Evet artık o şekilde imiş adıBaby mom marka olabilir mi ? Yorumları iyi Ben oğlumda diğer göğsümden akardı fışkırırdı O yüzden bir tane mochi aldım Ama elektrikli de alacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet artık o şekilde imiş adıBaby mom marka olabilir mi ? Yorumları iyi Ben oğlumda diğer göğsümden akardı fışkırırdı O yüzden bir tane mochi aldım Ama elektrikli de alacağım
Oturup, kalkmak, yatmak zorluyor ister istemez ilk hafta. Sonra geçiyor herseyde olduğu gibi.Sezeryan sonrası nasıl geçiyor canım ben normalden korktum hastanede yatınca bir de rahim çıkışında miyom var onu da aldırmak istiyorum, sezeryan sonrasında bebekle ilgilenmekte zorlanıyor musun
Hastanenin emzirme hemşiresi aracı oldu bize. Ameda mı öyle bi büyük tip sağma makinesi. Özellikle bebek yanımızda olmayacağı için bunu önerdiler. Aylık kiraladık ama baby plus hem daha konforlu heryere taşıyabiliyorum hemde daha uygunBu hastaneden kiralama olayı nasıl oluyor?
Sürüyorum her yerime kuzum ama ne kadar etki eder göreceğiz. Son aylar artık dayanılmaz oluyor karın meme birden daha fazla büyüdüğü için. İki gündür zeytin yağı sürüyorum kremler bitti idare edicem artık birazHerkese mutlu sağlıklı bol neşeli, en güzel anıların biriktiği yıl olsun
Mimozam benim karnım da göbek deliğinin oradan çatlamak üzereydi ama erken doğunca hasarsız atlattım. Memeler doğum öncesi büyümemişti ama doğumdan 2 gün sonra süt gelince büyüdüler bir tanesi kızıldeniz gibi yarıldı, tam da elimle sağım yaptığım nokta. Memiktoları da atlamayın velhasılı. İlk hamileliğimde de yaptım bu hatayı![]()
Baby plus manuel değil mi? Manuel kullanamazmışsın gibi geliyor bana da. Gerekirse hastane tipi kiralarım diye almadım.Hastanenin emzirme hemşiresi aracı oldu bize. Ameda mı öyle bi büyük tip sağma makinesi. Özellikle bebek yanımızda olmayacağı için bunu önerdiler. Aylık kiraladık ama baby plus hem daha konforlu heryere taşıyabiliyorum hemde daha uygun
Selam Zerefcim çok şükür 2022’de doğurmadıkSelaammm herkeseee
Bizim yılımıza girdiikkkk
Hepimizin bebeleri sağlıkla mutlulukla gelsin
Instagramda bir videoyu buraya atmak istiyorum nasıl yapıcam? Korkmayın bu sefer kötü değil![]()
Bende hunu kaygi ediyordum. Cunku 2022 doğumlu olup hep bir yas buyuk söylemesini istemedim.Selam Zerefcim çok şükür 2022’de doğurmadıkocakta başlar mıyız acaba diye merak ediyorum bende.
Bende heycan çok arttı doğum şeklimde belli değil canım bakalım 5 ocakta görüş günümüz birde rapor uzatacağız işte . Günden güne heyecanımız artıyor .16 Ocak'a randevu aldım ben de. 35+0 oluyor takvime göre. Bakalım tarihimiz belli olur belki de. 2 haftada bir çağırıyor doktor. Sonraki randevu 37 oluyor. O zamana bırakır mı bilmem tarih verme olayını. İlk defa planlı olacak sezaryenimÇok heyecanlı.
ocakta başlayacağımıza eminim çünküü haftası çok ileride olan annisler var burda onlar açılışı yapabilirler zamanları gelmis oluyorSelam Zerefcim çok şükür 2022’de doğurmadıkocakta başlar mıyız acaba diye merak ediyorum bende.
Elektriklisi de var canım e bebekte baktım bendeBaby plus manuel değil mi? Manuel kullanamazmışsın gibi geliyor bana da. Gerekirse hastane tipi kiralarım diye almadım.
Biz tam ortadayızocakta başlayacağımıza eminim çünküü haftası çok ileride olan annisler var burda onlar açılışı yapabilirler zamanları gelmis oluyor![]()
Sağ o canım ama Tuğba hangisini önerdi acaba? Bende bakiyimElektriklisi de var canım e bebekte baktım bende
benim dertlerim çok başka valla hiç hazır değilim hastane çantam hazır değil evim temizlenmediBiz tam ortadayızelime almak istiyorum artık ama öte taraftan büyüsün de istiyorum.
Oğlumda hepsini denemiştik hiçbiri işe yaramamıştıDoktorun söyler tabi ki canımda, benim burdaki çocuk doktoru çok güvendiğim bi kadın. Metsil adında bi damla vermişti yagıza. Aşırı rahatlatmıştı. Tabi her çocukta aynı olacak diye bi şey yok, ama aklında kalsın bi araştır sor diye yazayım dedim.
Göbeğinizin düşmesine de çok sevindimrahatça cıpcıp yapın
Şifa olsun yediğin içtiğin![]()
Probiyotik bakteri içeriyor direkt ondan benim de aklıma ilk o geldi dün aldık ama umarım işe yarar bakıcaz. Buarada dünya para olmuş o gaz damlaları da. 280e almış eşim bit kadar şeyi. Sab simplex baktım o da o civarda iyi sönütğyorlar sektör olarakMaşallah canim almıştır inşallah prenses kilolari, kizim cok gazliydi biogaia kullanmıştım, bitkisel icerikliydi ,iyi gelmisti,dene istersen
Çorap koydum ben ekstra, battaniye de penye. İnşallah çorabını giydirirler çocuğumunKizlarcim hemsireye verilecek pakette
- Kendinden eldivenli zibin, kuruvaze atlet, şapka, penye battaniye ve 1 tane bebek bezi
Bu kadar yapiyorum dogru mu
+ birde kalin battaniye mi ayarlayim
Alta ic pijamasini çorabını felan odada mi giydiriyoruz. Hemsire cok uğraşmıyorum diyorlar..
Bunu alıp bebe doğar doğmaz kullanmaya başlasak mı queen?Probiyotik bakteri içeriyor direkt ondan benim de aklıma ilk o geldi dün aldık ama umarım işe yarar bakıcaz. Buarada dünya para olmuş o gaz damlaları da. 280e almış eşim bit kadar şeyi. Sab simplex baktım o da o civarda iyi sönütğyorlar sektör olarak
E bebekte baby mom marka tekli ve çiftli var onu diyorduSağ o canım ama Tuğba hangisini önerdi acaba? Bende bakiyim
Yok kuzum 15 günlük olmadan kullandırmıyor doktorlarBunu alıp bebe doğar doğmaz kullanmaya başlasak mı queen?