Lohusalık sürekli ağlamakla eşdeğer oldu bende. Dün istanbuldan anneme misafir geldi yatılı son anda haber vermişler annem de bugün queen hastanede çıkacak 7 günün ardından diyememiş. Bizimle aynı samimiyette ortak tanıdığımız daha var bu şehirde, bu gece onlar misafir etsin sizi dememiş. Buna çok ağladım eve ilk gelip düzen kurmak çok zor oldu. Gece 11 12 biz daha hala hastaneden geldiğimiz üstlerimizleydik eşimle. Annemler de börekler kekler çaylar, bide üstüne bu diğer ortak tanıdıkları da çağırıp ev oturması yapıyorlardı. Bize yemek getirdiler biz 3 4 gün kalıcaz geceleri annenle dönüşümlü bakarız diyor kadın. 2 kiloluk bebeğimi bağışıklığı olmayan çocuğumu emanet edicem herkese! Çok ağladım anneme msj döşemedim ben senin hiçbir zaman önceliğin olamıyorum diye. Ağzım burnum şişene kadar ağladım hem süt sağdım hem hıçkırdım. Serklaj olduğumda da başka misafiri vardı, bayan refakatçi lazım eşim almaya gitmişti o hala misafirlerin çayımı da demeliyim biraz bekle böreğini de yapayım derdindeydi.. Gece haber gelmiş 89 yaşındaki anneannem kalça bacak parçalı kırmış Kemiğini ameliyata alınacaktı. Bu sefer de mecburiyet halinden onun yanına gidiyor. Eşimin canı çıkıyor benim sütüm yetmiyor. Bide gaz derdi başladıhastanedr hep uyuyordu minnoşum şimdi rahatsız oluyor. Onun dışında başka ne derdim var düşüneyim

hımm abi sorunsalı.. Sürekli kucağıma alayım o yatarken kafamı ağzına burnuna sokayım modunda. Hafif burun akıntısı var ondan korumak istiyoruz çok anlatıyoruz bak oğlum grip bile olsa o biz onu iyileştirmeyiz yine hastanede kalır biz ayrılırız(çok doğru bir yaklaşım değil ama tüketti bizi 1 akşamda) 5sn evet haklısınız diyip 6.saniyede ozaman kucağıma alayım diyor

deryit küpüyğm dimi bi dokun bin ah işit ben

ama bunlar geçici düzelecek şeyler onun farkındayım inş başka sıkıntılar olmasın. Buarada 15 16 kilo falan almıştım 10 10.5 falan gitmiş. Hızlı olmuş baya şaşırdım hepi topu 2220 gramdı bebiş sonuçta