2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Oğlumda hepsini denemiştik hiçbiri işe yaramamıştı😬 dün biogaia aldık kızçeye ama gece çok zor geçti ters mi tepti anlamadım

Probiyotik bakteri içeriyor direkt ondan benim de aklıma ilk o geldi dün aldık ama umarım işe yarar bakıcaz. Buarada dünya para olmuş o gaz damlaları da. 280e almış eşim bit kadar şeyi. Sab simplex baktım o da o civarda iyi sönütğyorlar sektör olarak
Doktor bana oğlumda 2 hafta bebekler hala anne karnında gibi hissediyor kendini ondan sonra başlar gaz sancısı eğer olacaksa demişti oğlumda da öyle oldu biogaia kullanmıştım bende. Ne kadar uçmuş fiyatları 😢

Doktor kızımda gaz için damla yazacaktı ben sabah akşam 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon atıp içtim. Çok faydasını gördüm. 4. aya kadar her gün içtim çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık bu bebeğimde de doğar doğmaz tüketmeye baslicam inşallah. Sizinde aklınızda olsun kizlar 🤗

Hastanede bizde veriyoruz bebek için kıyafet dedi sekreter acaba içeride onları mı giydiyorlar oyle ise ben odaya gelince siler temizler giydiririm aldıklarımı zaten doğumhane ve odalar aynı katta 🤗 çok kısa bir mesafe zaten

benim dertlerim çok başka valla hiç hazır değilim hastane çantam hazır değil evim temizlenmedi
dünya kadar eksiğim var mümkünse bebem bir sürpriz yapmasın yoksa çok fena olacak😬
Ev temizletme işi bende de var ya. Ama biz karı koca koca g.tlü olduğunuz için doğum Şubata kalırsa tekrar batar korkusuyla çağırmadım kadın. Ama birden doğursam evim pislik içinde mutfak banyo kapı pencere hepsi temizlik istiyor. Napıcam hiç bilmiyorum. Annem gelmeden yaptırmam kazım ki bizimkisi annemle ben yaparım diye tutturmasın annemde oramıza kıyamaz kadın perişan olur of aradayım. Yardımcı çağırmakta Ankara’da 500e çıkmış. 😢

Baya ilerlemişiz gibi geliyor sen böyle yazınca.
Ama 34+4 te randevumda vermedi işte tarih fln anca 1 Şubat olabilir dedi. Bir hafta sonra gel diye bekledim ama benim doktor da seninki gibi; iki hafta sonra gel diyor 😂 mecbur artık ole gitcem 😄
Aslında bana coook vakit var gibi geliyor. Valizi bile erken hazırladığımı düşünmeye başladım 😬
Bana da hiç geçmiyor gibi geliyor ya bazen ne yalan söyleyeyim 😂 1 Şubat iyiymiş bak, ben sanki 6sından sonra olur gibi düşüyorum. 38den sonra sanırım haftada 1 çağırıyorlar. 40tan sonra 2 günde bir 😁

Sezeryan sonrası nasıl geçiyor canım ben normalden korktum hastanede yatınca bir de rahim çıkışında miyom var onu da aldırmak istiyorum, sezeryan sonrasında bebekle ilgilenmekte zorlanıyor musun
Evet hatırladım senin öyle miyom aldırma gibi bir durumun vardı de mi? Valla gözünü hiç korkutma. Tamam yat kalk yaparken acı oluyor ama haftasına geçmiş oluyor. Hatta bol bol yürüdün mü 2 günde bile baya ilerleme kaydediyorsun. Bebekle ilgilenme olayında eşin destek olur geceleri ilk zamanlar zaten, yanında da bir kaç gün biri olursa süper oluyor. Tek zor olabilir çünkü. Ama öyle aman aman bir zorluk olmuyor. İnsan aşkla yaptığı için pek hissetmiyor acısını, bir de yenidoğanlar çok tatlı oluyor valla unutturuyorlar 😍

Doktor bana oğlumda 2 hafta bebekler hala anne karnında gibi hissediyor kendini ondan sonra başlar gaz sancısı eğer olacaksa demişti oğlumda da öyle oldu biogaia kullanmıştım bende. Ne kadar uçmuş fiyatları 😢
Yurt dışında sezaryen doğan bebeklere biogaia gibi probiyotik damlaları kullanmalarını öneriyormuş doktorlar zaten. Aklıma gelmişken söyleyeyim 😁

Ev temizletme işi bende de var ya. Ama biz karı koca koca g.tlü olduğunuz için doğum Şubata kalırsa tekrar batar korkusuyla çağırmadım kadın. Ama birden doğursam evim pislik içinde mutfak banyo kapı pencere hepsi temizlik istiyor. Napıcam hiç bilmiyorum. Annem gelmeden yaptırmam kazım ki bizimkisi annemle ben yaparım diye tutturmasın annemde oramıza kıyamaz kadın perişan olur of aradayım. Yardımcı çağırmakta Ankara’da 500e çıkmış. 😢
çalışan kadınlar için şu temizlik olayı gerçekten büyük dert. ben evi otel gibi kullanan biri olarak asla temizlik yapamıyorum, düzenli gelen evin düzenini bilen biri de yok. bu zamana kadar öyle böyle idare ettim ama şimdi biri lazım mecburum ev şubata kadar anca temizlenir😬 kolay kolay biri de bulunmuyor. fiyatlar zaten arşa çıktı. henüz evliliğin, evin düzenini bile oturtamadım zaten. inşallah bebem vesilesiyle hayatım düzene kavuşur valla bekar gibi yaşıyoruz biz🤣

çalışan kadınlar için şu temizlik olayı gerçekten büyük dert. ben evi otel gibi kullanan biri olarak asla temizlik yapamıyorum, düzenli gelen evin düzenini bilen biri de yok. bu zamana kadar öyle böyle idare ettim ama şimdi biri lazım mecburum ev şubata kadar anca temizlenir😬 kolay kolay biri de bulunmuyor. fiyatlar zaten arşa çıktı. henüz evliliğin, evin düzenini bile oturtamadım zaten. inşallah bebem vesilesiyle hayatım düzene kavuşur valla bekar gibi yaşıyoruz biz🤣
İyiki agirlasmadan halletmisim diyorum şu temizlik eşini zaten batirmiyoruz eşimle bibmitfak dolaplarimin yuzunu bidaha silmem lazim baska isim yok ya onu da annemle bi ara hallederiz heralde

İyiki agirlasmadan halletmisim diyorum şu temizlik eşini zaten batirmiyoruz eşimle bibmitfak dolaplarimin yuzunu bidaha silmem lazim baska isim yok ya onu da annemle bi ara hallederiz heralde
bana da herkes diyodu ağırlasmadan hallet diye her seyi son ana bıraktım. gerci hayat sartları beni
buna itti😄 ama böyle olacağını bilsem bir sekilde yapardim su an o kadar zor ki her sey gözümde büyüdü dağ oldu resmennn🤦🏼‍♀️

bana da herkes diyodu ağırlasmadan hallet diye her seyi son ana bıraktım. gerci hayat sartları beni
buna itti😄 ama böyle olacağını bilsem bir sekilde yapardim su an o kadar zor ki her sey gözümde büyüdü dağ oldu resmennn🤦🏼‍♀️
Kuzu valla calisinca zor ya ben de işletmemiz dururken haftada 1 gun aksam temizlik yapabiliyodum 2 ya da 3 kere cam silebilmisimdir 2 sene boyunca bi dip kose temizlik bile zorluyo insani bi de bu haldeyken daha zor aksam yaparim diyosun aksam pert oluyon bi anda

Benim de hala temizlik işi var üzülme, yavaş yavaş yapalım gel her gün bi odayı bi işi halledersek olur bence. İşin kötü tarafı benim evde iki bebe var her yeri 2 günde kirletiyorlar 😅🤣

Evet hatırladım senin öyle miyom aldırma gibi bir durumun vardı de mi? Valla gözünü hiç korkutma. Tamam yat kalk yaparken acı oluyor ama haftasına geçmiş oluyor. Hatta bol bol yürüdün mü 2 günde bile baya ilerleme kaydediyorsun. Bebekle ilgilenme olayında eşin destek olur geceleri ilk zamanlar zaten, yanında da bir kaç gün biri olursa süper oluyor. Tek zor olabilir çünkü. Ama öyle aman aman bir zorluk olmuyor. İnsan aşkla yaptığı için pek hissetmiyor acısını, bir de yenidoğanlar çok tatlı oluyor valla unutturuyorlar 😍
Ben de öyle düşünüyorum ya çünkü eninde sonunda o miyomu alldiracagim bir de tam çıkışta olduğu için bebeğin gelişini zorlayabilir ve kanama da olabilir diye hiç o strese girmek istemiyorum

Ben de öyle düşünüyorum ya çünkü eninde sonunda o miyomu alldiracagim bir de tam çıkışta olduğu için bebeğin gelişini zorlayabilir ve kanama da olabilir diye hiç o strese girmek istemiyorum
İyi karar vermişsin canım, ufak bir risk de olsa risk almaya değmez bence ya. Hakkınızdan hayırlısı olsun. Sezaryen o kadar korkunç bir şey değil bence, hiç olumsuz şeyler söyleyenlere bakma. Senin bakış açın göre şekillenir her şey bence 🙏

Al benden de o kadar bir oda yıkanmış çamaşır odası, katlanacak bekliyor. Yıkananları yığdım en az 2 saatlik iş var. Evin her tarafının tozlarının alınması gerekiyor. Süpürme silme ben zaten yapmıyorum robotun yaptığıyla duruyoruz 1 aydır 😂 mutfak ocak her temizlediğimde bu ocağı günlük temizleyeceğim diyorum ama mümkün olmuyor. 1+1 evimde ocak elektrikliydi temizlemesi çok kolaydı şimdi taşları Demir’i düğmeleri sök tak temizle dünya bir iş aman anlatırken bile yoruldum. Kendi evim olursa zaten elektrikli ocak alacağım ya temizliği çok kolay.

Benim de hala temizlik işi var üzülme, yavaş yavaş yapalım gel her gün bi odayı bi işi halledersek olur bence. İşin kötü tarafı benim evde iki bebe var her yeri 2 günde kirletiyorlar 😅🤣
ay seninki çok fenaymış valla insanın yapası gelmez🤣

Back
X