2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Normal doğumu bilemiyorum kuzum ama sezeryan için kesinlikle çok rahat ettim ben pijamayla. Koridorda falan da yürüyüş yapmamız gerekecek gecelikle rahat edemezdim ben.
Bende iki takım pijama belli bi de boydan alırım. Bazı seylerı unutmuşum ya valla cok ilginç
2 pijama çok değil mi? Ben ameliyat olduğumda tek ile çıkmıştım. daha fazla kanama oldığu için mi iki denmiş?
Kan olur, kir olur nolur nolmaz ya al işte

Bana bi de havlu dedi ebemiz hem doğum öncesi açılma için suya sokuyorlarmış hem sonrasında duş için dedi. Türkiye’de havlu gerekiyor mu bilmiyorum

Bana bi de havlu dedi ebemiz hem doğum öncesi açılma için suya sokuyorlarmış hem sonrasında duş için dedi. Türkiye’de havlu gerekiyor mu bilmiyorum
Yani evet duş var odada ama ben öncekinde de hastanede duş almamıştım. 2 gece hepi topu zaten diye. Bi de sezeryan olacağım için bana gerekmiyor gibi

Yani evet duş var odada ama ben öncekinde de hastanede duş almamıştım. 2 gece hepi topu zaten diye. Bi de sezeryan olacağım için bana gerekmiyor gibi
Ben duş almıştım hastanede ameliyat sonrası ama hiç hatırlamıyorum havlu işini bandaj yapmamışlardı sadece sprey sıkmışlardı, çok rahattı keşke bunda da olmasa da sonra bandaj çıkarma derdi olmasa ama hep bandajlıyorlarrr burda

kızlar adeta bir ejderha gibi alev püskürtecek kadar midem yanıyor nolur bana bir şeyler söyleyin yediklerime dikkat etsem geçer mi acaba
Çok geçmiş olsun ben de kızımda zaman zaman yaşamıştım ama 30. Haftalardan sonraydı ilaç şurup vermişti canım değişik bir acı bilirim gaviscon olması lazım.
Ruyamda normal dogum yapıyordum. Şaşırıyordum cunku cok kolay oldu insallah gercekte de öyle olur
Misss gb rüya valla inşallah canım

Belden uyuşturdukları için 4-5 saat hiç kalkmamıştım karnımda kum torbası vardı sondayı 1 saat sonra çıkardılar kum torbası bir müddet kalmıştı hemşire yürüttü ilk tabiki hastane de farklılıklar oluyor canım

Bende saat 3.30 gibi ameliyathanedeydim. Akşam 8 civarı flndı ilk yürüyüş. Sondayı çıkardılar tabi. Kum torbası olayını hatırlamıyorum

Kum torbası falan olmadı bende şükür. 1 2 kişiden duyup korktuğum bir şeydi. Benim de spinaldi ama çok hızlı geçti uyuşukluk hemen joop ayağa. Geçen serklajdan sonra kaç saat geçmeyin e şaşırmıştım.
Ben lcwden almıştım bi tane penyemsi bi tane fitilli kalın çok rahatlar. Tavsiye ederim
Fitilli kalın ben de istiyorum ama biraz da toparlayıcı olsun istiyorum bi bulamadm
Kızlar bu konular açılmışken epidurali, spinali cartı curtu konuşalım mı ben çok cahilim de
canım ikisi de belden aşağıyı uyuşturuyor ama girdikleri omurun aralığından beyin omurilik sıvısının etrafındaki boşluk yerlerine göre enjekte ediliyor. Fark hangi boşluğa girildiği. Ama spinalde daha az ilaçla sağlanıyor aynı uyuşukluk. Bide epiduralde çekmeleri itmeler daha çok hissedilirken spinalde hiçbişi yok. Bebeği çıkarttıklarında ben hala beni baticonla siliyorlar zannediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…