2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canm bende vurulmadim doktoruna dedi uzun süre asi yoktu hocam aşılar toplatilmjs şuan varmış olayım mi diye danis gerekirse bizede yazarmsn nede olsa şenlik bişey yok bakalım ne dicem gerçekten de uzun süre asi yoktu bende peşine dusmedm her sordugumda yok dediler şimdi var ben 35 haftama girdim zaten

Doktorum vurulman şart olan bir aşı değil zaten piyasada zor bulunuyor sana bırakıyorum dedi. Bende vurulmadım.
Cidden mi kendimi de çok suçlu hissediyorum vicdan azabı oldu kaldı ebe dedi bisey olsa yarın telafisi olmaz fln keşke vurulsaydn vs. Kuzenimde doktor kadın doğumcu değil ama iki doğum yaptı kendi doktoru ikisinde de gerek görmemiş eskiden evde doğum yapıldığı için şarttı ama suan için gerek yok demiş birazda ondan cesaret aldım ama şimdi yarın bisey olur mu kendimi affedemem dye stresden patlyrm son on yılda hiç vurulmamsm

Sorcm bugün arkadaşım bilgi veririm 2.30da randevum bakalım neler dicek kadın biraz kıl bi doktor yaşadgm ilde de tek bir özel hastane tek bir kadın doğumcu var o yüzden biraz sıkıntı ettim bizim ülke kadar aşılamayı seven başka bi memleket yok Almanya’da hiç tetanoz fln vurulmuyorms hatta bizim gibi zırt bırt muayene kendin istesen bile olamyrmussun biz mi biraz abartyruz Avrupa mı rahaT anlamadım

Merhaba TANSİYON takibi yapan anneler. İki koldan olctugunuzde tansiyonlar aynı mı çıkıyor. Farklı mı. Örnek verebilir misiniz
Ewt aynı çıkıyor dün acile gittim gitmeden önce 9/6 ydi sağ kolumdan ölçtüm ben ewde hastanede ise sol kolumdan ölçüldü yine aynı 9/6 seninki farklimi çıkıyor ?

Benim doktorum da şart değil dedi kadın doğumcu kuzenim de şart değil dedi. Hatta çok ilgili bir ebem var. Bulabilirsen getir burada vururuz sana bulamazsan da önemli değil dedi. Ebeye ısrarla sordum kan uyuşmazlığı mesela çok önemli olmadığım takdirde riskleri var bu o kadar sorun değil mi diye hayır sorun değil dedi. Önemli olsa üçüde söylerdi. İçin rahat olsun

Teşekkür ederim arkadaşım insan biliyorda yinede duymak iyi gelyo gecen gün patates haşlıyorum taze patatesti yıkadgm halde biraz toprak kalmış kaynaynca çıktı ortaya onu bile dert ettim tetanoz topraktan da geçiyor diye yesem mi yemesem mi oldum insan zor bulunca iyice pimpirik oluyo bir yıl üzerine hamile kaldım Allah sağlıkla da kucagmza aldırsın herbirimize inşallah

İdrar yolu enfeksiyonu olan arkadaşlar doktorunuza danışarak nioli yağı kullanabilirsiniz. Bana doktorum kullan demişti. Kullanalı 1 hafta oluyor ve bende işe yaradı çok şükür. Beyaz kesik vajinal akıntım vardı. 2 gündür çamaşırım tertemiz çok şükür. Burada bazı arkadaşlara fayda etmemiş demek ki herkese iyi gelmiyor ama denemekten zarar gelmez. Haftaya pazartesi doktor randevum var. O zaman net belli olur tahlil verince fakat şimdiden akıntı kesildiği için faydalı olduğunu düşünüyorum.

Ya kızlar aklımdan şu soru hiç gitmiyor acaba gebelik sayısına göre bebeğinde anne karnında kilo alımı degisiyomu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…