şüpheleniyorum zaten bugün hem tit hem idrar kültürü verdim. Geçen hafta ankarada alınan vajinal kültür temiz çıkmış ama idrar yolundan şüpheleniyorum arada yanma oluyordu, şuan çok rahatsızım hem yanma hem batma. Poff bu sefer enfex oldu sanırım yakalandım Dr da kültür sonucu çıkmadan antibiyotik verir mi ki acaba hayatım boyunca ne sistit oldum ne vaginit. Hamileliği mi buldun lanet sistit
Tekrarı var mı ona bak ama zannetmem ya. Benim pat diye patladı boşaldı bi an , bazılarında sızıntı şeklinde hafif hafif sürekli oluyormuş. Yani günde bir kere suyum geldi gibi bi şe yok. Geliyorsa durmadan gelir zatenKizlar ya sabah yataktan kalkinca az miktar bisey akiyomuş hissi oldu baktim az bisey islaklik var sonra kahvalti falan yaptim bisey gelmemisti. Sonra tekrar lavaboya gittim afedersiniz biraz ikindim sanki yine bisey akti bu idrar midir su mudur beynim yandi yine moralim bozuldu ya
Bende iki pijama takımıİki sütyen kaptım hemen
Ozaman 3ten sonra gideyim sonuçlar çıkınca belki öyle bişiler verir. haftaya ankaraya gideceğim orada gösteririm sonuçları bidaha gitmiyim demiştim ama haftasonu böyle bekleyemem. Özeldeki Dr da kongreye gitti ona da gidemem. Sağol kuzum.Kültür çıkmadan anca rahatlatsın diye monurol tek doz verebilir canım. Ama inş bi şey yoktur. Geçenlerde bende öle hissettim ama piyoleseptil diye bi antiseptik verdi bana dr. Bikaç gün kullandım aşırı iyi geldi. Belki senin de öle bi şeydir
Ya sitesi d e uygulaması da çok kötü, çökmüş gibi bulamıyorum hiçbişi. Dışarıda da giyebileceğim bi tık kalın hamile tayt istiyordum ama arayamıyorum doğru düzgün. Hmde de dün gecebaşladı indirim ama %11 yaptılar beni pek mutlu etmedi diye geceden yazmadım. İsterseniz bakabilirsinizBende iki pijama takımı
Yağız kuşu merak edenlerdenim. Burda baya tanınır oldu beyefendiYaaa şimdi aklıma geldi, bebişleri 3. Aydan sonra fln oyun halısına koyabilirsiniz kızlar. Piyanolu olandan almıştım ben, piyanosunu hala oynuyor Yağız mesela. Oyuncakları da baya kemirilmeye müsaithazır indirim varken, belki fikir olur diye seyettim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?