2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Yağız kuşu merak edenlerdenim. Burda baya tanınır oldu beyefendi
Aslında süreli Yağız diye yazıyorum ama oğlum diye bahsedersem de, karnımdaki küçük oğlanı kastediyormuşum gibi olcak diye , karışıklık önlemek adına yazıyorum yanlış anlaşılmamışımdır inş
Tanınmamak en istediğim şey bi de sırf bunun için bi sosyal medyam yok. Whatsupta profil resmim bile yok öyle düşün

Evet canım 53-54 le kaldım hamile 51 e düştüm mide bulantılarında çok fenaydım,, şuan 66 yım dr banada alma diyor serklajdan dolayı ama kısmet artık

Aynısı bana oldu, sordum su olsa duramazsın çiştir o dediler kaçırmıştım donuma kusarken, donumu kokladım vallahi ana olmak çok değişik bi kafa

Ayy gerçekten çok güzel bir etkinlik oluyor saatlerde orda onlarla oynuyor bende kızımda kullandım baya meşgul oluyordu takı okadar heycanirdi piyonasini ayağı ile vura vura kırdı geri yapıştırdım kardeşi kullancak insalalh

Ya benim minnoşumun resmi değişmiş yine geçen ultrasonda da aynı böyle duruyordu yavrum hatta ayakları ta kafasına kadar geliyordu beli ağrımıyodur inş
Ayyyy 30 hafta oluyorsun bayılıcam heyecandan hajzhaja çok var dimi kızlar daha 2 buçuk 3 ay var oooo az kalmadı hayır hayır

Ben de esimden istedim evde bulunsun ya boyle tedirgin olacagima
Aynısı bana oldu, sordum su olsa duramazsın çiştir o dediler kaçırmıştım donuma kusarken, donumu kokladım vallahi ana olmak çok değişik bi kafa
Aynen ya bende kokladim
Ya benim minnoşumun resmi değişmiş yine geçen ultrasonda da aynı böyle duruyordu yavrum hatta ayakları ta kafasına kadar geliyordu beli ağrımıyodur inş
Benim de yarin degisiyo ay cok heyecanli

Ben de esimden istedim evde bulunsun ya boyle tedirgin olacagima
Aynen canım bence de bulunsun. Benimki bide dokununca o çamaşır gelen ıslaklığı yapış yapış yani kıvam su gibi ama sanki şekerli bişeye dokunmuş gibi yapışkan, progestandan mıdır bilemedim.
Ya şimdi wcye gittim idrar için silince pembeli geldi biraz idrar yolu mu vajinal mı emin olamadım. Kağıt havlu koydum şimdi anlamak için cnm sıkıldı. Şeker yüklemesi in üstüne böyle bişi yaşarsam asla tesadüf diyemem. 1 saate gidicem Dr a

Daha dur canım bebeğin kakasini inceleyeceksin cisini koklayacaksın kusacak onu koklayacaksın neler nelerrr

Evet o beyaz sekerimsi şey bendede oluyor doktora sorduğumda bana fitilin çözülemeyen kısmı tekrar atılır dedi birde akıntı olduğunu söyledim oda normal dedi olabiliyormuş ama en güzeli fitili kullanınca uzanıp beklemek ayağı kalkinca baya dışarı atılıyor tekrar

Ay hakıkaten buraya foto bile atılcak demi
Hee canım bir bakacaksın telefonunda Birnsuru kaka resmi yeşil yeşil

Benim esimnbu konuda baya ustalasti idarini koklaya koklaya diyor bugün az su icmis cisi kokuyor diye yorum bile yapıyor mesela kızım kusuyorya iğrenç diyeceksiniz ama avucunun içine kusturuyor koklayacakmış hele birkezde hastanedeyiz yere küstü kızım eşim eğilip yeri kokladı düşünün normal geliryo artik

Allah Allah o nerden cikti ki şimdi

En az 20 dk uzanmak lazım aynen. Yoksa bi anlamı kalmıyor zaten.

İdrar çıkışında zorlanıyor musun çok bi şey yoktur inşallah toz şase hemen iyi geliyor geçmiş olsun queen
Evet ya sonlara doğru baya acıyor gibi oluyor bide hep tuvaletim var gibi bi his. Günde 3.5 litre su içmeye böyle oluyorsam yani.. O hastanedeki sondadan sonra idrar yolum hiç gülmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…